Laguna Seaview Pool Villa

4/5

Strunjan, Slovenija

Opis

Seaview Pool Vila Strunjan je vila od 105 kvadrata, sa 3 spavaće sobe, baštom, privatnim bazenom i fantastičnim pogledom na Strunjanski zaliv. Glavna spavaća soba ima bračni krevet i sopstveno kupatilo sa tropskim tušem, dok dve manje spavaće sobe dele zajedničko kupatilo sa tušem. Dnevni boravak sa kuhinjom i velikim trpezarijskim stolom za 6 do 8 osoba povezan je sa spoljnom terasom sa bazenom i terasom sa pogledom na more. U kuhinjskom delu su pored posudja i svi neophodni aparati, rerna, mikrotalasna, mašina za pranje sudova i frižider sa odeljkom za zamrzavanje. Vila ima i saunu i sobu za opuštanje, za masaže i spa tretmane.

Sadržaj

Informacije

 • Dodatne informacije

  Najbliža plaža je udaljena od vile oko 200 metara i jedna je od najsredjenijih i najčistijih plaža na slovenačkom primorju. Ulaz na plažu je besplatan za goste vile, ali se dodatno plaćaju ležaljke i suncobrani. Na plaži se nalazi i plažni bar.

  Gosti vile mogu besplatno da koriste sve bazenske sadržaje u hotelu Svoboda i unutar celog kompleksa.

  Unutrašnji bazen je površine 43o kvadrata sa grejanom morskom vodom, a pored njega je i masažni bazen, površine 59 kvadrata i dečiji bazen.

  Spoljašnji bazeni su u funkciji su od sredine aprila do oktobra meseca, površine su 114 kvadrata sa temperaturom vode od 26 do 28 ˚C. Pored spoljašnjeg bazena su ležaljke i suncobrani koji su besplatni za  goste hotela (do popunjenosti).

  Terapeutski centar se nalazi u zaštićenom nacionalnom parku, na najlepšem delu slovenačke obale.

  Wellness i talaso centar Salia namenjen je svima koji žele da iskoriste prednosti morske i sunčeve energije i nudi različite programe masaža i terapija.

  Sport & rekreacija teniska i košarkaška igrališta, tereni za mini golf, fitness i biciklističke staze.

  Usluga je na bazi noćenja sa doručkom (švedski sto).

  Ulazak u vilu je hotel od 14.00, a izlazak do 11.00.

  Gosti mogu besplatno koristiti centralni parking u okviru kompleksa. Rezervacija parkinga nije neophodna pre dolaska.

 • Uslovi

  U cenu je uključeno smeštaj na bazi noćenja sa doručkom (švedski sto), besplatna upotreba interneta, neograničen ulaz na bazene hotela Svoboda, slobodan ulaz na plažu tokom leta i grupne vežbe, animacija.

  U cenu nisu uključeni prevoz, boravišna taksa i medjunarodno putno osiguranje.

  Za boravak duži od 5 noćenja odobrava se dodatni agencijski popust od 5%.

  Cene su izražene u Eur i plative u dinarima po srednjem kursu NBS na dan uplate aranžmana

  Način plaćanja je gotovinski, virmanski, platnim karticama i čekovima gradjana.

  Uslovi plaćanja 40% prilikom rezevacije, ostatak 15 dana pre polaska. Ukoliko se rezervacija aranžmana izvrši u roku koji je kraći od 15 dana, prilikom rezervacije se vrši kompletna uplata aranžmana.

  U slučaju promene cena, cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom, garantovan je samo iznos uplate za akontaciju.

 • Napomena

  Program putovanja

  1. dan – Putovanje sopstvenim prevozom. Dolazak i smeštaj. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje. 2. dan – Predposlednji dan: Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme. Noćenje. Poslednji dan: Napuštanje soba. Povratak sopstvenim prevozom.

  Opisi hotela, sadržaja, hotelskih usluga i cene su informativnog karaktera i podložni su promenama. Svi polasci su individualni i nije neophodan minimum putnika da bi se program realizovao. Uz ovaj program važe Opšti uslovi organizatora putovanja.

  Organizator putovanja je Turističko preduzeće Panorama doo Beograd, licenca OTP 90 kategorija A od 04.10.2021

Mapa

Povezane Ponude

Smeštaj

Kategorija

Usluge

3/5
3/5
4/5
3/5
4/5
4/5
3/5
3/5
4/5