Hotel Laguna Deluxe

4/5

Strunjan, Slovenija

Opis

Hotel Laguna Deluxe je deo smeštajnog objekta hotela Laguna Strunjan. Sadržaj: recepcija, restoran i parking. Hotel Laguna  je 350 metara udaljen oko 400 metara od plaže. Gosti ovog hotela mogu koristiti sve sadržaje u okviru hotela Svoboda.

Izdvajamo

Cenovnik

 • Leto 2024

  U cenu je uključeno

  • smeštaj na bazi polupansiona (doručak i večera – švedski sto) ili noćenje sa doručkom (švedski sto)
  • besplatna upotreba interneta
  • neograničen ulaz na bazene hotela Svoboda
  • slobodan ulaz na plažu tokom leta
  • grupne vežbe, animacija
  • boravišna taksa (sistem je automatski obračunava)

  Rezervacije

  • za online rezervacije sa web stranice agencije putnik stupa u kontakt direktno sa hotelom (važe uslovi hotela)
  • ukoliko želite da rezervaciju izvršite i platite preko agencije, kontaktirajte nas ili nam pošaljite upit

  PROVERITE CENU

Informacije

 • Dodatne Informacije

  Hotel Laguna Deluxe, Strunjan

  Smeštaj

  Hotel Laguna Deluxe smeštajni kapaciteti se odnose na superior i deluxe smeštaj u okviru vila Brin i Magnolija, i u apartmanima.

  De Luxe**** soba s balkonom i pogledom na more

  Hotelska soba sa većim ležajem (180 x 210 cm) i dodatnim ležajem (140 x 200 cm), kuhinja sa frižiderom, mikrotalasnom, mašinom za pranje posudja i sitnim inventarom, kupatilom sa tušem i bideom (fen). U sobi koja ima balkon ili terasu, nalazi se TV, telefon, sef, internet veza je bežična. Soba ima mogućnost postavljanja dva dodatna pomoćna ležaja.

  Junior Suite De Luxe**** sa terasom ili balkonom i pogledom na more

  Suite sa većim ležajem (180 x 210 cm) kuhinja sa frižiderom, mikrotalasnom, mašinom za pranje posudja i sitnim inventarom, kupatilo sa tušem i fenom. U suitu koji ima balkon ili terasu s pogledom na more, nalazi se TV, telefon, sef, internet veza je bežična.

  Suite De Luxe**** s terasom ili balkonom

  Suite s većim ležajem (180 x 210 cm) i dodatnim ležajem (140 x 200 cm), kuhinja sa frižiderom, mikrotalasnom, mašinom za pranje posudja i sitnim inventarom, kupatilom sa tušem i bideom (fen). U suitu koji ima balkon ili terasu, nalazi se TV, telefon, sef, internet veza je bežična. Suite ima mogućnost postavljanja dva dodatna pomoćna ležaja.

  Porodični Suite De Luxe**** s terasom ili balkonom i pogledom na more

  Porodični suite sa odvojenom spavaćom sobom sa većim ležajem (180 x 200 cm) i dnevnim boravkom sa dodatnim ležajevima. U sobi se nalazi kuhinja sa frižiderom, mikrotalasnom, mašina za pranje posudja i sitnim inventarom, kupatilo sa tušem i fenom. Jedinica ima balkon ili terasu s pogledom na more, TV, telefon, sef, internet veza je bežična. Soba ima mogućnost postavljanja tri dodatna pomoćna ležaja.

  Suite De Luxe**** sa terasom, spoljašnjom masažnom kadom i pogledom na more

  Suite sa većim ležajem (180 x 210 cm) kuhinja sa frižiderom, mikrotalasnom, mašinom za pranje posudja i sitnim inventarom, kupatilo sa tušem i fenom. U prizemlju sa terasom na kojoj se nalazi spoljašnja masažna kada, nalazi se TV, telefon, sef, internet veza je bežična. Suite ima mogućnost postavljanja dva dodatna pomoćna ležaja.

  Dvokrevetna soba superior**** sa balkonom i pogledom na more

  Soba sa većim ležajem (180 x 210 cm) i kupatilom sa tušem. U sobi sa balkonom i pogledom na more nalazi se fen za kosu, TV, telefon, mini bar, internet veza je bežična.

  Junior suite superior**** sa terasom i spoljašnjom masažnom kadom

  Suite sa većim ležajem (180 x 210 cm) i kupatilom sa tušem i fenom. U suitu u prizemlju sa terasom na kojoj se nalazi spoljašnja masažna kada, nalazi se TV, telefon, mini bar, internet veza je bežična.

  Suite superior**** sa terasom

  Suite sa većim ležajem (180 x 210 cm) i kupatilom sa tušem i fenom. U sobi u prizemlju sa terasom nalazi se TV, telefon, mini bar, internet veza je bežična. Suite ima mogućnost postavljanja dva dodatna pomoćna ležaja.

  Penthouse Suita**** sq terasom, pogledom na more i unutrašnjom masažnom kadom

  Suite s većim ležajem (180 x 210 cm) i unutrašnjom zastakljenom terasom, sofom, unutrađnjom masažnom kadom, kupatilom sa tušem i bideom (fen). U suitu s pogledom na more nalazi se TV, telefon, mini bar, internet veza je bežična. Gostima suita dostupan je i lift.

  Plaža

  Najbliža plaža je udaljena od vila oko 200 metara i jedna je od najsredjenijih i najčistijih plaža na slovenačkom primorju, a dokaz za to je i “Plava zastava” koju ima već 18 godina zaredom. na plaži ima zelenila i sadržaja za decu, ulaz na plažu je besplatan, ali se dodatno plaćaju ležaljke i suncobrani. Na plaži se nalazi i plažni bar, sa raznim vrstama pića i poslasticama.

  Unutrašnji bazeni (hotel Svoboda)

  U hladnim danima gostima je na raspolagaju unutrašnji bazen, površine 432 kvadrata, koji se puni morskom vodom, grejanom na 32 ˚C, kao i masažni bazen, površine 59 kvadrata, kao i dečiji bazen za najmladje goste. Unutrašnji bazeni u hotelu Svoboda. zajedno sa sauna centrom su pravi doživljaj za ljubitelje wellness-a.

  Spoljašnji bazeni (hotel Svoboda)

  Spoljašnji bazeni koji se nalaze u okviru hotela Svoboda u funkciji su od sredine aprila do oktobra meseca. Možete uživati u spoljašnjem bazenu, površine 114 kvadrata sa temperaturom vode od 26 do 28 ˚C. Pored spoljašnjeg bazena su ležaljke i suncobrani koji su besplatni za  goste hotela (do popunjenosti).

  Talaso terapeutski centar

  Terapeutski centar se nalazi u zaštićenom nacionalnom parku, na najlepšem delu slovenačke obale. U kraju sa preko 2300 sati sunčevog zračenja, tokom leta naći ćete mesto za pravi odmor, ali niz dodatnih mogućnosti za aktivno slobodno vreme.

  Wellness

  Wellness i talaso centar Salia namenjen je svima koji žele da iskoriste prednosti morske i sunčeve energije. Ponuda usluga i različitih programa u skladu je sa prirodnim svojstvima mediteranske okoline i omogućava usluge sauna i masaža.

  Sport & rekreacija

  • teniska i košarkaška igrališta
  • tereni za mini golf
  • fitness
  • bike friendly kompleks

  Gosti objekta mogu besplatno koristiti centralni parking u okviru kompleksa. Rezervacija parkinga nije neophodna pre dolaska.

 • Uslovi

  U cenu je uključeno

  • smeštaj na bazi polupansiona (doručak i večera – švedski sto) ili noćenje sa doručkom (švedski sto)
  • besplatna upotreba interneta
  • neograničen ulaz na bazene hotela Svoboda
  • slobodan ulaz na plažu tokom leta
  • grupne vežbe, animacija
  • boravišna taksa (sistem je automatski obračunava)

  U cenu nisu uključeni

  • prevoz
  • medjunarodno putno osiguranje (može se obezbediti u agenciji)

  Cene

  • cene su izražene u Eur i plative u dinarima po srednjem kursu NBS na dan uplate aranžmana

  Način plaćanja

  • gotovinski, virmanski, platnim karticama i čekovima gradjana

  Uslovi plaćanja

  • 40% prilikom rezevacije, ostatak 15 dana pre polaska
  • ukoliko se rezervacija aranžmana izvrši u roku koji je kraći od 15 dana, prilikom rezervacije se vrši kompletna uplata aranžmana
  • u slučaju promene cena, cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom, garantovan je samo iznos uplate za akontaciju

  Program putovanja

  1. dan – Putovanje sopstvenim prevozom. Dolazak i smeštaj. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje. 2. dan – Predposlednji dan: Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme. Noćenje. Poslednji dan: Napuštanje soba. Povratak sopstvenim prevozom.

  Opisi hotela, sadržaja, hotelskih usluga i cene su informativnog karaktera i podložni su promenama. Svi polasci su individualni i nije neophodan minimum putnika da bi se program realizovao. Uz ovaj program važe Opšti uslovi organizatora putovanja.

  Organizator putovanja je Turističko preduzeće Panorama doo Beograd, licenca OTP 90 kategorija A od 04.10.2021

 • Online Rezervacije

  Uslovi plaćanja za online rezervacije

  • u slučaju da se rezervacija vrši sa web stranice agencije (online rezervacija), putnik stupa u kontakt direktno sa hotelom
  • prilikom online rezervacije je neophodno uneti karticu kao garanciju plaćanja, a plaćanje se vrši na recepciji hotela (osim ako drugačije nije navedeno u uslovima rezervacije)
  • za otkazivanje ili promenu rezervacije koja je izvršena online, važe uslovi hotela, a ne turističke agencije
  • ukoliko želite da rezervaciju izvršite i platite preko agencije, kontaktirajte nas ili nam pošaljite upit

  PROVERITE CENU

Povezane Ponude

Smeštaj

Kategorija

Usluge

Sadržaj

4/5
3/5
5/5
3/5
3/5
3/5
4/5
4/5
3/5