Hotel Savica, Bled

4/5

Hotel Savica, Bled, Slovenija

Hotel Savica Bled je već dugi niz godina, jedan od najpopularnijih hotela na Bledu. Preporučuje za boravak porodica sa decom, zbog animacije i dodatnog sadržaja za najmladje goste. Hotel se nalazi se u neposrednoj blizini jezera i samo 200 metara od centra Bleda. U okviru hotela su restoran za doručak (večera je u restoranu susednog hotela Rikli Balance), aperitiv bar, dve prostorije za animaciju najmladjih. Gosti hotela mogu da koriste parking hotela Rikli Balance uz doplatu.

 • Uslovi

  U cenu je uključeno smeštaj na bazi izabrane usluge (noćenje sa doručkom ili polupansion), bife doručak u hotelskom restoranu, bife večera u hotelu Rikli Balance, jedan ulaz dnevno u termalne bazene Wellness centra Živa u hotelu Rikli Balance 4* (cca 30 C°), sa dečjim bazenom, toboganom, popuste na ulaze u Svet sauni u Wellness centru Živa, WiFi.

  Boravišna taksa i prijava su uključeni u cenu i sistem ih automatski obračunava prilikom prijave.

  U cenu nisu uključeni prevoz imedjunarodno putno osiguranje (možete obezbediti u agenciji).

  Doplate za parking u hotelima je 10,00 Eur dnevno (dnevna cena se računa od 14.00 i do 14.00 na dan odlaska.

  Doplata za javni parking duž glavne ulice – Cankarjeva cesta je 7,00 Eur dnevno (dnevna cena se računa od 14.00 i do 14.00 na dan odlaska.

  Napomena za parking gosti koji borave u hotelima u kontinuitetu 5 i više noćenja imaju besplatan parking. Za boravak od ponedeljka do četvrtka (osim u dane praznika, raspusta ili visoke popunjenosti) u periodu od 01.10-01.05 – parking je besplatan. Parking se plaća na recepciji hotela i ne može se unapred rezervisati.

  Cene su izražene u Eur i plative u dinarima po srednjem kursu NBS na dan uplate aranžmana.

  Način plaćanja aranžmana je gotovinski, virmanski, platnim karticama i čekovima gradjana.

  Uslovi plaćanja aranžmana su 40% prilikom rezevacije, ostatak 15 dana pre polaska. Ukoliko se rezervacija aranžmana izvrši u roku koji je kraći od 15 dana, prilikom rezervacije se vrši kompletna uplata aranžmana.

  Odloženo plaćanje (plaćanje na rate) platnim karticama Banke Inteza na 3 rate ili čekovima gradjana – akontacija 40% + 3 mesečne rate (sa dospećem od mesec, odnosno 2 i 3 meseca od dana polaska).

  Uslovi plaćanja za online rezervacije u slučaju da se rezervacija vrši sa web stranice agencije (online rezervacija), putnik stupa u kontakt direktno sa hotelom. Prilikom online rezervacije je neophodno uneti karticu kao garanciju plaćanja, a plaćanje se vrši na recepciji hotela (osim ako drugačije nije navedeno u uslovima rezervacije). Za otkazivanje ili promenu rezervacije koja je izvršena online, važe uslovi hotela, a ne turističke agencije. Ukoliko želite da rezervaciju izvršite i platite preko agencije, kontaktirajte nas ili nam pošaljite upit.

  Program putovanja

  1. dan – Putovanje sopstvenim prevozom. Dolazak i smeštaj. Ulazak u sobe posle 14:00. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje. 2. dan – Predposlednji dan: Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme. Noćenje. Poslednji dan: Napuštanje soba do 11:00. Povratak sopstvenim prevozom.

  Opisi hotela, sadržaja i hotelskih usluga su informativnog karaktera i podložni su promenama. Svi polasci su individualni i nije neophodan minimum putnika da bi se program realizovao.

  Uz ovaj program važe Opšti uslovi organizatora putovanja. Organizator putovanja je Turističko preduzeće Panorama doo Beograd, licenca OTP 90 kategorija A od 04.10.2021.

 • Dodatne Informacije

  Hotela Savica 4*, Bled Cankarjeva cesta 6, 4260 Bled, Slovenija, hotel se nalazi prekoputa hotela Rikli Balance (deli ih samo parking).

  Smeštaj 90 hotelskih soba i 14 apartmana sa kuhinjskom nišom. Većina soba ima balkon, a u svim apartmanima postoje kupatila opremljena kadama. Sve sobe imaju kupatilo sa tušem ili kadom, kablovska televizija, telefon, mini-bar, sef, klima-uredjaj i besplatan wi-fi. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni u hotelu.

  Standard soba (18-20 kvadrata, pogled na park, mogućnost dodavanja jednog pomoćnog ležaja).

  Family soba (od 34-46 kvadrata, pogled na park, 2 odvojene spavaće sobe).

  Apartmani sa kuhinjskom nišom i odvojenim prostorijama za spavanje, preporučuju se za boravak porodica sa decom i namenjeni su za smeštaj do 5 osoba.

  Usluga polupansion (doručak i večera švedski sto), doručak se služi od 07.00-10.00, večera se služi od 18.30-21.30.

  Wellness centar Živa (hotel Rikli Balance 4*) gosti hotela Savica mogu koristiti sadržaje wellness centra koji se nalazi u susednom hotelu Rikli Balance sa popustom.

  Dodatne aktivnosti golf tereni Golf Royal Bled su udaljeni oko 3,5 km od hotela, iznajmljivanje bicikala, klizalište u zimskom periodu.

  Check In / Out ulazak u hotel od 14.00, izlazak iz hotela do 11.00.

  Parking je uz obaveznu doplatu.

Dodatne Ponude

Smeštaj

Kategorija

Usluge

4/5
4/5
5/5