Hotel Park

4/5

Bled, Slovenija

Opis

Hotel Park Bled je jedan od omiljenih hotela u našoj ponudi. Pogled sa terase hotela na Bledsko jezero je nezaboravan doživljaj koji se zauvek pamti. Hotel je dom originalne bledske krempite – kremšnite, omiljene poslastice po kojoj je Bled slavan nadaleko. Kao i hotel Rikli Balance, objekat  je idealan za organizaciju kongresa, seminara i poslovnih susreta.

Dodatne informacije

 • Dodatne Informacije

  Hotel Park 4*, Bled Cesta svobode 15, 4260 Bled, Slovenija

  Sadržaj recepcija, restoran, letnja terasa, wellness, bazen.

  Bazen na petom spratu hotela (temperatura vode je oko 28 °C), korišćenja bazena je besplatno za goste hotela. Radno vreme bazena: ponedeljak – četvrtak 07.00-20.00, petak – nedelja 07.00-21.00.

  Gosti hotela mogu koristiti bazenski kompleks wellness centra “Živa” u hotelu Rikli Balance sa popustom.

  Smeštaj 217 soba (jednokrevetnih, dvokrevetnih i trokrevetnih), 10 apartmana s pogledom na jezero ili park. Sve sobe koje su sa pogledom na jezero, sef, klimatizovane.

  Standard soba (13-17 kvadrata, 2 ležaja širine 90 cm ili 1 ležaj širine 180 cm).

  Suite (35 kvadrata, 2 ležaja širine 90 cm ili 1 ležaj širine 180 cm).

  Junior suite (20 kvadrata, dvokrevetni suite sa 2 ležaja širine 90 cm ili 1 ležaj širine 180 cm).

  Usluga je na bazi polupansiona (doručak i večera švedski sto), doručak se služi od 07.00-10.00, večera se služi od 19.00-21.00.

  Sport klizalište na otvorenom tokom zimske sezone, igralište za golf Royal Golf Bled, udaljeno od hotela oko 3 km, fitness, iznajmljivanje bicikala.

  Check In / Out ulazak u hotel od 14.00, izlazak iz hotela do 11.00.

  Parking je moguć uz doplatu.

 • Uslovi

  U cenu je uključeno polupansion (doručka i večera), korišćenje hotelskog bazena i fitnessa, WiFi.

  Boravišna taksa i prijava su uključeni u cenu i sistem ih automatski obračunava prilikom prijave.

  U cenu nisu uključeni prevoz imedjunarodno putno osiguranje (možete obezbediti u agenciji).

  Doplate za parking u hotelima je 10,00 Eur dnevno (dnevna cena se računa od 14.00 i do 14.00 na dan odlaska.

  Doplata za javni parking duž glavne ulice – Cankarjeva cesta je 7,00 Eur dnevno (dnevna cena se računa od 14.00 i do 14.00 na dan odlaska.

  Napomena za parking gosti koji borave u hotelima u kontinuitetu 5 i više noćenja imaju besplatan parking. Za boravak od ponedeljka do četvrtka (osim u dane praznika, raspusta ili visoke popunjenosti) u periodu od 01.10-01.05 – parking je besplatan. Parking se plaća na recepciji hotela i ne može se unapred rezervisati.

  Cene su izražene u Eur i plative u dinarima po srednjem kursu NBS na dan uplate aranžmana.

  Način plaćanja aranžmana je gotovinski, virmanski, platnim karticama i čekovima gradjana.

  Uslovi plaćanja aranžmana su 40% prilikom rezevacije, ostatak 15 dana pre polaska. Ukoliko se rezervacija aranžmana izvrši u roku koji je kraći od 15 dana, prilikom rezervacije se vrši kompletna uplata aranžmana.

  Odloženo plaćanje (plaćanje na rate) platnim karticama Banke Inteza na 3 rate ili čekovima gradjana – akontacija 40% + 3 mesečne rate (sa dospećem od mesec, odnosno 2 i 3 meseca od dana polaska).

  Uslovi plaćanja za online rezervacije u slučaju da se rezervacija vrši sa web stranice agencije (online rezervacija), putnik stupa u kontakt direktno sa hotelom. Prilikom online rezervacije je neophodno uneti karticu kao garanciju plaćanja, a plaćanje se vrši na recepciji hotela (osim ako drugačije nije navedeno u uslovima rezervacije). Za otkazivanje ili promenu rezervacije koja je izvršena online, važe uslovi hotela, a ne turističke agencije. Ukoliko želite da rezervaciju izvršite i platite preko agencije, kontaktirajte nas ili nam pošaljite upit.

  Program putovanja

  1. dan – Putovanje sopstvenim prevozom. Dolazak i smeštaj. Ulazak u sobe posle 14:00. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje. 2. dan – Predposlednji dan: Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme. Noćenje. Poslednji dan: Napuštanje soba do 11:00. Povratak sopstvenim prevozom.

  Opisi hotela, sadržaja i hotelskih usluga su informativnog karaktera i podložni su promenama. Svi polasci su individualni i nije neophodan minimum putnika da bi se program realizovao.

  Uz ovaj program važe Opšti uslovi organizatora putovanja. Organizator putovanja je Turističko preduzeće Panorama doo Beograd, licenca OTP 90 kategorija A od 04.10.2021.

Dodatne ponude za destinaciju

Smeštaj

Kategorija

Usluge

4/5
4/5
5/5