Eco Hotel Snovik, Terme Snovik

4/5

Eco Hotel Snovik, Terme Snovik, Slovenija

Eco Hotel Snovik je deo kompleksa Terme Snovik u okviru koga su hotelsko i apartmansko naselje, otvoreni bazeni, vodeni park, zatvoreni termalni bazeni i odličan welness & spa centar. Svi smeštajni kapaciteti su izgrađeni od prirodnih materijala, prostrani su i kvalitetno su opremljeni po sistemu pametnih kuća. Svim gostima je omogućeno besplatno korišćenje wellness & spa sadržaja, osim sauna koje se dodatno plaćaju.

 • Uslovi

  U cenu je uključen smeštaj u sobama i usluga na bazi polupansiona (doručak i večera – švedski sto). U cenu je uključen i ulazak u zatvoreni ili otvoreni bazen (od sredine juna do sredine septembra). Dodatno je uključeno i noćno korišćenje bazena sveke srede, petka i subote, grupno vežbanje u vodi, korišćenje teretane i najam štapova za Nordijsko hodanje. Otvoreni parking i WiFi su besplatni i uključeni u cenu.

  U cenu nije uključena turistička taksa: odrasli 2,50 Eur/osoba/noć, 7-17,99 godina: 1,25 Eur/osoba/noć i prijava, za osobe starije od 6,99 god: 2,00 Eur/osoba/boravak.

  Doplate: sauna, 7,5 – 9 Eur po ulazu, bade mantil na bazenu-  7,00 Eur po osobi po najmu, peškiri na bazenu 5,00 Eur po osobi po najmu. Gosti mogu koristiti svoje bade mantili i peškire na bazenu.

  Cene su izražene u Eur i plative su u dinarima po srednjem kursu NBS na dan uplate aranžmana.

  Način plaćanja je gotovinski, virmanski, platnim karticama i čekovima gradjana.

  Odloženo plaćanje (plaćanje na rate) je moguće platnim karticama Banke Inteza na 3 rate.

  Odloženo plaćanje je moguće i čekovima gradjana – akontacija 40% + 3 mesečne rate (sa dospećem od mesec, odnosno 2 i 3 meseca od dana polaska).

  Uslovi plaćanja aranžmana su40% prilikom rezevacije, ostatak 15 dana pre polaska. Ukoliko se rezervacija aranžmana izvrši u roku koji je kraći od 15 dana, prilikom rezervacije se vrši kompletna uplata aranžmana

  Uslovi plaćanja za online rezervacije u slučaju da se rezervacija vrši sa web stranice agencije (online rezervacija), putnik stupa u kontakt direktno sa hotelom. Prilikom online rezervacije je neophodno uneti karticu kao garanciju plaćanja, a plaćanje se vrši na recepciji hotela (osim ako drugačije nije navedeno u uslovima rezervacije). Za otkazivanje ili promenu rezervacije koja je izvršena online, važe uslovi hotela, a ne turističke agencije. Ukoliko želite da rezervaciju izvršite i platite preko agencije, kontaktirajte nas ili nam pošaljite upit.

  Program putovanja

  1. dan – Putovanje sopstvenim prevozom. Dolazak i smeštaj. Ulazak u sobe posle 14:00. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje. 2. dan – Predposlednji dan: Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme. Noćenje. Poslednji dan: Napuštanje soba do 11:00. Povratak sopstvenim prevozom.

  Opisi hotela, sadržaja i hotelskih usluga su informativnog karaktera i podložni su promenama. Svi polasci su individualni i nije neophodan minimum putnika da bi se program realizovao.  Uz ovaj program važe Opšti uslovi organizatora putovanja.

  Organizator putovanja je Turističko preduzeće Panorama doo Beograd, licenca OTP 90 kategorija A od 04.10.2021

 • Dodatne Informacije

  Eco Hotel Snovik 4* Molkova pot 6a, 1241 Kamni, Slovenija.

  Bazenski kompleks se sastoji od otvorenih bazena, mini vodeni parka,  jakuzzi-ja i delova sa vodenom masažom.

  Wellness centar nudi različite tipove masaža i sauna centar.

  Sauna centar nudi finske saune, tursko kupatilo, kadu sa termalnom vodom, ledenu saunu i drvene ležaljke za relaksaciju. Gostima se u periodima odmora uz relaksirajuću muziku služi voće i čaj.

  Temperatura vode u otvorenom bazenu je 29 stepeni, a u zatvorenim bazenima ona iznosi 32 stepena. Voda je izuzetno bogata mineralima, pre svega kalcijumom i magnezijumom.

  Smeštaj u sobama je u dvokrevetnim sobama (31). Sobe su površine 20 kvadrata i imaju kupatilo sa tuš kabinom, WC, fen. Ostali sadržaji: SAT TV, telefon, klima, WiFi. Neke od dvokrevetnih soba imaju balkon.

Dodatne Ponude

Smeštaj

Kategorija

Usluge

3/5