Hotel Kristal, Terme Dolenjske

4/5

Hotel Kristal, Terme Dolenjske, Slovenija

Hotel Kristal Terme Dolenjske ima tradiciju dugu skoro 100 godina. Danas kao renovirano hotelsko zdanje, predstavlja pravi biser u hotelskoj ponudi u Dolenjskim Toplicama. Hotel je povezan sa termalnim bazenima hotela Balnea, wellness centrom i centrom za medicinsku rehabilitaciju. Hotel se preporučuje parovima i gostima koji koriste rehabilitacione programe i terapije.

 • Uslovi

  U cenu je uključeno usluga na bazi polupansiona (doručak i večera švedski sto) ili noćenje sa doručkom (švedski sto), neograničeno kupanje u termalnim bazenima (32 °C), noćno kupanje petkom i subotom (do 23.00) i jutarnja hidrogimnastika.

  U cenu je dodatno ukjučeno: aerobik u vodi, šetnje i nordijsko hodanje, bade mantili, besplatno i neograničeno korišćenje interneta, boravišna taksa (sistem je automatski obračunava) i parking.

  U cenu nisu uključeni prevoz i medjunarodno putno osiguranje (moguće je obezbediti u agenciji).

  Popusti za duže boravke

  • za boravak od 5-9 noćenja – dodatni popust 10%
  • za boravak od 10 i više noćenja – dodatni popust 12%

  Cene su izražene u Eur i plative su u dinarima po srednjem kursu NBS na dan uplate aranžmana.

  Način plaćanja: gotovinski, virmanski, platnim karticama i čekovima gradjana.

  Odloženo plaćanje (plaćanje na rate): platnim karticama Banke Inteza na 3 rate ili čekovima gradjana – akontacija 40% + 3 mesečne rate (sa dospećem od mesec, odnosno 2 i 3 meseca od dana polaska).

  Uslovi plaćanja: obavezna akontacije od 40% prilikom rezevacije, ostatak 15 dana pre polaska.

  Program putovanja Hotel Kristal – Terme Dolenjske, Slovenija

  1. dan – Putovanje sopstvenim prevozom. Dolazak i smeštaj. Ulazak u sobe posle 14:00. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje. 2. dan – Predposlednji dan: Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme. Noćenje. Poslednji dan: Napuštanje soba do 11:00. Povratak sopstvenim prevozom.

  Opisi hotela, sadržaja i hotelskih usluga su informativnog karaktera i podložni su promenama. Svi polasci su individualni i nije neophodan minimum putnika da bi se program realizovao.

  Uz ovaj program važe Opšti uslovi organizatora putovanja. Organizator putovanja je Turističko preduzeće Panorama doo Beograd, licenca OTP 90 kategorija A od 04.10.2021.

 • Dodatne Informacije

  Hotel Kristal 4* Terme Dolenjske Zdraviliški trg 7, 8350 Dolenjske Toplice, Slovenija.

  Hotelski Wellness tri manja zatvorena termalna bazena, povezan je sa priključnim hodnikom sa wellness centrom Balnea i Centrom za medicinsku rehabilitaciju. Gosti hotela mogu besplatno koristiti sve sadržaje u okviru wellness centra Balnea

  Wellness & Spa Balnea različit vrste sauna i raznih terapijskih programa i masaža. Posle saune ili kupke za podmlađivanje, goste očekuje i „zen“ soba za odmor sa vodenim krevetima. U ponudi sauna su: infracrvena, finska, turska, biljna, japanska kupka za znojenje i sanarium (sa nudističkom terasom).

  Na četvrtom spratu hotela Balnea nalazi se Spa centar Panorama sa mini sauna centrom i panoramskom sobom za odmor. Gosti ovog Spa centra mogu uživati i u fenomenalnom pogledu na okolinu.

  Smeštaj 55 lepo opremljenih i udobnih soba. Sve sobe imaju WC, tuš, TV sa kablovskim programom, fen, radio sa alarmom, sušilicu za veš i telefon. U hotelu nisu dozvoljeni kućni ljubimci.

  Suite sobe imaju odvojeni dnevni i spavaći prostor.

  Economy sobe su sobe manje kvadrature sa francuskim krevetom širine do 140 cm.

Dodatne Ponude

Smeštaj

Kategorija

Usluge

4/5