Apartmani Alpska Perla

3/5

Cerkno. Slovenija

Opis

Apartmani Alpska Perla se nalaze u sklopu istoimenog planinarskog doma i u neposrednoj blizini su staza i hotela Cerkno. U ponudi smeštaja su 6 moderno opremljenih apartman sa kompletno opremljenom kuhinjom. Apartmani su idealni za boravak porodica sa decom.

Informacije

 • Dodatne informacije

  Apartman I (2-4 osobe, 50,50 kvadrata)

  Ima moderno opremljenu kuhinju, spavaću sobu (2 ležaja), u dnevnoj sobi dva dodatna ležaja (sofa na razvlačenje). U kupatilu su tuš i bide.

  Apartman II (4 – 6 osoba, 58,50 kvadrata)

  U donjem delu nalazi se spavaća soba (2 ležaja), kuhinja sa dnevnom sobom sa dodatnim ležajem i kupatilo s WC-om, gore se nalazi spavaća soba (2 ležaja) sa dodatnim ležajem.

  Apartman III (4 – 8 osoba, 79,50 kvadrata)

  U donjem delu nalazi se spavaća soba (2 ležaja), moderno opremljena kuhinja sa dnevnom sobom u kojoj se može razvući sofa, kupatilo, gore se nalazi spavaća soba (2 ležaja) i sofa na razvlačenje i kupatilo.

  Apartman IV (4 – 8 osoba, 73,00 kvadrata)

  U donjem delu nalazi se spavaća soba (2 ležaja), moderno opremljena kuhinja sa dnevnom sobom u kojoj se može razvući sofa, kupatilo, gore se nalazi spavaća soba (2 ležaja) i sofa na razvlačenje i kupatilo.

  Apartman V (6 – 10 osoba, 99,00 kvadrata)

  U donjem delu nalazi se spavaća soba (2 ležaja), moderno opremljena kuhinja sa dnevnom sobom u kojoj se može razvući sofa, odvojen WC i kupatilo sa kadom, u gornjem delu nalazi se velika spavaća soba sa četiri ležaja (dva odvojena ležaja i bračni krevet), sofa na razvlačenje, klupski sto i kupatilo.

  Apartman VI (7 – 11 osoba, 103,00 kvadrata)

  U donjem delu nalazi se spavaća soba sa tri ležaja, moderno opremljena kuhinja sa dnevnom sobom u kojoj se može razvući sofa, kupatilo, u gornjem delu nalazi se spavaća soba sa četiri ležaja (dva odvojena ležaja i bračni krevet), sofa na razvlačenje, klupski sto i kupatilo.

 • Uslovi

  Cene

  • cene su plative u dinarima po srednjem kursu NBS na dan uplate aranžmana

  Način plaćanja

  • gotovinski, virmanski, platnim karticama i čekovima gradjana

  Odloženo plaćanje (plaćanje na rate)

  • platnim karticama Banke Inteza na 3 rate
  • čekovima gradjana – akontacija 40% + 3 mesečne rate (sa dospećem od mesec, odnosno 2 meseca od dana polaska)

  Uslovi plaćanja

  • 40% prilikom rezevacije, ostatak 15 dana pre polaska
  • ukoliko se rezervacija aranžmana izvrši u roku koji je kraći od 15 dana, prilikom rezervacije se vrši kompletna uplata aranžmana
  • u slučaju promene cena, cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom, garantovan je samo iznos uplate za akontaciju
 • Napomena

  Program putovanja

  1. dan – Putovanje sopstvenim prevozom. Dolazak i smeštaj. Ulazak u sobe posle 14:00. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje. 2. dan – Predposlednji dan: Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme. Noćenje. Poslednji dan: Napuštanje soba do 11:00. Povratak sopstvenim prevozom.

  Opisi hotela, sadržaja i hotelskih usluga su informativnog karaktera i podložni su promenama. Svi polasci su individualni i nije neophodan minimum putnika da bi se program realizovao. Uz ovaj program važe Opšti uslovi organizatora putovanja.

  Organizator putovanja je Turističko preduzeće Panorama doo Beograd, licenca OTP 90 kategorija A od 04.10.2021.

Mapa

Povezane Ponude

Smeštaj

Kategorija

Usluge

2/5
3/5