Villa Adriatic

4/5

Ankaran, Slovenija

Opis

Villa Adriatic Ankaran se nalazi u kompleksu letovališta Adria Ankaran, u zelenilu borova i maslinjaka. Kompleks u Ankaranu gostima nudi zatvoreni i otvoreni bazen, wellness & spa centar, restoran i vrt sa dečijim igralištem. Od dodatnih usluga, omogućeni su pranje i peglanje rublja uz doplatu. Plaža u kompleksu je šljunkovita i delimično peščana i udaljena je oko 300 metara od vile. Objekat se nalazi u neposrednoj blizini smeštajnih kapaciteta hotela Convent, Family Olive Suites, Ville BorVille Cedra i apartmana Adria.

Sadržaj

Informacije

 • Dodatne Informacije

  Villa Adriatic Ankaran, Jadranska cesta 25, 6280 Ankaran, Slovenija lokacija na mapi

  Smeštaj odlične sobe sa otvorenom terasom, klimom SAT-TVom i WiFi internetom.

  Kućni ljubimci – manji kućni ljubimci su dozvoljeni u objektu uz doplatu i prethodnu proveru.

  Sadržaj i usluge zatvoreni i otvoreni bazen, wellness & spa centar, privatna plaža udaljena oko 300 metara, restorani i vrt sa dečijim igralište, usluge pranja i čišćenja uz doplatu.

  Sport teniski teren, fitnes centar i kuglana sa 6 staza, odbojka na pesku, stoni tenis, mini-golf, fudbal i košarka.

  Usluga polupansion ( doručak i večera, švedski sto) ili noćenje sa doručkom (švedski sto).

  Check In/Out ulazak u hotel od 15.00, izlazak iz hotela do 11.00.

  Parking je obezbedjen uz doplatu (oko 10,00 Eur dnevno).

 • Uslovi

  U cenu je uključeno noćenje sa doručkom (švedski sto) ili polupansion (doručak i večera – švedski sto), WiFi internet, korišćenje unutrašnjeg bazena sa morskom vodom (zatvoren 01.07-01.09), korišćenje spoljašnjeg bazena (od 23.06-03.09), slobodan ulaz na plažu tokom leta i korišćenje fitnes centra, 10% popusta na wellness usluge.

  Boravišna taksa je uključena u cenu (sistem automatski obračunava prilikom rezervacije).

  U cenu nisu uključeni prevoz i medjunarodno putno osiguranje (moguće je obezbediti u agenciji).

  Popusti za decu sa 2 odrasle osobe (automatski se obračunavaju prilikom pretrage) deca do 2,9 godina, bez ležaja i hrane – 100 % popusta; jedno dete do 9,9 godina -100% popusta, drugo dete do 9,9 godina – 50% popusta; jedno dete od 10 – do 14,9 godina: 30% popusta, od 15 do 17,9 godina: 20% popusta (isto drugo dete); jedno ili dvoje dece u sobi sa jednom odraslom osobom ili dvoje dece u zasebnoj sobi – do 11,9 godina 30% popusta; deca 12+ godina plaćaju punu cenu.

  Cene su izražene u Eur i plative u dinarima po srednjem kursu NBS na dan uplate aranžmana.

  Način plaćanja aranžmana je gotovinski, virmanski, platnim karticama i čekovima gradjana.

  Uslovi plaćanja aranžmana su40% prilikom rezevacije, ostatak 15 dana pre polaska. Ukoliko se rezervacija aranžmana izvrši u roku koji je kraći od 15 dana, prilikom rezervacije se vrši kompletna uplata aranžmana.

  Odloženo plaćanje (plaćanje na rate)platnim karticama Banke Inteza na 3 rate ili čekovima gradjana – akontacija 40% + 3 mesečne rate (sa dospećem od mesec, odnosno 2 i 3 meseca od dana polaska).

  Uslovi plaćanja za online rezervacijeu slučaju da se rezervacija vrši sa web stranice agencije (online rezervacija), putnik stupa u kontakt direktno sa hotelom. Prilikom online rezervacije je neophodno uneti karticu kao garanciju plaćanja, a plaćanje se vrši na recepciji hotela (osim ako drugačije nije navedeno u uslovima rezervacije). Za otkazivanje ili promenu rezervacije koja je izvršena online, važe uslovi hotela, a ne turističke agencije. Ukoliko želite da rezervaciju izvršite i platite preko agencije, kontaktirajte nas ili nam pošaljite upit.

  Program putovanja

  1. dan – Putovanje sopstvenim prevozom. Dolazak i smeštaj. Ulazak u sobe posle 14:00. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje. 2. dan – Predposlednji dan: Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme. Noćenje. Poslednji dan: Napuštanje soba do 11:00. Povratak sopstvenim prevozom.

  Opisi hotela, sadržaja i hotelskih usluga su informativnog karaktera i podložni su promenama. Svi polasci su individualni i nije neophodan minimum putnika da bi se program realizovao.  Uz ovaj program važe Opšti uslovi organizatora putovanja.

  Organizator putovanja je Turističko preduzeće Panorama doo Beograd, licenca OTP 90 kategorija A od 04.10.2021.

Povezane Ponude

Smeštaj

Kategorija

Usluge

Sadržaj

4/5
4/5
4/5
4/5
4/5