Slovenska Plaža Lux

4/5

Budva, Crna Gora

Opis

Slovenska plaža Budva je već dugi niz godina jedan od najpopularnijih objekata u Crnoj Gori. Mediteranska arhitektura, blizina plaže i kvalitetan smeštaj, godinama privlače veliki broj turista. Hotelski kompleks je u potpunosti renoviran 2012. godine i podeljen na dva dela: standard deo kategorije 3* i lux deo kategorije 4*. U delu kompleksa sa 4* nalazi se 4 vile, 441 soba i 53 apartmana.

Zajednički sadržaj: recepcija, hotelski restoran, bazeni, igraonica, prodavnica, butici, marketi, galerije i ugostiteljski objekti. WiFi internet je besplatan i omogućen u celom kompleksu. Slovenska plaža je najduža i najpopularnija plaža u Budvi, koja povezuje naselje i centar Budve i Stari Grad. Ulaz na plažu je besplatan, ali se ležaljke i suncobrani dodatno naplaćuju i za goste hotelskog kompleksa.

Bazenski sadržaji u okviru kompleksa su: Rondo 1 bazen za goste u 3+* i Rondo 2 bazen za goste u delu sa  4*. Korišćenje suncobrana i ležaljki je uključeno u cenu. Pored bazena je koktel bar, a na bazenu Rondo 1 je odvojeni dečiji bazen sa slatkom vodom. Na bazenu Rondo 2, su tobogani, gumeni grad i animacija za najmladje. Animacija za decu je omogućena i na dečijim igralištima.

Gostima se nude i dodatne aktivnosti: jutarnja gimanstika, pilates, joga, akva aerobik, trčanje i pešačenje. U ponudi je i veliki broj sportskih terena: tereni za odbojku na plaži, stoni tenis, badminton i mali fudbal. Gosti u Slovenskoj Plaži mogu koristiti i Spa centar u okviru hotela Aleksandar (gym sala, sauna i whirlpool). Kompleks Slovenska plaža Budva je pogodan i za organizaciju kongresa i poslovnih skupova i raspolaže sa multifunkcionalnom salom od 70 kvadrata.

Glavni restoran sa terasom ima ukupan kapacitet od 700 mesta, a  All Inclusive restoran, 180 mesta. Pansionska ishrana je bazi švedskog stola sa nacionalnim i internacionalnim jelima. Na letnjoj terasi je All incusive bar, restoran Pjaca je na središnjem trgu kompleksa, kao i kafe bar Raspućin, jedan od poznatijih kafe-a na Budvanskoj rivijeri.

Sadržaj

Informacije

 • Uslovi

  U cenu je uključena odrabrana usluga – polupansion (doručak i večera) ili pun pansion ili All Inclusive usluga uz doplatu, korišćenje bazena i WiFi.

  U cenu nisu uključeni prevoz (mogućnost doplate za avio prevoz), putno osiguranje (moguće je obezbediti u agenciji) i boravišna taksa. Boravišna taksa i osiguranje za odrasle je 1,50 Eur osoba/ dan, deca 2-12 godina 0,50 Eur osoba/ dan, a deca 0-2 godine plaćaju samo osiguranje – 0,50 Eur dnevno.

  Doplata za parking na otvorenom je 10,00 Eur dnevno.

  All Inclusive usluga doručak, ručak i večera uz celodnevnu konzumaciju domaćih alkoholnih i bezalkoholnih pića (u intervalu od 10.00-22.00). U periodu 11.30-12.00 služi se dezert – sladoled, palačinke, štrudle, a u 16.00-16.30 je tea & coffee time, sa kolačima. Dodatno: muzički program i veče folklora – jednom nedeljno, cocktail party od 15.00-17.00 jednom nedeljno – ponuda alkoholnih i bezalkoholnih koktela uz odgovarajući muzički program – nastup DJ-a. Napomena: navedene informacije u vezi all inclusive usluge su informativnog karaktera. Hotel zadržavo pravo promene.

  Ulazak u hotel je od 12.00, izlazak do 10.00.

  Cene su izražene u Eur i plative u dinarima po srednjem kursu NBS na dan uplate aranžmana.

  Način plaćanja je gotovinski, virmanski, platnim karticama i čekovima gradjana.

  Uslovi plaćanja 40% prilikom rezevacije, ostatak 15 dana pre polaska. Ukoliko se rezervacija aranžmana izvrši u roku koji je kraći od 15 dana, prilikom rezervacije se vrši kompletna uplata aranžmana.

  Program je u skladu sa opštim uslovima putovanja organizatora putovanja. Svi polasci su individualni na bazi sopstevnog prevoza i nije neophodan minimum putnika da bi se program realizovao. Opisi hotela, sadržaja, hotelskih usluga i cene su informativnog karaktera i podložni su promenama.

Mapa

Povezane Ponude

Smeštaj

Kategorija

Usluge

4/5
5/5
4/5
3/5
3/5
4/5
4/5
4/5
4/5