Hotel Termag

4/5

Jahorina, Bosna i Hercegovina

Opis

Hotel Termag je moderan objekat koji se nalazi se uz samu stazu i žičare. Enterijer je posebno dizajniran i izrađen od punog drveta. Restoran u okviru hotela raspolaže sa kapacitetom od 200 mesta i nudi veliki izbor izvanrednih jela domaće i međunarodne kuhinje. Hotel nudi i wellness i spa sadržaje: zatvoreni bazen, saunu i tursko kupatilo.

Informacije

 • Sadržaj i usluge

  Sadržaj restoran sa lokalnom i internacionalnom kuhinjom, Jahorinski pub, prodavnica suvenira, lift, besplatan Wi-Fi internet. Od wellness & spa sadržaja izdvajamo: zatvoreni bazen, sauna, parno kupatilo, jacuzzi za više osoba, fitness klub, solarijum i masaža.

  Hotel Termag gostima nudi usluge ski servisa i ski škole.

 • Sobe i apartmani

  Smeštaj 21 luksuzno opremljen apartman, 71 komfornu sobu i predsednički apartman.

  Economic soba bračni ležaj, mini bar, telefon, Wi-Fi, SAT TV, pogled na planinu ili na ulicu.

  Lux soba bračni ležaj, pomoćni ležaj, mini bar, telefon, Wi-Fi, SAT TV,  pogled na planinu ili na ulicu.

  Basic apartman spavaća soba sa bračnim ležajem, dnevna soba sa pomoćnim ležajem za 2 osobe, mini bar, telefon, Wi-Fi, SAT TV, pogled na planinu ili na ulicu.

  Family apartman 2 spavaće sobe, 1 bračni ležaj, 3 klasična ležaja, 2 kupatila, mini bar, telefon, Wi-Fi, SAT TV, pogled na planinu ili na ulicu.

  Superior apartman 2 spavaće sobe sa bračnim ležajem, dnevna soba sa pomoćnim ležajem za 2 osobe, 2 kupatila, mini bar, telefon, Wi-Fi, SAT TV, pogled na planinu.

  Predsednički apartman 3 spavaće sobe sa bračnim ležajem, spavaća soba sa 1 ležajem, dnevna soba sa kuhinjom i trpezarijom, 3 kupatila, terasa sa ležaljkama za sunčanje, mini bar, telefon, Wi-Fi, SAT TV.

 • Uslovi

  U cenu je uključeno polupansion (doručak i večera – švedski sto, u slučaju manjeg broja gostiju – klasično posluženje). Za goste u sobama korišćenje wellness i SPA centra (bazen, sauna, parno kupatilo) je uz doplatu, obezbedjen parking, garaža uz doplatu. Za goste u apartmanima korišćenje wellness i SPA centra (bazen, sauna, parno kupatilo) i parking mesto u podzemnoj garaži su uključeni u cenu.

  U cenu nisu uključeni prevoz (mogućnost doplate za svakodnevni prevoz luksuznim kombijem ili mini busom sa kućne adrese iz Beograda do hotela) i boravišna taksa.

  Cene su izražene u Eur i plative su u dinarima po srednjem kursu NBS na dan uplate aranžmana.

  Način plaćanja je gotovinski, virmanski, platnim karticama i čekovima gradjana.

  Prilikom rezervacije obavezna je uplata od 40%, ostatak aranžmana je potrebno uplatiti 15 dana pre polaska.

  U slučaju promene cena, cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa.

 • Napomena

  Program putovanja

  1. dan – Putovanje sopstvenim prevozom. Dolazak i smeštaj. Ulazak u sobe posle 14:00. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje. 2. dan – Predposlednji dan: Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme. Noćenje. Poslednji dan: Napuštanje soba do 11:00. Povratak sopstvenim prevozom.

  Opisi hotela, sadržaja i hotelskih usluga su informativnog karaktera i podložni su promenama. Svi polasci su individualni i nije neophodan minimum putnika da bi se program realizovao. Uz ovaj program važe Opšti uslovi organizatora putovanja.

  Organizator putovanja je Turističko preduzeće Panorama doo Beograd, licenca OTP 90 kategorija A od 04.10.2021.

Mapa