Istanbul

Podelite stranicu

Istanbul putovanja tokom cele godine

IstanbulIstanbul je jedini grad na svetu koji se nalazi na dva kontinenta, u Aziji i Evropi. Danas jedan od najvažnijih gradova na svetu koji godišnje privuče više miliona turista. Grad u kome je sve jedinstveno i neponovljivo, u kome se prepliću vekovi, razni uticaji i kulture. To je ujedno i grad koji je još uvek sija punim sjajem nekadašnje Otomanskog carstva. U Istanbul možete otići u bilo koje doba godine, a već na prvom koraku, ovaj megapolis će Vas očarati i zauzeti posebno mesto u sećanju.

Istanbul putovanja

Istanbul grupna i individualna putovanja

GRUPNA PUTOVANJA
INDIVIDUALNI POLASCI
U okviru ponude Istanbul putovanja su i individualni polasci tokom cele godine, koji ne zavise od broja prijavljenih putnika. Termini putovanja su fleksibilni i mogu se prilagodjavati zahtevima putnika. Individualna putovanja se mogu koristiti i kao odvojene usluge, tj. hotelski smeštaj u Istanbulu ili avionski prevoz iz Beograda za Istanbul ili kao paket (hotel + avio karta).

ISTANBUL HOTELI

Istanbul hoteliNajveći broj hotelskih kapaciteta u Istanbulu kada su u pitanju turističke posete, je lociran u evropskom delu grada. Turisti su uglavnom orjentisani na hotele u samom centru grada koji se nalazi u blizini trga Taksim, gde je najveći broj resotrana, klubova i šoping zona. Medjutim, jako veliki broj hotela se nalazi i u istorijskom delu grada Sultahmet. Ovaj deo grada je jako dobra polazna tačka za obilazak: Aja Sofije, Plava džamija (Blue Mosque), Topkapi palata, Dolhmabače palata, Cisterne Bazilike i Hipodroma. U našoj ponudi za Istanbul je preko 500 odabranih hotela, koji su odlično locirani i prilagadjeni skoro svakom budžetu.

Rezervacije hotela

Hotelske rezervacije i proveru cena i raspoloživosti hotela možete izvršiti preko našeg online rezervacionog sistema u samo 3 koraka. Sve cene na našem sistemu su izražene po sobi u dinarima. Ukoliko sami izvršite rezervaciju, plaćanje možete izvršiti profakturom, a vaučer Vam dostavljamo na e-mail po izvršenoj uplati. Ukoliko se odlučite da dodjete u našu agenciju plaćanje može biti gotovinski ili platnim karticama. Naše radno vreme je radnim danima od 09.00-18.00 i subotom od 09.00-15.00. Za više informacija o rezervacijama hotela pogledajte česta pitanja za hotelske informacije

ISTANBUL AVIO KARTE

Istanbul avio karteZa direktne letove iz Beograda za Istanbul preporučujem avio kompaniju Turkish Airlines koja ima letove svim danima u toku nedelje i sleće na aerodrom Ataturk koji se nalazi u evropskom delu grada. Bitno je napomenuti da se aerodrom Ataturk zatvara krajem oktobra 2018. godine i biće pretvoren u veliki gradski park. Novi aerodrom u Istanbulu – Arnavutkoy, biće jedan od najvećih i najsavremenijih aerodroma na svetu. Pored avio kompanije Turkish Airlines, na aerodrom Ataturk sleće i avio kompanija AtlasGlobal, koja isto tako, ima direktne letove iz Beograda. Na azijski deo grada, na aerodrom Sabiha Gokcen, direktnim letom iz Beograda leti avio kompanija Pegasus.

Rezervacije avio karata

Svim našim putnicima preporučujemo rezervacije avio karata preko interneta, zbog najmanje naknade za izdavanje avio karte. Ukoliko želite, rezervacije možete izvršiti pozivanjem call centra ili dolaskom u našu agenciju.

POŠALJITE UPIT

Izaberite tip usluge

Datum polaska

Datum povratka