Istanbul

Istanbul

Istanbul je jedini grad na svetu koji se nalazi na dva kontinenta, u Aziji i Evropi. Danas jedan od najvažnijih gradova na svetu koji godišnje privuče više miliona turista. Grad u kome je sve jedinstveno i neponovljivo, u kome se prepliću vekovi, razni uticaji i kulture. To je ujedno i grad koji je još uvek sija punim sjajem nekadašnje Otomanskog carstva. U Istanbul možete otići u bilo koje doba godine, a već na prvom koraku, ovaj megapolis će Vas očarati i zauzeti posebno mesto u sećanju. U našoj ponudi za Istanbul su individualni aranžmani tokom cele godine. Polasci ne zavise od broja prijavljenih putnika i mogu biti uskladjeni sa željama i budžetom predvidjenim za putovanje.

HOTELI
Hoteli u Istanbulu su uglavnom locirani u evropskom delu grada u blizini trga Taksim, gde se nalazi i najviše restorana, klubova i šoping zona. Naš predlog su hoteli u istorijskom delu Sultahmet, koji je jako dobra polazna tačka za obilazak najvažnijih istorijskih znamenitosti: Aja Sofije, Plava džamije (Blue Mosque), Topkapi palate, Dolhmabače palate, Cisterne Bazilike i Hipodroma. Hotelske rezervacije i proveru cena i raspoloživosti hotela možete izvršiti preko našeg online rezervacionog sistema u samo 3 koraka

AVIO PREVOZ
Avio karte za Istanbul po trenutno najpovoljnijm cenama iz Beograda i drugih gradova, možete rezervisati preko našeg rezervacionog sistema u samo 3 koraka. Direktne letove iz Beograda za Istanbul trenutno obavljaju avio kompanije Turkish Airlines, Pegasus i Atlasglobal.

Za direktne letove iz Beograda za Istanbul preporučujemo avio kompaniju Turkish Airlines koja ima letove svim danima u toku nedelje i sleće na aerodrom Ataturk koji se nalazi u evropskom delu grada. Bitno je napomenuti da se aerodrom Ataturk zatvara krajem oktobra 2018. godine i biće pretvoren u veliki gradski park. Novi aerodrom u Istanbulu – Arnavutkoy, biće jedan od najvećih i najsavremenijih aerodroma na svetu.

Pored avio kompanije Turkish Airlines, na aerodrom Ataturk sleće i avio kompanija AtlasGlobal, koja isto tako, ima direktne letove iz Beograda. Na azijski deo grada, na aerodrom Sabiha Gokcen, direktnim letom iz Beograda leti avio kompanija

USLOVI

Cene

  • cene su plative u dinarima po srednjem kursu NBS na dan uplate aranžmana

Način plaćanja

  • gotovinski
  • virmanski
  • platnim karticama
  • čekovima gradjana

Sastavni deo ovo programa su Opšti uslovi Organizatora putovanja i Opšte napomene za individualna putovanja

POŠALJITE UPIT