Odmaralište Dunav

Odmaralište “Dunav” (Zlatibor)Odmaralište “Dunav” (Zlatibor) se nalazi u samom centru Zlatibora i okruženo borovom šumom. Ispred odmarališta je savremeni tržni centar sa buticima, kafićima i diskotekama. Osim za odmor i rekreaciju pojedinaca i porodica sa decom, odmaralište je pogodno i za boravak i pripreme sportista. U okolini hotela su izgradjeni fudbalski i teniski tereni, velika sportska hala, kao i otvoreni i zatvoreni bazeni. U neposrednoj blizini odmarališta nalaze se ski-lift i skijaški teren, a šume su ispresecane trim stazama.

Odmaralište “Dunav” (Zlatibor)

Odmaralište “Dunav” (Zlatibor), Rujanska bb, 31315 Zlatibor, Srbija

Cenovnik

Za sve informacije o cenama i raspoloživosti, pozovite nas ili nam pošaljite upit

Način plaćanja:

 • gotovinski
 • virmanski
 • platnim karticama
 • čekovima gradjana

Uslovi plaćanja:

 • 30% prilikom rezevacije, ostatak 7 dana pre polaska
 • ukoliko se rezervacija aranžmana izvrši u roku koji je kraći od 7 dana, prilikom rezervacije se vrši kompletna uplata aranžmana
 • u slučaju promene cena, cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom, garantovan je samo iznos uplate za akontaciju

Opis


Odmaralište Dunav (Zlatibor) je otvoreno tokom cele godine. Ishrana u hotelu je na bazi punog pansiona ili polupansiona. Za sve goste je obezbedjen je parking uz prethodnu najavu.

U cenu usluge, pored ishrane, je uključeno i korišćenje relax centra i fitness sale. Vreme obroka: doručak 07.30-10.30, ručak 12.30-15.00 i večera 17.30-20.30 časova.

Konferencijska sala je kreirana sa idejom da bude idealna za sve tipove poslovnih sastanaka i predstavlja poseban deo odmarališta. U njoj se može smestiti i do 150 učesnika. Celokupan prostor i raspored sedenja se može transofrmisati u više različitih celina u skladu sa vašim potrebama. Gosti mogu rentirati salu, projekciona platna, LCD projektor, flip čart i ozvučenje. Pansionski restoran u kome možete uživati u kvalitetnom izboru hrane na bazi švedskog stola. Gostima su na raspolaganju polupansion (doručak i večera) i pun pansion. Bogat izbor tradicionalnih jela prilagođen je različitim ukusima i željama. U Relax centru pored hidromasažne kade i saune, na raspolaganju su vam i masaže (relax, sportska, terapeutska, masaža stopala.

Sobe su napravljene u modernom i jednostavnom stilu, tako da će vam boravak biti prijatan i opuštajući. Obezbeđena je apsolutna privatnost, kao i svakodnevno održavanje prostora: wi-fi, telefon, TV, set za kupanje, fen.

Apartmani se sastoje od spavaćeg dela sa francuskim ležajem i dnevnog boravka: kuhinja sa mini barom, TV, Wi-fi, telefon, fen, set za kupanje.

Galerija

Prevoz

Putnicima za Zlatibor nudimo mogućnost doplate za svakodnevni kombi prevoz iz Beograda

 • povratna karta 30,00 Eur po osobi
 • karta u jednom u pravcu 15,00 Eur po osobi

Napomena:

 • vreme polaska se odredjuje na osnovu reda vožnje prevoznika
 • minibusevi su kapaciteta 7 ili 8 sedišta (klima, radio, cd)
 • prevoznik je turistička agencija Terra travel doo

Destinacija

Zlatibor

Planina i vazdušna banja Zlatibor, sa najdužom turističkom tradicijom u Srbiji, nalazi se u Zapadnoj Srbiji, 230 kilometara jugo-zapadno od Beograda. Prosečna nadmorska visina je oko 1000 metara.

Čudotvorna klima Zlatibora je povoljna i za lečenje bronhijalne astme i drugih alergijskih oboljenja. Ovako povoljna kilma, idealna je za pripremu sportista, boravak dece i starijih osoba i poboljšanje opštefizičkog stanja čoveka. Najviši vrhovi su Tornik (1496 m.n.v.) i Čigota (1422 m.n.v.). U neposrednoj blizini i na samom Zlatiboru, nalaze se brojni kulturno-istorijski i entološki spomenici i atrakcije.

Napomena

Sastavni deo ovo programa su Opšti uslovi putovanja i Opšte napomene za individualna putovanja

Turistička agencija Panorama – Panorama doo

Upit