Hotel Palisad 3*

Hotel Palisad

Hotel Palisad je smešten na najlepšem delu zlatiborske visoravni nadomak jezera i već četiri decenije gostima pruža jedinstven sadržaj boravka i idealne uslove za sportske pripreme, rekreaciju, kongrese, simpozijume i realizaciju različitih edukativnih programa. Hotel Palisad 3* se nalazi u centralnom delu Kraljevih voda, u blizini jezerera.

CENOVNIK
USLOVI

Način plaćanja

 • gotovinski
 • virmanski
 • platnim karticama
 • čekovima gradjana

Uslovi plaćanja

 • 30% prilikom rezevacije, ostatak 7 dana pre polaska
 • ukoliko se rezervacija aranžmana izvrši u roku koji je kraći od 7 dana, prilikom rezervacije se vrši kompletna uplata aranžmana
 • u slučaju promene cena, cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom, garantovan je samo iznos uplate za akontaciju

Sastavni deo ovog programa su Opšti uslovi Organizatora putovanja i Opšte napomene za individualna putovanja

OPIS

Hotel Palisad 3* (Zlatibor)

Hotel Palisad 3* (Zlatibor), Naselje Jezero bb, Zlatibor 31315

Hotel Palisad 4* se nalazi u neposrednoj blizini pijace i autobuske stanice na Zlatiboru, renoviran je 2012. godine i ima ukupno 210 soba i 30 apartmana.

Usluga

Restoran

Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom ili polupansion – doručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela). Napomena: ukoliko u hotelu boravi manje od 30 gostiju, pansionski obroci će biti posluženi na klasičan način usluživanja, u nacionalnom restoranu “Zlatan bor” koji se nalazi u neposrednoj blizini hotela “Palisad”, oko 30 metara od glavne zgrade

Služenje obroka

 • doručak (švedski sto) od 07:00 do 10:30
 • ručak (švedski sto) od 12:00 do 15:00
 • večera (švedski sto) od 17:30 do 21:00

Sadržaj

Kongresni Centar II Sprat Sala 5

Sadržaj hotela Palisad 4*: recepcija, restoran, a la carte restoran, kafe bar, lobi, aperitiv bar, noćni klub, kongresna sala sa 350 mesta i pet manjih sala sa audio i video opremom, wi-fi internet, wellness centar, sauna, djakuzi, teretana, kozmetički salon, salon za masažu, fudbalski tereni (dva sa prirodnom i dva sa veštačkom travom) i 4 teniska terena.

Wellness

Wellness & Spa

U okviru novog Relax centra u hotelu Palisad 4* koji je počeo sa radom 2012. godine možete koristiti: jacuzzi kadu, finsku saunu i teretanu sa modernim spravama za vežbanje. U okviru hotela na raspolaganju gostima je jacuzzi kada, finska sauna i teretana sa modernim spravama za vežbanje. Salon za masažu: radno vreme od 14:00 do 22:00.

Rekreacija

 • rentiranje bicikli i teniskih terena

Animacija

 • u toku letnje i zimske sezone program animacije za decu.

Kafe bar

 • radno vreme od 10:00 do 22:00

Wi-Fi

 • besplatan pristup wireless internetu u holu hotela

Frizerski salon

 • radno vreme od 10:00 do 18:00

Smeštaj

Standard Soba B Blok

Sve sobe u hotelu Palisad 4* na Zlatiboru su jako kvalitetne i komforne i preporučuju se svim tipovima gostiju, parovima ili porodicama sa decom. Sobe u hotelu su podeljene na nekoliko tipova koji se nalaze u različitim delovima hotela. Sobe u A bloku su tipa: lux i superior, a sobe u B bloku hotela su tipovi: apartman (nerenoviran) i lux apartman (renovirane sobe).

Standardna soba B blok (21 kvadrat): kompletno renovirane dvokrevetne i trokrevetne sobe sa klasičnim krevetom, mini bar, sef, telefon, SAT TV, kupatilo sa tuš kabinom.

Apartman B blok nerenoviran: apartman (50 kvadrata): sastoji se od dve spavaće sobe, od kojih je jedna sa francuskim ležajem, a druga sa dva odvojena kreveta i imaju kupatilo sa tuš kabinom, mini bar, telefon, SAT TV. Ukupno 12 apartmana.

Lux apartman B blok renoviran (50 kvadrata): moderno stilizovan aparman, poseduje prostrani dnevni boravak, predsoblje, dve spavaće sobe, od kojih je jedna sa francuskim ležajem, a druga sa dva odvojena kreveta, kupatilo sa tuš kabinom, mini bar, sef, telefon, SAT TV. Ukupno 2 apartmana.

Dvokrevetna Lux A blok: kompletno renovirane lux sobe 2014. godine u A delu hotela sa terasom i pogledom ka jezeru.

Dvokrevetna superior A blok: kompletno renovirane superior sobe 2014. godine u A delu hotela bez terase i sa pogledom na ulaz hotela.

Mini bar u sobama: asortiman, količine i cenovnik pića se nalazi na minibaru. Količine pića su standardne i domaćica ih dopunjava svaki dan, a utrošene količine zadužuje na Vašu sobu. Na recepciji utrošeno piće možete plaćati svakodnevno ili danom odlaska iz hotela.

Više informacija

POŠALJITE UPIT