Hotel Palisad 3*

Hotel Palisad 3* (Zlatibor)Hotel Palisad 3* (Zlatibor) je smešten na najlepšem delu zlatiborske visoravni nadomak jezera i već četiri decenije gostima pruža jedinstven sadržaj boravka i idealne uslove za sportske pripreme, rekreaciju, kongrese, simpozijume i realizaciju različitih edukativnih programa. Hotel Palisad 3* se nalazi u centralnom delu Kraljevih voda, u blizini jezerera, pijace i autobuske stanice, renoviran je 2012. godine i ima ukupno 210 soba i 30 apartmana.

Hotel Palisad 3* (Zlatibor)

Hotel Palisad 3* (Zlatibor), Naselje Jezero bb, Zlatibor 31315

Cenovnik

Za sve informacije o cenama i raspoloživosti, pozovite nas ili nam pošaljite upit

Način plaćanja:

 • gotovinski
 • virmanski
 • platnim karticama
 • čekovima gradjana

Uslovi plaćanja:

 • 30% prilikom rezevacije, ostatak 7 dana pre polaska
 • ukoliko se rezervacija aranžmana izvrši u roku koji je kraći od 7 dana, prilikom rezervacije se vrši kompletna uplata aranžmana
 • u slučaju promene cena, cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom, garantovan je samo iznos uplate za akontaciju

Opis


Mini bar: asortiman, količine i cenovnik pića se nalazi na minibaru. Količine pića su standardne i domaćica ih dopunjava svaki dan, a utrošene količine zadužuje na Vašu sobu. Na recepciji utrošeno piće možete plaćati svakodnevno ili danom odlaska iz hotela.

Polupansion – doručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela), napomena: ukoliko u hotelu boravi manje od 30 gostiju, pansionski obroci će biti posluženi na klasičan način usluživanja, u nacionalnom restoranu “Zlatan bor” koji se nalazi u neposrednoj blizini hotela “Palisad”, oko 30 metara od glavne zgrade

Obroci: doručak (švedski sto) od 07:00 do 10:30, doručak (švedski sto) od 12:00 do 15:00, večera (švedski sto) od 17:30 do 21:00.

Sadržaj: recepcija, restoran, a la carte restoran, kafe bar, lobi, aperitiv bar, noćni klub, kongresna sala sa 350 mesta i pet manjih sala sa audio i video opremom, wi-fi internet, wellness centar, sauna, djakuzi, teretana, kozmetički salon, salon za masažu, fudbalski tereni (dva sa prirodnom i dva sa veštačkom travom) i 4 teniska terena.

Wellness: u okviru novog Relax centra koji je počeo sa radom 2012. godine možete koristiti: jacuzzi kadu, finsku saunu i teretanu sa modernim spravama za vežbanje. U okviru hotela na raspolaganju gostima je jacuzzi kada, finska sauna i teretana sa modernim spravama za vežbanje. Salon za masažu: radno vreme od 14:00 do 22:00.

Rekreacija: rentiranje bicikli i teniskih terena.

Animacija: u toku letnje i zimske sezone program animacije za decu.

Kafe bar: radno vreme od 10:00 do 22:00.

Besplatan pristup wireless internetu u holu hotela.

Frizerski salon: radno vreme od 10:00 do 18:00.

Standardna soba B blok (21 kvadrat): kompletno renovirane dvokrevetne i trokrevetne sobe sa klasičnim krevetom, mini bar, sef, telefon, SAT TV, kupatilo sa tuš kabinom.

Apartman B blok nerenoviran: apartman (50 kvadrata): sastoji se od dve spavaće sobe, od kojih je jedna sa francuskim ležajem, a druga sa dva odvojena kreveta i imaju kupatilo sa tuš kabinom, mini bar, telefon, SAT TV. Ukupno 12 apartmana.

Lux apartman B blok renoviran (50 kvadrata): moderno stilizovan aparman, poseduje prostrani dnevni boravak, predsoblje, dve spavaće sobe, od kojih je jedna sa francuskim ležajem, a druga sa dva odvojena kreveta, kupatilo sa tuš kabinom, mini bar, sef, telefon, SAT TV. Ukupno 2 apartmana.

Dvokrevetna Lux A blok: kompletno renovirane lux sobe 2014. godine u A delu hotela sa terasom i pogledom ka jezeru.

Dvokrevetna superior A blok: kompletno renovirane superior sobe 2014. godine u A delu hotela bez terase i sa pogledom na ulaz hotela.

Galerija

Prevoz

Putnicima za Zlatibor nudimo mogućnost doplate za svakodnevni kombi prevoz iz Beograda

 • povratna karta 30,00 Eur po osobi
 • karta u jednom u pravcu 15,00 Eur po osobi

Napomena:

 • vreme polaska se odredjuje na osnovu reda vožnje prevoznika
 • minibusevi su kapaciteta 7 ili 8 sedišta (klima, radio, cd)
 • prevoznik je turistička agencija Terra travel doo

Destinacija

Zlatibor

Planina i vazdušna banja Zlatibor, sa najdužom turističkom tradicijom u Srbiji, nalazi se u Zapadnoj Srbiji, 230 kilometara jugo-zapadno od Beograda. Prosečna nadmorska visina je oko 1000 metara.

Čudotvorna klima Zlatibora je povoljna i za lečenje bronhijalne astme i drugih alergijskih oboljenja. Ovako povoljna kilma, idealna je za pripremu sportista, boravak dece i starijih osoba i poboljšanje opštefizičkog stanja čoveka. Najviši vrhovi su Tornik (1496 m.n.v.) i Čigota (1422 m.n.v.). U neposrednoj blizini i na samom Zlatiboru, nalaze se brojni kulturno-istorijski i entološki spomenici i atrakcije.

Napomena

Sastavni deo ovo programa su Opšti uslovi putovanja i Opšte napomene za individualna putovanja

Turistička agencija Panorama – Panorama doo

Upit