Hotel Mona 4*

Podelite stranicu

Hotel Mona 4* (Zlatibor)

Hotel Mona 4* (Zlatibor) se nalazi u samom centru Zlatibora, raspolaže sa ukupno 120 smeštajnih jedinica koje su podeljene na smeštaj u sobama i apartmanima. Enterijer hotela na najbolji mogući način predstavlja spoj tradicionalne arhitekture i novog savremenog dizajna. Hotel Mona 4*se preporučuje zbog kvalitetnog smeštaja, izvanredne kuhinje i odličnog wellness-a.

Hotel Mona 4* (Zlatibor)

Hotel Mona 4* (Zlatibor) , Miladina Pećinara 26, 31315 Zlatibor

LAST MINUTE PONUDE
USLOVI

Način plaćanja

 • gotovinski
 • virmanski
 • platnim karticama
 • čekovima gradjana

Uslovi plaćanja

 • 30% prilikom rezevacije, ostatak 7 dana pre polaska
 • ukoliko se rezervacija aranžmana izvrši u roku koji je kraći od 7 dana, prilikom rezervacije se vrši kompletna uplata aranžmana
 • u slučaju promene cena, cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom, garantovan je samo iznos uplate za akontaciju
OPIS

Hotel Mona 4*

Wellness

U okviru hotela su restorani sa izvanrednim internacionalnim i lokalnim specijalitetima, bar sa velikim izborom poslastica i pića, izvanredni kongresni kapaciteti u okviru kongresnog i biznis centra, igraonica za decu i jedan od najboljih wellness centara u Srbiji. Hotel Mona 4* se toplo preporučuje za boravak pojedinaca i porodica sa decom tokom cele godine.

Wellness

Wellness

Novi wellness centar Inspirium u okviru hotela se nalazi na površini od 1200 kvadrata iima sledeće sadržaje: tretmani lica i tela, masaže, tursko kupatilo – hamam, sauna, hidromasažne kade, fitness studio i bazen sa turbodžetom-gejzerom-vodopadom, 2 manja topla bazena i standardni bazen, kao i plažni deo sa 60 sedećih – ležećih mesta.

Smeštaj

Superior soba

Hotel Mona 4* raspolaže sa ukupno 120 soba komfornih i kvalitetno opremljenih soba. Sve sobe su sa TWC, TV, kablovskom televizijom sa preko 40 kanala, sefom, mini barom, fenom, telefonom i besplatnom internet konekcijom. Sobe u hotelu su podeljene na tipove: standard, superior i komfort, a hotel Mona 4* najzahtevnijim gostim nudi i izvanredne apartmane.

Standard soba kvadratura – 20 kvadrata, francuski ležaj ili dva odvojena ležaja, TV 51 cm, kablovska televizija, mini bar, telefon, TWC, sef, fen, Wi-Fi, kapacitet 1-2 osobe.

Superior soba kvadratura – 30 kvadrata, francuski ležaj ili dva odvojena ležaja, jedan pomoćni ležaj 1.20 x 2 m, LCD TV 82 cm, kablovska televizija, bešumni mini bar, telefon, klima, TWC, sef, fen, Wi-Fi konekcija, eksluzivni dizajn enterijera, kapacitet 1-4 osobe.

Komfort soba kvadratura – 26-30 kvadrata, francuski ležaj ili dva odvojena ležaja, jedan ili dva pomoćna ležaja, LCD TV 82 cm, kablovska televizija, bešumni mini bar, telefon, TWC, sef, fen, Wi-Fi konekcija, kapacitet – 1-4 osobe.

Klasik apartman kvadratura – 35-40 kvadrata, spavaća soba i dnevni boravak, francuski ležaj u spavaćem delu, garnitura za sedenje, LCD TV 82 cm, kablovska televizija, bešumni mini bar, telefon, klima, TWC, sef, fen, wi-fi konekcija, kapacitet 1-2 osobe.

Apartman Mona kvadratura – 45-50 kvadrata, spavaća soba i dnevni boravak, francuski ležaj u spavaćem delu, garnitura za sedenje i spavanje u dnevnom boravku, LCD TV 82 cm, kablovska televizija, bešumni mini bar, telefon, klima, TWC, sef, fen, Wi-Fi konekcija, eksluzivni dizajn enterijera, kapacitet 1-4 osobe.

Više informacija

PREVOZ
Putnicima za Zlatibor nudimo mogućnost doplate za svakodnevni kombi prevoz iz Beograda

 • povratna karta 30,00 Eur po osobi
 • karta u jednom u pravcu 15,00 Eur po osobi

Napomena

 • vreme polaska se odredjuje na osnovu reda vožnje prevoznika
 • minibusevi su kapaciteta 7 ili 8 sedišta (klima, radio, cd)
 • prevoznik je turistička agencija Terra travel doo
DESTINACIJA

Zlatibor

ZlatiborPlanina i vazdušna banja Zlatibor, sa najdužom turističkom tradicijom u Srbiji, nalazi se u Zapadnoj Srbiji, 230 kilometara jugo-zapadno od Beograda. Prosečna nadmorska visina je oko 1000 metara. Najviši vrhovi su Tornik (1496 m.n.v.) i Čigota (1422 m.n.v.). Čudotvorna klima Zlatibora je povoljna i za lečenje bronhijalne astme i drugih alergijskih oboljenja. Ovako povoljna kilma, idealna je za pripremu sportista, boravak dece i starijih osoba i poboljšanje opštefizičkog stanja čoveka. U neposrednoj blizini i na samom Zlatiboru, nalaze se brojni kulturno-istorijski i entološki spomenici i atrakcije.

Skijanje na Zlatiboru

Skijanje na ZlatiboruSki centar „Tornik” na Zlatiboru se nalazi na nadmorskoj visini od 1.110 – 1.490 metara i udaljen je 9 kilometara od turističkog centra Zlatibor. Ukupan kapacitet skijališta je oko 5.400 skijaša na sat. Ski centar Tornik opremljen je sa šestosednom žičarom, kapaciteta 3.000 skijaša na sat, dva ski lifta tipa ”sidro”, ukupnog kapaciteta 2.400 skijaša na sat.

Četri staze, Čigota, Tornik, Ribnica i Zmajevac pokrivene su i sistemom za veštačko osnežavanje, tako da ovaj ski centar više ne zavisi od vremenskih uslova koji nisu pogodni za skijanje. U centru Tornik nalazi se i posebna vrsta instalacije tzv. „tjubing“, koja, kao i sama žičara, može da se koristi tokom cele godine.

NAPOMENA
Sastavni deo ovo programa su Opšti uslovi putovanja i Opšte napomene za individualna putovanja

Organizator putovanja – Turistička agencija Panorama (Panorama doo)

Licenca organizatora putovanja

 • OTP br 16 od 30.01.2010
POŠALJITE UPIT