Hotel Omorika 3*

Hotel Omorika 3* (Tara)Hotel Omorika 3* (Tara) je smešten na najlepšem delu Tare, Kaluđerskim barama, na 1.000 metara nadmorske visine i najpoznatiji je hotel na Tari, sa dugogodišnjom tradicijom. Hotel Omorika 3* je izvanredno lociran i nalazi se u samom centru planinskog mesta. Hotel Omorika 3* se preporučuje svim tipovima gostiju tokom cele godine, a posebno za boravak porodica sa decom.

Hotel Omorika 3* (Tara)

Hotel Omorika 3* (Tara) , Hotel Omorika, Kaludjerske Bare bb, Tara, Srbija

Cenovnik

03.01-01.03.2018
01.03-25.04.2018
25.04-01.07.2018

U cenu je uključeno:

 • usluga na bazi polupansiona (doručak i večera – švedski sto)
 • korišćenje bazena i saune
 • parking

U cenu nisu uključeni:

 • prevoz
 • boravišna taksa

Popusti:

 • deca do tri godine ne plaćaju boravak ukoliko ne koriste poseban ležaj
 • deca od 3 do 10 godina plaćaju: 70% od cene ukoliko koriste poseban ležaj i hranu, a 50% od cene ukoliko koriste hranu i spavaju sa jednim od roditelja

Doplate:

 • doplata za pansionski ručak 600,00 dinara po osobi

Cene:

 • cene su izražene i plative u dinarima

Način plaćanja:

 • gotovinski
 • virmanski
 • platnim karticama
 • čekovima gradjana

Uslovi plaćanja:

 • 30% prilikom rezevacije, ostatak 7 dana pre polaska
 • ukoliko se rezervacija aranžmana izvrši u roku koji je kraći od 7 dana, prilikom rezervacije se vrši kompletna uplata aranžmana
 • u slučaju promene cena, cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom, garantovan je samo iznos uplate za akontaciju

Opis

Hotel Omorika 3* (Tara) toplo preporučujemo kako pojedincima tako i porodicama sa decom, posebno u periodima tokom zimskog i letnjeg dečjeg raspusta, kad najmladji gosti mogu uživati u boravku na svežem vazduhu.

Pored odlične pozicije Hotel Omorika 3* (Tara) je prepoznatljiv i po odličnoj usluzi i ishrani, kao i po bazenu i mini sauna centru koga gosti hotela mogu koristiti besplatno i neograničeno. Pored hotela se nalaze mnogobrojne pešačke staze u kojima možete uživati u dugim šetnjama kroz netaknutu prirodu tokom cele godine. Parking je obezbedjen i besplatan za sve goste hotela. Wi-Fi internet je dostupan u javnim delovima hotela.

Usluga

Usluga u hotelu je na bazi polupansiona (doručak i večera švedski sto). Služenje obroka: doručak od 07:30 do 10:00, ručak od 12:00 do 14:00 i večera od 17:30 do 20:00.

Ulazak u hotel: 12.00, izlazak iz hotela do 10.00.

Sadržaj hotela: restoran, poslastičarnica, banket-sala, VIP-salon, aperitiv-bar, noćni bar, diskoteka, internet, bibliotekua, pošta, prodavnica suvenira, TV-sala, kino-sala, kongresna sala sa audio-vizuelnom opremom, ambulanta, frizerski salon, salon lepote, zatvoreni bazen (25 x 12,5 m, sa temperaturom vode 26 C – 27 C) sa saunom, trim-kabinet, automatska kuglana, stoni tenis, bilijar, salon igara za decu, sportski tereni za fudbal, tenis, košarku, odbojku, trim-staza u borovoj šumi, dužine 1.600 metara sa spravama za sport i rekreaciju, uređene staze za šetnju u dužini od 10 kilometara i skijaške staze za decu i odrasle. Hotelska usluga je na bazi punog pansiona i polupansiona, sa doručkom koji traje do 10.30 i večerom koja počinje od 18.00 časova.

Smeštaj

Hotel Omorika 3* (Tara) raspolaže sa 400 ležaja u 156 moderno opremljenih soba, osam apartmana i dva prezident apartmana. Svaka soba ima kupatilo, satelitsku televiziju i direktnu telefonsku liniju.

Porodične sobe: ranije su se zvale duplex (na prvom spratu iznad restorana, dve odvojene spavaće sobe, mogućnost smeštaja u dva francuska kreveta ili četiri odvojena kreveta, terasa, kupatilo ) i četvorokrevetne sobe (u suterenu sobe sa terasom pogled prema ulazu ili prema igralištu (lepši pogled), četiri kreveta koja mogu da se spajaju, kupatilo, terasa).

Galerija

Prevoz

Svim putnicima za Taru preporučujemo redovan autobuski prevoz, jer trenutno nemamo mogućnost za individualni prevoz gostiju za ovu destinaciju

Destinacija

Tara

Masiv planine Tare nalazi se u zapadnoj Srbiji, u severozapadnom delu je oivičen dubokim kanjonom reke Drine, dok mu se ogranci spuštaju ka kremanskoj dolini i dolini reke Djetinje, gde se oslanja na ogranke Zlatibora. Na osnovu dugogodišnjih proučavanja i istraživanja ovog područja, a radi zaštite izuzetnih prirodnih vrednosti koje ono poseduje Skupština Srbije je 1981. posebnim Zakonom područje Tare proglasila za Nacionalni park.

Povoljni klimatski uslovi, veliki broj sunčanih dana, srednja visina oko 1000 metra nadmorske visine. Ispod severnih padina Tare leži varošica Bajina Bašta. Planinu Taru su proučavali mnogi naučnici. Prvi je bio Josif Pančić, koji je na ovoj planini 1875. godine otkrio endemsku vrstu četinara, koja je po njemu i nazvanu – Pančićeva omorika.

Napomena

Sastavni deo ovo programa su Opšti uslovi putovanja i Opšte napomene za individualna putovanja

Turistička agencija Panorama – Panorama doo

Upit