Hotel Beli Bor 2*

Hotel Beli Bor 2* (Tara)Hotel Beli Bor 2* (Tara) je udaljen od hotela Omorika 4,5 kilometara i povezuje ih asfaltni put i uredjena pešačka staza. U blizini hotela je Nacionalni restoran Radmilovac, sa bogatom ponudom nacionalnih jela, u prijatnom ambijentu uredjenog enterijera ili leti u hladu borove šume. U zimskim danima ovde uživaju ljubitelji skijanja kojima su na raspolaganju uredjene ski-staze i dva ski-lifta.

Hotel Beli Bor 2* (Tara)

Hotel Beli Bor 2* (Tara), naselje Radmilovac, Kaludjerske Bare

Cenovnik

03.01-01.04.2018
01.04-01.07.2018

U cenu je uključeno:

 • usluga na bazi punog pansiona (doručak, ručak i večera švedski sto ili klasično posluženje)
 • parking

U cenu nisu uključeni:

 • prevoz
 • boravišna taksa

Popusti:

 • deca do tri godine ne plaćaju boravak ukoliko ne koriste poseban ležaj
 • deca od 3 do 10 godina plaćaju: 70% od cene ukoliko koriste poseban ležaj i hranu, a 50% od cene ukoliko koriste hranu i spavaju sa jednim od roditelja

Cene:

 • cene su izražene i plative u dinarima

Način plaćanja:

 • gotovinski
 • virmanski
 • platnim karticama
 • čekovima gradjana

Uslovi plaćanja:

 • 30% prilikom rezevacije, ostatak 7 dana pre polaska
 • ukoliko se rezervacija aranžmana izvrši u roku koji je kraći od 7 dana, prilikom rezervacije se vrši kompletna uplata aranžmana
 • u slučaju promene cena, cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom, garantovan je samo iznos uplate za akontaciju

Opis

Hotel Beli Bor 2* (Tara)  ima sve uslove za kvalitetno izvodjenje rekreativne nastave, škole u prirodi i sportskih kampova. Hotel ima parking koji je besplatan za sve goste hotela. Ulazak u hotel je od 12.00, izlazak iz hotela do 10.00. 

Usluga

Usluga u hotelu je pun pansion (doručak, ručak i večera – klasično posluženje). Služenje obroka: doručak od 07:30 do 09:30, ručak od 12:00 do 14:00 i večera od 18:00 do 20:00.

Sadržaj

U sastavu hotela se nalaze: restoran sa 350 mesta, kafana sa 250 mesta, aperitiv bar, kongresna sala, disko klub, salon zabave i bioskopsku sala, dva ski-lifta za decu i odrasle, tereni za mali fudbal, košarku, odbojku i rukomet, prodavnica, ambulanta. Bežični internet je dostupan u centralnom holu hotela. Kongresna sala i nekoliko manjih sala su opremljene potrebnom audio-vizuelnom opremom za održavanje seminara, kongresa i savetovanja. 

Smeštaj

Hotel Beli Bor 2* (Tara) raspolaže sa ukupno 125 komforno opremljenih soba sa ukupnim kapacitetom od 230 ležaja u jednokrevetnim, dvokrevetnim i trokrevetnim sobama. Sve sobe su sa sa kupatilom, televizorom, telefonom i terasom, U sobama ne postoji mogućnost ubacivanja krevetca za bebe u sobu.

Galerija

Prevoz

Svim putnicima za Taru preporučujemo redovan autobuski prevoz, jer trenutno nemamo mogućnost za individualni prevoz gostiju za ovu destinaciju

Destinacija

Tara

Masiv planine Tare nalazi se u zapadnoj Srbiji, u severozapadnom delu je oivičen dubokim kanjonom reke Drine, dok mu se ogranci spuštaju ka kremanskoj dolini i dolini reke Djetinje, gde se oslanja na ogranke Zlatibora. Na osnovu dugogodišnjih proučavanja i istraživanja ovog područja, a radi zaštite izuzetnih prirodnih vrednosti koje ono poseduje Skupština Srbije je 1981. posebnim Zakonom područje Tare proglasila za Nacionalni park.

Povoljni klimatski uslovi, veliki broj sunčanih dana, srednja visina oko 1000 metra nadmorske visine. Ispod severnih padina Tare leži varošica Bajina Bašta. Planinu Taru su proučavali mnogi naučnici. Prvi je bio Josif Pančić, koji je na ovoj planini 1875. godine otkrio endemsku vrstu četinara, koja je po njemu i nazvanu – Pančićeva omorika.

Napomena

Sastavni deo ovo programa su Opšti uslovi putovanja i Opšte napomene za individualna putovanja

Turistička agencija Panorama – Panorama doo

Upit