Srbija Zimovanje 2022

Individualni polasci

Srbija zimovanje

Najpoznatiji skijaški i zimski centri su se dobro pripremili za još jednu, po svemu sudeći uspešnu, skijašku sezonu. Novonastala situacija sa pandemijom je uticala da se naši turisti u znatnoj meri, i ove godine opredele za zimski odmor u našoj zemlji. To pokazuju i rezultati first minute ponuda, na osnovu kojih smo saznali da je najveći deo kapaciteta za zimovanje, skoro već rasprodat. Za skoro sve zimske destinacije u Srbiji, nudimo i mogućnost doplate za prevoz luksuznim kombijem sa kućne adrese do odabranog smeštaja.

Kopaonik

Kopaonik je najveći i najpoznatiji skijaški centar u Srbiji i jedan od najpopularnijih planinskih centara u regionu. Pored atraktivnog zimskog sadržaja, Kopaonik već godinama privlači i veliki broj turista tokom letnjih meseci. Kopaonik je poznat po neverovatnom prirodnom potencijalu od 200 sunčanih dana godišnje i preko 160 dana kada je pokriven snegom. Sve to utiče na fantastičan turistički potencijal koji omogućava boravaka turista tokom cele godine.

Zlatibor

Zlatibor je planinski centar i vazdušna banja sa najdužom turističkom tradicijom u našoj zemlji. Čudotvorna klima Zlatibora je povoljna i za lečenje bronhijalne astme i drugih alergijskih oboljenja. U neposrednoj blizini i na samom Zlatiboru, nalaze se brojni kulturno-istorijski i entološki spomenici i atrakcije.

Tara

Planina Tara se verovatno, sa razlogom smatra pravom planinskom lepoticom Srbije. Smeštena je u zapadnom delu zemlje, pored reke Drine. Tara je u svom najvećem delu, pravi i netaknuti biser, a od 1981. godine proglašena je za Nacionalni park. 

Rtanj

Verovatno se sa razlogom kaže da nijedna planina niti planinski vrh u Srbiji, ne mogu da ostave takav utisak na posmatrača kao što to može planina Rtanj. Planinski vrh Rtnja u obliku piramide, već godinama je zagonetka i misterija za veliki broj turista iz zemlje i inostranstva.

Stara Planina
Trenutno najpopularnija planina u Srbiji
Kopaonik
Aktivan odmor tokom cele godine
Tara
Planinska lepotica Srbije
Rtanj
Planina koja pleni i opušta
Zlatibor
Idealan odmor za porodice
back-to-top