Hotel Putnik 4*

Hotel Putnik

Hotel Putnik 4* Kopaonik se nalazi u Sunčanoj dolini, jednom od najlepših predela Kopaonika, na oko 1.500 metara nv. Od centra Kopaonika (apartmana Konaci) udaljen je samo 15-ak minuta hoda. Za zimsku sezonu 2018. hotel Putnik 4* Kopaonik je potpuno renoviran. Proširen je i spa centar koji je upotpunjen bazenom i ostalim sadržajima koji će vam upotpuniti planinski odmor.

CENOVNIK
USLOVI

U cenu nisu uključeni

 • prevoz
 • boravišna taksa

Način plaćanja

 • gotovinski
 • virmanski
 • platnim karticama
 • čekovima gradjana

Uslovi plaćanja

 • 40% prilikom rezevacije, ostatak 15 dana pre polaska
 • ukoliko se rezervacija aranžmana izvrši u roku koji je kraći od 7 dana, prilikom rezervacije se vrši kompletna uplata aranžmana
 • u slučaju promene cena, cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom, garantovan je samo iznos uplate za akontaciju

Sastavni deo ovog programa su Opšti uslovi Organizatora putovanja

OPIS

Hotel Putnik 4* Kopaonik

Hotel Putnik 4* Kopaonik, Sunčana dolina bb, Kopaonik 36354

Smeštaj

Jednokrevetna standard soba

Boravak u moderno dizajniranim jednokrevetnim sobama pružiće vam pun komfor, a pogled na padine Kopaonika doprinosi kompletnom ugodjaju. Gosti na raspolaganju imaju: wi-fi, bade mantil, fen za kosu, papuče, toaletni stočić, mini bar, LCD TV, telefon i sef.

Dvokrevetna standard soba

Enterijer dvokrevetnih soba ispunjen detaljima od drveta unosi dodatnu toplinu i osećaj prijatnosti i udobnosti. Možete birati sobu sa francuskim ležajem ili sobu sa dva odvojena ležaja pema vašim željama i potrebama. Gosti na raspolaganju imaju: wi-fi, bade mantil, fen za kosu, papuče, toaletni stočić, mini bar, LCD TV, telefon i sef.

Trokrevetna standard soba

Sve trokrevetne sobe su moderno dizajnirne, u planinskom stilu i odišu komforom. Sastoje se iz tri odvojena kreveta ili jednim bračnim krevetom i jednim odvojenim ležajem. Gosti na raspolaganju imaju: wi-fi, bade mantil, fen za kosu, papuče, toaletni stočić, mini bar, LCD TV, telefon i sef.

Family room

Family sobe se sastoje iz dve spavaće sobe ili jedne spavaće sobe sa odvojenom dnevnom sobom i sofom na razvlačenje. Gosti na raspolaganju imaju: wi-fi, bade mantil, fen za kosu, papuče, toaletni stočić, mini bar, LCD TV, telefon i sef.

Sadržaj

Wellness & Spa

wellness putnik

Hotelski bazen, đakuzi sa masažerima za celo telo, tursko kupatilo, tepidarium, hladni aroma tus, pebble walk, slana soba, finska sauna, ruska banja, masaže.

Restoran

Hotel Putnik

U restoranu hotela Putnik možete probati autentičnu nacionalnu kuhinju. Doručak i večera se služe na bazi švedskog stola dok se za ručak služe jela sa jelovnika. Kamin bar predstavlja idealno mesto za trenutke odmora i uživanja sa dragima uz čašicu razgovora, kaficu ili čašu vina.

Dodatne informacije

Check In

Ulazak u hotel

 • od 14.00

Izlazak iz hotela

 • do 12.00

POŠALJITE UPIT