Harmonija Resort

5/5

Kopaonik, Srbija

Opis

Kompleks Harmonija Resort Kopaonik je nov i luksuzan objekat u kategoriji 5*. Nalazi se u vikend naselju koje je udaljeno oko 6 kilometara od centra Kopaonika i 3 kilometra od ski staze Sunčana dolina. Pored izuzetno kvalitetnog apartmanskog smeštaja u okviru kompleksa su i akva park, zatvoreni i otvoreni bazeni, wellness & spa centar kongresni centar, barovi, restorani, teretane, igraonice, bioskop, galerija, garaža. Od leta 2024. godine gostima će biti na raspolaganju i akva park Harmoland ukupne površine 1400 kvadrata i kapaciteta do 400 gostiju.

Sadržaj

Informacije

 • Dodatne Informacije

  Kompleks Harmonia Resort raspolaže sa ukupno 378 apartmana različitih struktura: standard studio, premium studio, junior suite, junior suite deluxe, family apartman i superior apartman.

  Svi apartmani imaju TV, Wi-Fi, mini kuhinju, mikrotalasnu, ketler za pripremanje kafe i čajeva, garderober, TWC, kupatilo, fen za kosu, bade mantil, papuče i balkon.

  Studio standard (23m²) bračni ležaj 140×200cm i sofa na razvlačenje, namenjeni za smeštaj za dve odrasle osobe i dete do 5 godina.

  Studio premium (25m²) bračni ležaj 140×200cm i sofa na razvlačenje, namenjen za smeštaj za dve odrasle osobe i jedno dete do 12 godina.

  Junior suite (31m²) bračni ležaj 160×200cm i sofa na razvlačenje, namenjen za smeštaj dve odrasle osobe i jedno dete do 12 godina ili dvoje odraslih i dvoje dece do 5 godina.

  Junior suite deluxe (31-33m²) bračni ležaj 160×200cm i sofa na razvlačenje, odredjeni veći apartmani imaju izdvojenu sobu. Namenjen je za porodice za smeštaj za dve odrasle osobe i jedno dete do 12 godina ili dvoje odraslih i dvoje dece do 5 godina.

  Porodični apartman (36m²) bračni ležaj 160×200cm i sofa na razvlačenje, za smeštaj za dve odrasle osobe i dvoje dece do 12 godina.

  Superior apartman (39-40m²) bračni ležaj 160×200cm i sofa na razvlačenje, sve sobe imaju odvojenu spavaću sobu. Namenjen je za porodice za smeštaj za dve odrasle osobe i dvoje dece do 12 godina.

  Kućni ljubimci nisu dozvoljeni u apartmanima.

  Parking je besplatan za goste u apartmanima.

  Check In / Out ulazak u apartmane je od 14.00, a izlazak do 11.00.

 • Uslovi

  Cene su izražene u Eur i plative u dinarima po srednjem kursu NBS na dan uplate aranžmana.

  Način plaćanja aranžmana je gotovinski, virmanski, platnim karticama i čekovima gradjana.

  Uslovi plaćanja aranžmana su 40% prilikom rezevacije, ostatak 15 dana pre polaska. Ukoliko se rezervacija aranžmana izvrši u roku koji je kraći od 15 dana, prilikom rezervacije se vrši kompletna uplata aranžmana.

  Odloženo plaćanje (plaćanje na rate) platnim karticama Banke Inteza na 3 rate ili čekovima gradjana – akontacija 40% + 3 mesečne rate (sa dospećem od mesec, odnosno 2 i 3 meseca od dana polaska).

  Uslovi plaćanja za online rezervacije u slučaju da se rezervacija vrši sa web stranice agencije (online rezervacija), putnik stupa u kontakt direktno sa hotelom. Prilikom online rezervacije je neophodno uneti karticu kao garanciju plaćanja, a plaćanje se vrši na recepciji hotela (osim ako drugačije nije navedeno u uslovima rezervacije). Za otkazivanje ili promenu rezervacije koja je izvršena online, važe uslovi hotela, a ne turističke agencije. Ukoliko želite da rezervaciju izvršite i platite preko agencije, kontaktirajte nas ili nam pošaljite upit.

  Program putovanja

  1. dan – Putovanje sopstvenim prevozom. Dolazak i smeštaj. Ulazak u sobe posle 14:00. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje. 2. dan – Predposlednji dan: Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme. Noćenje. Poslednji dan: Napuštanje soba do 11:00. Povratak sopstvenim prevozom.

  Opisi hotela, sadržaja i hotelskih usluga su informativnog karaktera i podložni su promenama. Svi polasci su individualni i nije neophodan minimum putnika da bi se program realizovao.  Uz ovaj program važe Opšti uslovi organizatora putovanja.

  Organizator putovanja je Turističko preduzeće Panorama doo Beograd, licenca OTP 90 kategorija A od 04.10.2021.

Povezane Ponude

Smeštaj

Kategorija

Usluge

Sadržaj

4/5
4/5
4/5
4/5
4/5
4/5