Hotel Royal Spa 4*

Hotel Royal Spa 4* (Banja Koviljača)Hotel Royal Spa 4* (Banja Koviljača) je okružen prirodom, u neposrednoj blizini parka, u samom centru Banje Koviljače, u podnožju planine Gučevo. Sadržaj: bazen, parno kupatilo, finska i ruska saunu, 3 prostorije za masažu i fitness centar, bar, hotelski restoran u kome se služe specijaliteti srpske i internacionalne kuhinje i dve konferencijske sale sa kapacitetom do 250 osoba.

Hotel Royal Spa 4* (Banja Koviljača)

Hotel Royal Spa 4* (Banja Koviljača), Narodnog Fronta 42, 15316 Banja Koviljača

Cenovnik

Za sve informacije o cenama i raspoloživosti, pozovite nas ili nam pošaljite upit

Način plaćanja:

  • gotovinski
  • virmanski
  • platnim karticama
  • čekovima gradjana

Uslovi plaćanja:

  • 30% prilikom rezevacije, ostatak 7 dana pre polaska
  • ukoliko se rezervacija aranžmana izvrši u roku koji je kraći od 7 dana, prilikom rezervacije se vrši kompletna uplata aranžmana
  • u slučaju promene cena, cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom, garantovan je samo iznos uplate za akontaciju

Opis

U cenu paketa je uključeno: besplatno korišćenje wellness-a: bazen, saune, tepidarijum, mogućnost korišćenja bazena do 18.00 na dan odlaska iz hotela.

Ulazak u hotel 14.00, izlazak iz hotela 11.00. Vreme služenja obroka: doručak 07:00 – 10:00; večera 18:00 – 21:00.

Royal caffe – mesto za predah i opuštanje uz savršeno ukusnu kafu, rafinirane poslastice najfinijih sastojaka, jedinstven ne samo po specifičnom modernom enterijeru u kome dominiraju tople boje, već i zbog izuzetnog pogleda koji se pruža na jedan od najlepših banjskih parkova u Srbiji.

Royal restoran – prijatna i intimna atmosfera a la cart restorana, savršeno ukusna jela majstora kuhinje kombinovana sa vrhunskim vinima, stvaraju nezaboravan užitak. Pored ugostiteljskih sadržaja hotel nudi i odlične konferencijske prostore za organizaciju poslovnih sastanaka, seminara i kongresa.

Royal Wellness Spa centar

Royal Wellness Spa Centar: bazen sa mineralnom vodom 28°C, hidro i aero masažom, kao i hidro jet. Svet sauna u čijem sastavu su: hamam – tursko kupatilo, ruska aroma sauna, finska herbal sauna. Ostali sadržaji: tepidarijum – topla klupa, relax zona, sobe za tretmane lica i tela, amor room – soba za dvoje, letnja bašta i fitness sala.

Smeštaj

Sve sobe imaju klimu, bežični internet, LCD TV sa satelitskim kanalima, mini-bar i kupatilo sa tuš kabinom ili kadom. Pojedine sobe imaju balkon ili terasu sa pogledom na vrt. Pored standardnih soba hotel nudi i smeštaj u sobama sa pogledom na park i apartmanima.

Galerija

Prevoz

Za ovu destinaciju, prevoz je sopstveni i trenutno, nemamo mogućnost doplate za organizovani prevoz

Destinacija

Banja Koviljača

Do Banje Koviljače drumski se stiže, iz Beograda, autoputem Beograd – Ruma, a zatim regionalnim putem Ruma – Šabac – Loznica – Banja Koviljača (145 km), iz Novog Sada regionalnim putem Novi Sad – Ruma – Šabac – Loznica – Banja Koviljača (143 km). Granični prelaz ka Bosni i Hercegovini udaljen je 5 km.

Istorijat Banje Koviljače je jako bogat i datira još iz perioda Ilira, starih Rimljana, Turaka, pa sve do današnjih dana. Prvi pisani izvori, iz 1533. ukazuju da je narod i tada masovno dolazio na lokacije banje.

Napomena

Sastavni deo ovo programa su Opšti uslovi putovanja i Opšte napomene za individualna putovanja

Turistička agencija Panorama – Panorama doo

Upit