Grand hotel Sava 4*

Podelite stranicu

Grand hotel Sava 4* (Terme Rogaška Slatina)

Grand hotel Sava 4* (Terme Rogaška Slatina) raspolaže sa 232 sobe i 17 apartmana, dok hotel Zagreb ima 44 sobe i 7 apartmana. Oba hotela odličan su izbor za indvidualne goste, ali i za porodice sa decom. Pravo opuštanje nude vam savremeno opremljene superior sobe u 3 različite boje (crvena, plava i zelena) a za potpuni ugođaj tu su apartmani Lotus, Orhideja i Flamingo.

Grand hotel Sava 4* (Terme Rogaška Slatina)

Grand Hotel Sava, Zdraviliški trg 6, 3250 Rogaška Slatina

CENOVNIK
USLOVI

U cenu nisu uključeni

 • prevoz
 • boravišna taksa
 • medjunarodno putno osiguranje koje možete obezbediti preko naše agencije po važećem cenovniku osiguravajuće kompanije

Popusti

 • dete do 5 godina sa dve odrasle osobe – besplatno
 • dete do 12 godina na pomoćnom ležaju u grand sobi – 30% popusta

Doplate

 • boravišna taksa 1,50 Eur po osobi dnevno
 • jednokrevetna soba – 20,00 Eur dnevno
 • jednokrevetna soba (grand) – 40,00 Eur dnevno
 • puni pansion – 20,00 Eur dnevno po osobi
 • soba grand – 20,00 Eur dnevno po sobi
 • dečji krevetac – 12,00 Eur dnevno

Informacije o prevozu

 • prevoz kombijem sa kućne adrese do hotela i nazad, cena povratne karte je 90,00 Eur, karta u jednom pravcu je 50,00 Eur

Cene

 • cene su plative u dinarima po prodajnom kursu Banke Inteza za efektivu na dan uplate aranžmana

Način plaćanja

 • gotovinski
 • virmanski
 • platnim karticama
 • čekovima gradjana

Uslovi plaćanja

 • 30% prilikom rezevacije, ostatak 7 dana pre polaska
 • ukoliko se rezervacija aranžmana izvrši u roku koji je kraći od 7 dana, prilikom rezervacije se vrši kompletna uplata aranžmana
 • u slučaju promene cena, cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom, garantovan je samo iznos uplate za akontaciju
OPIS

Grand hotel Sava 4* (Terme Rogaška Slatina)

Grand hotel Sava 4* (Terme Rogaška Slatina) je povezan sa hotelom Zagreb 4* i gosti hotela mogu koristi sve zajedničke sadržaje: parking, pansionski restoran Kristal i potpuno novi a la carte restoran Kaiser, 3 konferencijske sale, 4 manje sale za sastanke, kozmetički i frizerski salon, sef na recepciji, TV u zajedničkim prostorijama, trgovački centar, bazen sa termalnom vodom i bazen za decu.

Usluga u hotelu je na bazi polupansiona (doručak i večera švedski sto). Wi-Fi je besplatan i dostupan u celom hotelu. Parking je obezbedjen, besplatan za sve goste hotela i nije neophodna prethodna rezervacija. Ulazak u hotel je od 13.00, izlazak iz hotel do 11.00.

Restorani

Ishrana za goste hotela je u zajedničkom restoranu Kristal sa 250 mesta, self service bifeom i show cooking konceptom u okviru Grand hotel Sava, a pored pansionskog restorana gostima su na raspolaganju a΄la carte restoran Kaiser, bar Lobby, Cappucino bar i kafe Imperial. Doručak je na bazi švedskog stola, a za večeru je izbor menija.

Kongresni centar Rogaška

Kongresni centar Rogaška je dealan izbor za poslovne susrete, prezentacije, osposobljavanje, edukaciju i slične događaje. Hotelske dvorane u okviru kongresnog centra su nazvane po poznatim izvorima termalne vode: Tempel, Styria i Donat. Dvorane je moguće zvučno odvojiti i pregraditi, kongresni centar prima ukupno do 300 ljudi, a pojedinačne dvorane primaju do 100 osoba.

Wellness & Spa

Wellness kompleks u okviru kompleksa se sastoji od Lotus terme spa & beauty centra i Luxury Roi Spa centra. Lotus wellness je poznat po izvanrednom centru za masažu, a na raspolaganju su i centralni bazen, 2 whirpoola, dečiji bazen i kneippov. Dodatno opuštanje u Lotus termama nude vam finska i turska sauna i tepidarij sa prostorom za odmor. U okviru Luxury Roi Spa centra na 1200 kvadratnih metara, možete uživati u opuštanju u raznim kupkama, tuševima i unutrašnjem bazenu sa termalnom vodom. Blagotvorna termomineralna voda u bazenu Lotus Termi nije namenja samo za lečenje te se pri temperaturi od 29 do 36oC upotrebljava i za rekreaciju. Učinak je analgetički, termalna voda umanjuje bolove, opušta i poboljšava cirkulaciju, relaksira umorne mišiće i zglobove.

Smeštaj

Opremljenost soba: kupatilo sa tušem ili kadom, toalet, satelitska tv, radio, telefon, mini bar, sef, ogrtač, klima uređaj, priključak za internet, balkon te sobe sa povezanim vratima.

Standard (classic) sobe: 21 kvadrat, nemaju balkon, nalaze se na 5-om i 6-om spratu hotela, kreveti 90 x 200, lift, sef, bez klime.

Superior sobe: 24-32 kvadrata, centralna recepcija, kafe, restoran, klima, neke od soba imaju balkon na park strani, lift, kreveti 90 x 200, wi-fi, sef, imaju mogućnost dodatnog ležaja u grand varijanti (pogled park).

Lux sobe 21-25 kvadrata, kompletno renovirane 2015. godine i luksuzno opremljene, imaju mogućnost pomoćnog ležaja u grand varijanti.

Više informacija

PREVOZ
Putnicima za Rogašku Slatinu nudimo mogućnost doplate za svakodnevni kombi prevoz iz Beograda

 • povratna karta 90,00 Eur po osobi
 • karta u jednom u pravcu 50,00 Eur po osobi

Napomena:

 • vreme polaska se odredjuje na osnovu reda vožnje prevoznika
 • minibusevi su kapaciteta 7 ili 8 sedišta (klima, radio, cd)
 • prevoznik je turistička agencija Terra travel doo
DESTINACIJA

Terme Rogaška Slatina

Terme Rogaška SlatinaDo Maribora se stiže kada se sa auto puta Beograd – Zagreb, sa zagrebačke obilaznice krene za Maribor. Posle Krapine se ide na izlaz Đurmanec, pa onda regionalnim putem za Rogatec – Rogašku Slatinu (5-6 kilometara) do hrvatsko-slovenačke granice. Posle granice sa Hrvatskom do Rogaške Slatine ima još oko 7 kilometara.

Prirodno bogatstvo, mineralna voda Donat Mg, jedinstvena je mineralna voda u svetu i izvire iz dubine od 280 – 600 metara. U jednom litru Donat Mg rastopljeno je više od 13 grama čvrstih mineralnih supstanci od kojih je najvažniji magnezijum, koga i jednom litru ima više od 1000 miligarama, što ovu vodu svrstava u svetski vrh mineralnih voda. Pored čuvene mineralne vod Donat MG Rogaška Slatina je još uvek statusni simbol i još uvek jedna od najprivlačnijih wellness destinacija u Sloveniji.

Slovenija

Republika Slovenija je primorska i podalpska država na jugu Srednje Evrope, koja se na zapadu graniči sa Italijom, na severu s Austrijom, na severoistoku s Madjarskom, na istoku i jugu s Hrvatskom, a na jugozapadu ima izlaz na Jadransko more.

Glavni grad Slovenije je Ljubljana. Za gradjane Srbije sa novim biometrijskim pasošima, nije potrebna viza za Sloveniju. Ukoliko u Sloveniju putujete sopstvenim kolima neophodno je da na graničnom prelazu sa Hrvatskom kupite vinjetu za korišćenje auto puta u Sloveniji. 

NAPOMENA
Sastavni deo ovo programa su Opšti uslovi putovanja i Opšte napomene za individualna putovanja

Turistička agencija Panorama – Panorama doo

POŠALJITE UPIT