Hotel Radisson Blu Plaza 4* superior

Podelite stranicu

Hotel Radisson Blu Plaza

Hotel Radisson Blu Plaza 4* je sagradjen 2012. godine, a nalazi se u poslovnom delu Ljubljane, BTC City-ju. U ponudi hotela su à-la-carte restoran, teretana, besplatan bežični internet i moderan smeštaj. Gosti hotela imaju dodatni popust za korišćenje vodenog grada Atlantis koji se nalazi u okviru tržnog centra BTC, kao i dodatne popuste za šoping u okviru BTC-a.

Hotel Radisson Blu Plaza 4* superior (Ljubljana)

Hotel Radisson Blu Plaza 4*, Bratislavska cesta 8, 1000 Ljubljana, Slovenia

USLOVI

U cenu je uključeno

 • noćenje sa doručkom (švedski sto)
 • piće dobrodošlice
 • besplatan wi-fi internet u sobama i hotelu
 • fitness
 • kupon za kupovinu u šoping centru BTC City Ljubljana (u zavisnosti od paketa)
 • 7% popusta na kupovinu u prodavnici Zlatarna u okviru BTC City Ljubljana (u zavisnosti od paketa)
 • 30% popusta na ulazak u Atlantis Water Park u okviru BTC City Ljubljana (u zavisnosti od paketa)

Doplate

 • boravišna taksa – 1,27 Eur po osobi dnevo, prijava 1,00 Eur po osobi za ceo period boravka
 • kućni ljubimci – 20,00 Eur dnevno (maks. 15 kg) 
 • doplata za večeru – 18,00 Eur po osobi

Za sve putnike iz Beograda, postoji mogućnost svakodnevnog prevoza luksuznim kombijem sa kućne adrese do hotela i nazad

 • cena povratne karte – 80,00 Eur
 • cena karte u jednom pravcu – 45,00

Avionski prevoz

Cene

 • cene su plative u dinarima po prodajnom kursu Banke Inteza za efektivu na dan uplate aranžmana

Način plaćanja

 • gotovinski
 • virmanski
 • platnim karticama
 • čekovima gradjana

Uslovi plaćanja

 • 30% prilikom rezevacije, ostatak 7 dana pre polaska
 • ukoliko se rezervacija aranžmana izvrši u roku koji je kraći od 7 dana, prilikom rezervacije se vrši kompletna uplata aranžmana
 • u slučaju promene cena, cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom, garantovan je samo iznos uplate za akontaciju
OPIS

Hotel Radisson Blu Plaza 4* je deo centra BTC koji obuhvata Akva park Atlantis, terene za kuglanje, unutrašnju stazu za karting i teniske terene. Na raspolaganju su i multipleks bioskop, pozorište i više od 400 različitih prodavnica.

Hotel Radisson Blu Plaza 4* nudi à-la-carte restoran, konferencijske sale i teretanu, Raspolaže modernim smeštajem, a gosti mogu da koriste 4 sata dnevno bazen u akva parku Atlantis, udaljenom 200 metara. Bežični internet je dostupan za sve goste hotela u svim smeštajnim jedinicama i javnim prostorima.

Autobuska stanica se nalazi tačno ispred hotela. Železnička stanica je udaljena 50 metara. Do centra Ljubljane ima 2 km. Međunarodni aerodrom Ljubljana je udaljen 25 km od hotela Ljubljana Plaza.

Osnovna usluga u hotelu je na bazi noćenja sa doručkom (švedski sto) uz mogućnost doplate za polupansion. 

U cenu je uključeno korišćenje fitnes centra u hotelu, kao i bazeni u okviru Vodenog parka Atlantis (4 sata dnevno). Wi-Fi internet je dostupan i besplatan u celom hotelu.

Parking je obezbedjen za sve goste hotela uz doplatu od 9,50 Eur dnevno. 

Ulazak u hotel je od 15.00, izlazak do 11.00.

Smeštaj

Ukupno 208 soba (28 kvadrata) kupatilo sa prostranom kadom ili “rain shower” tušem, bračni krevet (180 x 200 cm) ili dva odvojena kreveta (120 x 220 cm), televizor 32” LED, WiFi, digitalni radio budilnik sa priključkom za iPod, sef, fen, minibar, aparat za čaj i kafu, mogućnost dodavanja jednog pomoćnog ležaja.

Ukupno 5 Junior apartmana

(40 kvadarata) kupatilo sa prostranom kadom ili “rain shower” tušem, bračni krevet (180 x 200 cm) ili dva odvojena kreveta (120 x 220 cm), televizor 32” LED, WiFi, digitalni radio budilnik sa priključkom za iPod, sef, fen, minibar, aparat za čaj i kafu.

2 Business apartmana

(60 kvadrata), kupatilo sa prostranom kadom ili “rain shower” tušem, bračni krevet (180 x 200 cm) ili dva odvojena kreveta (120 x 220 cm), televizor 40” LED, WiFi, digitalni radio budilnik sa priključkom za iPod, sef, fen, minibar, aparat za čaj i kafu, mogućnost sobe sa pogledom na Ljubljanu i okolinu.

1 Executive apartman

(155 kvadrata, dve spavaće sobe, prostrani dnevni boravak i kuhinja), kupatilo sa prostranom kadom ili “rain shower” tušem, bračni krevet (180 x 200 cm) ili dva odvojena kreveta (120 x 220 cm), televizor 40” LED, WiFi, digitalni radio budilnik sa priključkom za iPod, sef, fen, minibar, aparat za čaj i kafu, mogućnost sobe sa pogledom na Ljubljanu i okolinu.

Galerija

Više informacija

PREVOZ
Svim putnicima za Ljubljanu nudimo mogućnost doplate za avionski prevoz i prevoz minibusom sa kućne adrese iz Beograda do smeštaja u Ljubljani. 

Avionski prevoz

 • za direktne letove iz Beograda za Ljubljanu, preporučujemo avio kompaniju Air Serbia, više informacijama o cenama i redu letenja proverite ovde

Prevoz minibusom sa kućne adrese

Putnicima za Ljubljanu nudimo mogućnost doplate za svakodnevni kombi prevoz iz Beograda

 • povratna karta 80,00 Eur po osobi
 • karta u jednom u pravcu 45,00 Eur po osobi

Napomena

 • vreme polaska se odredjuje na osnovu reda vožnje prevoznika
 • minibusevi su kapaciteta 7 ili 8 sedišta (klima, radio, cd)
 • prevoznik je turistička agencija Terra travel doo
DESTINACIJA
Ljubljana

Ljubljanu smatraju jednim od najstarijih i najlepših gradova centralne Evrope. Osnovana je kao Rimska kolonija u I veku pre naše ere, i tada se zvala Emona.

Ono što nebi trebalo propustiti za vreme vašeg boravka u Ljubljani: “Zmajski most” – simbol Ljubljane na reci Ljubljanici, “Prešernov trg” sa spomenikom ovom velikom slovenačkom piscu, “Tromostovlje” – jedinstvena arhitektonska struktura preko reke Ljubljanice i omiljeno sastajalište mladih, Parlament, “Ljubljanski grad”- najstarija celina grada smeštena na brdašcu iznad centra u blizini srednjovekovne tvrdjave, Franjevačka crkva, gradska Katedrala, velikih broj šoping centara, od kojih izdavajamo veliki šoping mol “BTC”, koji je ujedno i jedan od najvećih šoping centara u regionu.

Slovenija

Republika Slovenija je primorska i podalpska država na jugu Srednje Evrope, koja se na zapadu graniči sa Italijom, na severu s Austrijom, na severoistoku s Madjarskom, na istoku i jugu s Hrvatskom, a na jugozapadu ima izlaz na Jadransko more.

Glavni grad Slovenije je Ljubljana. Za gradjane Srbije sa novim biometrijskim pasošima, nije potrebna viza za Sloveniju. Ukoliko u Sloveniju putujete sopstvenim kolima neophodno je da na graničnom prelazu sa Hrvatskom kupite vinjetu za korišćenje auto puta u Sloveniji.

NAPOMENA
Sastavni deo ovo programa su Opšti uslovi putovanja i Opšte napomene za individualna putovanja

Turistička agencija Panorama – Panorama doo

POŠALJITE UPIT