Ljubljana, duh i tradicija Evrope

Individualna putovanja

Pošaljite Upit
Share on facebook
Podelite

Ljubljana

Ljubljana je glavni grad i kulturni, ekonomski, politički i administrativni centar Slovenije. Jedan je od najmanjih glavnih gradova u Evropi i za njen obilazak nije neophodno odvojiti mnogo vremena. To ne znači da Ljubljana nije grad u kome ne može puno toga da se doživi, pogleda i nauči. Naprotiv, Ljubljana je grad koji odiše pravom evropskom amosferom ali i vrlo specifičnom prisnošću i energijom. Vikend u Ljubljani je savršen izbor za kraće putovanje, koje preporučujemo svim našim turistima, tokom cele godine.

Ljubljana je udaljena 540 km od Beograda i za putovanje kolima preko Hrvatske je potrebno nešto više od 5 sati. Prednost putovanja je autoput, tako da je vožnja udobna i neopterećujuća za vozače. Korišćenje autoputa kroz Hrvatsku i Sloveniju se plaća, cene putarina u Hrvatskoj su oko 15,00 Eur po pravcu, a putarinu možete platiti u gotovini u Eur ili kunama ili platnom karticom. Za korišćenja autoputa u Sloveniji neophodna je kupovina vinjete, a cena sedmodnevne vinjete je 15,00 Eur. Vinjeta se kupuje na samom graničnom prelazu ili benzinskim pumpama.

Prevoz za Ljubljanu

Za sve putnike iz Beograda, u mogućnosti smo da obezbedimo prevoz luksuznim kombijem sa kućne adrese. U našoj agenciji pored hotelskog smeštaja, možete kupiti i avio karte za Ljubljanu po trenutno najpovoljnijim cenama.

Ljubljana hoteli

U našoj ponudi za Ljubljanu je veliki broj hotela različitih kategorija. Za sve dodatne informacije o cenama i raspoloživosti, pošaljite nam upit i odgovorićemo u najkraćem mogućem roku. Hotelski smeštaj možete koristiti kao individualnu uslugu ili kao kombinaciju više usluga sa kombi ili avionskim prevozom. 

Ljubljana hoteli

Za traženu kategoriju, trenutno nemamo aktuelne ponude.

back-to-top