Villa Bor

4/5

Ankaran, Slovenija

Opis

Villa Bor je deo kompleksa Adria Ankaran i nalazi se na fantastičnoj lokaciji među borovima i maslinama. U okviru kompleksa su zatvoreni i otvoreni bazen, wellness & spa centar, restorani i vrt sa dečijim igralištem. Hotel nudi usluge pranja i peglanja uz doplatu. Plaža je šljunkovita i delimično peščana i udaljena je 300 metara od smeštaja.

Od sportskih terena i sadržaja izdvajamo: teniski teren, fitnes centar, kuglanu sa 6 staza, teren za odbojku na pesku, stoni tenis, mini-golf i terene za fudbal i košarku. Usluga je na bazi polupansiona (doručak i večera) ili noćenja sa doručkom. Parking je obezbedjen uz doplatu od 10,00 Eur.

Vila Bor Ankaran je udaljena 100 metara od plaže, sve sobe u kompleksu imaju klimu, SAT-TV i besplatan WiFi. Boravak manjih kućnih ljubimaca je dozvoljen u objektu uz doplatu i prethodnu proveru.

Sadržaj

Informacije

 • Uslovi

  U cenu je uključeno noćenja sa doručkom (švedski sto) ili polupansiona (doručak i večera – švedski sto), besplatna upotreba interneta, korišćenje unutrašnjeg bazena sa morskom vodom (zatvoren 01.07-01.09), korišćenje spoljašnjeg bazena (od 23.06-03.09), slobodan ulaz na plažu tokom leta i korišćenje fitnes centra.

  U cenu nisu uključeni prevoz, boravišna taksa i medjunarodno putno osiguranje.

  Ulazak u hotel je od 14.00, izlazak iz hotela do 10.00.

  Cene su izražene u Eur i plative u dinarima po srednjem kursu NBS na dan uplate aranžmana.

  Način plaćanja je gotovinski, virmanski, platnim karticama i čekovima gradjana.

  Uslovi plaćanja 40% prilikom rezevacije, ostatak 15 dana pre polaska. Ukoliko se rezervacija aranžmana izvrši u roku koji je kraći od 15 dana, prilikom rezervacije se vrši kompletna uplata aranžmana.

  Program je u skladu sa opštim uslovima putovanja organizatora putovanja. Svi polasci su individualni na bazi sopstevnog prevoza i nije neophodan minimum putnika da bi se program realizovao. Opisi hotela, sadržaja, hotelskih usluga i cene su informativnog karaktera i podložni su promenama.

  Organizator putovanja je Turističko preduzeće Panorama doo Beograd, licenca OTP 90 kategorija A od 04.10.2021.

Mapa

Povezane Ponude

Smeštaj

Kategorija

Usluge

4/5
4/5
4/5
4/5