Hoteli

Rezervacije hotela

Rezervacije hotela svih kategorija u celom svetu, možete izvršiti preko našeg online rezervacionog sistema u samo 3 koraka. Rezervacije hotela nisu vezane za odredjeni turistički aranžman i pružaju fleksibilnost u odabiru destinacije i periodu putovanja. Rezervacije hotela možete koristiti zajedno sa avionskim prevozom kao individualni paket.

REZERVACIJE HOTELA
Procedura za rezervacije hotela je dosta jednostavna i sastoji se od: pretrage i odabira hotela

Pretraga hotela

Pretraga hotela

Za pretragu hotela potrebno je da odaberete destinaciju, datume putovanja, broj odraslih osoba i broj dece. Ukoliko želite, u pretragu možete uključiti i dodatnu opciju koja se odnosi na najmanju i najveću cenu smeštaja koju želite da platite. Na osnovu odabranih kriterijuma, sistem će prikazati raspoloživost hotela sa cenama

Odabir hotela

Na sledećem koraku, prikazaće se rezultati pretrage na osnovu parametara koje ste uneli. Na ovoj stranici imate mogućnost i dodatnih filtera za pretragu: po nazivu hotela, kategoriji, ceni i hotelskom lancu. Kada pronadjete odgovarajući hotel, potrebno je da se opredelite za neku od ponudjenih soba i usluga. Ukoliko putnici nisu sigurni, da li je hotel zadovoljavajući, preporučujemo da nas pozovete ili pošaljete upit i odgovorićemo na vaš zahtev u najkraćem mogućem roku.

Odabir hotela

 

UNOS PODATAKA
Da bi izvršili rezervaciju, potrebno je unesete imena i prezimena svih putnika i datume rodjenja. Pored osnovnih podataka o putnicima, za nosioca rezervacije je potrebno uneti i email adresu i kontakt telefon. Na ovoj stranici se ujedno vrši i odabir plaćanja hotela: na osnovu profakture ili u agenciji. Ukoliko imate bilo kakvu nedoumicu ili problem prilikom unos podataka u rezervaciju, pozovite nas ili nam pošaljite upit, odgovorićemo Vam u najkraćem mogućem roku

Rezervacije hotela

 

NAČIN PLAĆANJA

Način plaćanja

  • hotelske rezervacije  se u agenciji mogu platiti: gotovinski, platnim karticama i čekovima gradjana
  • plaćanje hotela karticama online preko intertneta trenutno nije moguće 
  • ukoliko se plaćanje vrši profakturom, po izvršenoj uplati, na email iz rezervacije će biti poslat voucher za hotel (za ovakav vid plaćanja, nije neophodan dolazak u agenciju)
POŠALJITE UPIT

Kategorija
2*3*4*5*