Rezervacije Hotela

Hoteli u celom svetu

Online Rezervacije
Pošaljite Upit

Važna informacija

Obaveštavamo sve korisnike rezervacionog sistema, da zbog novonastale situacije zbog globalne pandemije, od 15.04.2020 pa do daljnjeg, privremeno obustavljamo mogućnost online rezervacije hotela preko našeg rezervacionog sistema.

Hvala Vam na razumevanju.

Hoteli

Rezervacije hotela svih kategorija u celom svetu, možete izvršiti preko našeg online rezervacionog sistema u samo 3 koraka.

Rezervacije hotela nisu vezane za odredjeni turistički aranžman i pružaju fleksibilnost u odabiru destinacije i periodu putovanja. Rezervacije hotela možete koristiti zajedno sa avionskim prevozom kao individualni paket.

Procedura za rezervacije hotela je dosta jednostavna i sastoji se od: pretrage, odabira i rezervacije.

Pretraga hotela

Za pretragu hotela potrebno je da odaberete destinaciju, datume putovanja, broj odraslih osoba i broj dece. 

Ukoliko želite, u pretragu možete uključiti i dodatnu opciju koja se odnosi na najmanju i najveću cenu smeštaja. Na osnovu odabranih kriterijuma, sistem će prikazati raspoloživost hotela sa cenama.

Odabir hotela

Na sledećem koraku, prikazaće se rezultati pretrage na osnovu parametara koje ste uneli. Na ovoj stranici imate mogućnost i dodatnih filtera za pretragu: po nazivu hotela, kategoriji, ceni i hotelskom lancu. 

Kada pronadjete odgovarajući hotel, potrebno je da se opredelite za neku od ponudjenih soba i usluga. 

Unos podataka

Da bi izvršili rezervaciju, potrebno je unesete imena i prezimena svih putnika i datume rodjenja. Pored osnovnih podataka o putnicima, za nosioca rezervacije je potrebno uneti i email adresu i kontakt telefon.

Na ovoj stranici se ujedno vrši i odabir plaćanja hotela: na osnovu profakture ili u agenciji.

Način plaćanja

Hotelske rezervacije se u agenciji mogu platiti: gotovinski, platnim karticama i čekovima gradjana. Plaćanje hotela karticama online preko intertneta trenutno nije moguće. ukoliko se plaćanje vrši profakturom, po izvršenoj uplati, na email iz rezervacije će biti poslat voucher za hotel (za ovakav vid plaćanja, nije neophodan dolazak u agenciju).

Pošaljite Upit
back-to-top

Obaveštenje o početku rada

Od 01.06.2020 ponovo će biti otvorena poslovnica naše agencije u Beogradu u Makedonskoj 5 (TC Staklenac).

Radno vreme agencije je od ponedeljka do petka od 09.00-17.00, a subota i nedelja su neradni dani.

U poslovnici će se primenjivati zaštitne mere preporučene od strane Gradskog zavoda za zaštitu zdravlja, sa ciljem zaštite putnika i zaposlenih u agenciji.

Sve informacije o putovanjima, kao i rezervacije aranžmana ili avio karata možete dobiti ukoliko pozovete naš call centar ili pošaljete email na info@panorama.co.rs.

Svim putnicima preporučujemo, da ukoliko je to moguće, svoj dolazak u agenciju prethodno najave.

Za sve dodatne informacije i rezervacije, kontaktirajte naš call centar.

Telefoni call centra

+381 (11) 3347-488
+381 (11) 3244-710
+381 (11) 3244-650