Hoteli

Rezervacije hotela
Online rezervacije hotela u celom svetu

Rezervacije hotela svih kategorija u celom svetu, možete izvršiti preko našeg online rezervacionog sistema u samo 3 koraka. Rezervacije hotela nisu vezane za odredjeni turistički aranžman i pružaju fleksibilnost u odabiru destinacije i periodu putovanja. Rezervacije hotela možete koristiti zajedno sa  avionskim prevozom kao individualni paket.

Rezervacije hotela

Procedura za rezervacije hotela je dosta jednostavna i sastoji se od:

  • pretrage
  • odabira hotela
  • rezervacije hotel

Pretraga hotela

Pretraga hotelaZa pretragu hotela potrebno je da odaberete destinaciju, datume putovanja, broj odraslih osoba i broj dece. Ukoliko želite, u pretragu možete uključiti i dodatnu opciju koja se odnosi na najmanju i najveću cenu smeštaja koju želite da platite.

Odabir hotela

Odabir hotelaNa sledećem koraku, prikazaće se rezultati pretrage na osnovu parametara koje ste uneli. Na ovoj stranici imate mogućnost i dodatnih filtera za pretragu: po nazivu hotela, kategoriji, ceni i hotelskom lancu. Kada pronadjete odgovarajući hotel, potrebno je da se opredelite za neku od ponudjenih soba i usluga.

Rezervacije hotela

Rezervacije hotelaDa bi izvršili rezervaciju, potrebno je unesete imena i prezimena svih putnika i datume rodjenja. Pored osnovnih podataka o putnicima, za nosioca rezervacije je potrebno uneti i email adresu i kontakt telefon. Na ovoj stranici se ujedno vrši i odabir plaćanja hotela: na osnovu profakture ili u agenciji. 

Dodatne informacije

  • pre završetka rezervacije potrebno je da se informišete o uslovima agencije i uslovima otkazivanja hotela
  • hotelske rezervacije  se u agenciji mogu plattii: gotovinski, platnim karticama i čekovima gradjana
  • plaćanje hotela karticama online preko interneta trenutno nije moguće 
  • ukoliko se plaćanje vrši profakturom, po izvršenoj uplati, na email iz rezervacije će biti poslat voucher za hotel (za ovakav vid plaćanja, nije neophodan dolazak u agenciju)
HOTELI  ONLINE