Hoteli

Podelite stranicu

Hoteli onlineRezervacije hotela svih kategorija u celom svetu, možete izvršiti preko našeg online rezervacionog sistema u samo 3 koraka. Rezervacije hotela nisu vezane za odredjeni turistički aranžman i pružaju fleksibilnost u odabiru destinacije i periodu putovanja. Rezervacije hotela možete koristiti zajedno sa avionskim prevozom kao individualni paket.

Rezervacije hotela

Procedura za rezervacije hotela je dosta jednostavna i sastoji se od: pretrage, odabira i rezervacije hotela

PRETRAGA
Pretraga hotela

Pretraga hotelaZa pretragu hotela potrebno je da odaberete destinaciju, datume putovanja, broj odraslih osoba i broj dece. Ukoliko želite, u pretragu možete uključiti i dodatnu opciju koja se odnosi na najmanju i najveću cenu smeštaja koju želite da platite. Na osnovu odabranih kriterijuma, sistem će prikazati raspoloživost hotela sa cenama

ODABIR HOTELA
Biranje hotela

Odabir hotelaNa sledećem koraku, prikazaće se rezultati pretrage na osnovu parametara koje ste uneli. Na ovoj stranici imate mogućnost i dodatnih filtera za pretragu: po nazivu hotela, kategoriji, ceni i hotelskom lancu. Kada pronadjete odgovarajući hotel, potrebno je da se opredelite za neku od ponudjenih soba i usluga. Ukoliko putnici nisu sigurni, da li je hotel zadovoljavajući, preporučujemo da nas pozovete ili pošaljete upit i odgovorićemo na vaš zahtev u najkraćem mogućem roku.

REZERVACIJE
Kako rezervisati smeštaj

Call centar

  • 381 (11) 3347-488
  • 381 (11) 3244-710
  • 381 (11) 3244-650

Adresa agencije

Makedonska 5 (Tržni centar Staklenac – II sprat), 11000 Beograd, Srbija

Radno vreme

  • 09.00-18.00 (ponedeljak-petak)
  • 09.00-15.00 (subota)
PODACI O PUTNICIMA
Unos podataka putnika

Rezervacije hotelaDa bi izvršili rezervaciju, potrebno je unesete imena i prezimena svih putnika i datume rodjenja. Pored osnovnih podataka o putnicima, za nosioca rezervacije je potrebno uneti i email adresu i kontakt telefon. Na ovoj stranici se ujedno vrši i odabir plaćanja hotela: na osnovu profakture ili u agenciji. 

Dodatne informacije

  • pre završetka rezervacije potrebno je da se informišete o uslovima agencije i uslovima otkazivanja hotela
PLAĆANJE
Način plaćanja

  • hotelske rezervacije  se u agenciji mogu platiti: gotovinski, platnim karticama i čekovima gradjana
  • plaćanje hotela karticama online preko intertneta trenutno nije moguće 
  • ukoliko se plaćanje vrši profakturom, po izvršenoj uplati, na email iz rezervacije će biti poslat voucher za hotel (za ovakav vid plaćanja, nije neophodan dolazak u agenciju)
POŠALJITE UPIT

Kategorija
2*3*4*5*