Poklon vaučer

Poklon Voucher

Novac nikada ne može biti zamena, za iskustvo i bogatstvo koje Vam može doneti jedno putovanje!

Poklon vaučer za putovanja je najbolji način da obradujete drage osobe jednim od putovanja iz naše ponude. Možte obradovati svoje najbliže bračnim putovanjem iz snova, kraćim izletima, wellness paketima i aranžmanima za neku od evropskih metropola ili dalekih destinacija.

Šta je poklon vaučer?

Poklon vaučer naše agencije je vezan za odredjen aranžman i destinaciju kao i za period godine u kome se može iskoristiti. Vaučer je vrednosni obrazac, ne može se prenositi na druge osobe i ne može se zameniti za novac.

Dodatne mogućnosti

Postoji mogućnost da se uz vaučer izvrši i odradjena doplata za dodatne dane ili prevoz ukoliko za to postoji mogućnost. Na taj način omogućavate da osobe kojima ste poklonili vaučer, ukoliko to žele, o svom trošku izvrše doplatu za produžetak boravka ili neku dodatnu uslugu koja inicijalno nije bila obuhvaćena vaučerom.

Preporučene destinacije

Za poklon vaučere uglavnom preporučujemo neku od wellness destinacija u našoj ponudi za Sloveniju i Madjarsku. Ove destinacije su idealne za kraća putovanja i uglavnom uključuju polupansion (doručak i večeru), korišćenje bazena i dodatne wellness programe. Ovakva putovanja su i najprihvatljivija po pitanju budžeta za one koji vaučer i poklanjaju. 

Način plaćanja

Poklon vaučer se kao i sve usluge naše agencije može platiti gotovinski, virmanski (profakturom) ili platnim karticama. Za odredjene turističke aranžmane vaučer se može obezbediti sa dodatnim popustom za gotovinsko plaćanje, ukoliko željeni aranžmani i paketi to omogućavaju. Gotovinski popusti su vezani samo za odredjene aranžmane i nisu primenjivi na sve vrste putovanja i naših usluga.

Potrebna Vam je pomoć pri izboru vaučera?

Ukoliko niste sigurni pri izboru destinacije, pozovite nas kako bi Vam pomogli u realizaciji ili izboru destinacije ili paketa za poklon putovanje.