Poklon Vaučer

Novac nikada ne može biti zamena za iskustvo i bogatstvo koje Vam
može doneti jedno putovanje!

Putovanje iz snova

Sa poklon vaučerom možete obradovati svoje najbliže bračnim putovanjem iz snova, kraćim izletima, wellness paketima i aranžmanima za neku od evropskih metropola ili dalekih destinacija.

Šta je poklon vaučer?

Poklon vaučer naše agencije je vezan za odredjen aranžman i destinaciju kao i za period godine u kome se može iskoristiti. Vaučer je vrednosni obrazac, ne može se prenositi na druge osobe i ne može se zameniti za novac.

Dodatne mogućnosti

Postoji mogućnost da se uz vaučer izvrši i odradjena doplata za dodatne dane ili prevoz ukoliko za to postoji mogućnost. Na taj način omogućavate da osobe kojima ste poklonili vaučer, ukoliko to žele, o svom trošku izvrše doplatu za produžetak boravka ili neku dodatnu uslugu koja inicijalno nije bila obuhvaćena vaučerom.

Preporučene destinacije

Za poklon vaučere uglavnom preporučujemo neku od wellness destinacija u našoj ponudi za Sloveniju i Madjarsku. Ove destinacije su idealne za kraća putovanja i uglavnom uključuju polupansion (doručak i večeru), korišćenje bazena i dodatne wellness programe. Ovakva putovanja su i najprihvatljivija po pitanju budžeta za one koji vaučer i poklanjaju. 

Način plaćanja

Poklon vaučer se kao i sve usluge naše agencije može platiti gotovinski, virmanski (profakturom) ili platnim karticama. Za odredjene turističke aranžmane vaučer se može obezbediti sa dodatnim popustom za gotovinsko plaćanje, ukoliko željeni aranžmani i paketi to omogućavaju. Gotovinski popusti su vezani samo za odredjene aranžmane i nisu primenjivi na sve vrste putovanja i naših usluga.

Potrebna Vam je pomoć pri izboru vaučera?

Ukoliko niste sigurni pri izboru destinacije, pozovite nas ili nam pošaljite upit, kako bi Vam pomogli u realizaciji ili izboru destinacije za poklon putovanje.

Pošaljite Upit
back-to-top