Royal Island Resort & Spa 4* Maldivi

Royal Island Resort & Spa se nalazi na ostrvu Horubadhoo, koje pripada Baa Atolu. Ostrvo je dugačko 800 i široko 220 metara.

Aerodrom Male je udaljen oko 120 kilometara, tj. oko 35 minuta unutrašnjeg leta i vožnje brodom. Royal Island Resort & Spa se savršeno uklapa u prirodu i bogatu tropsku vegetaciju.

Kompleks ima školu ronjenja, a kristalno čista laguna je idealna za otkrivanje podvodnog sveta. 

Ostrvo Royal Island Resort

Sadržaj

Opšte informacije

Od sadržaja izdvajamo: restorane sa azijskom i internacionalnom kuhinjom i morskim plodovima, bazen, bar i wellness.

Ishrana

Gosti mogu da biraju noćenje sa doručkom, polupansion, pun pansion i all inclusive uslugu.

Aktivnosti

Sport i aktivnosti: odbojka na plaži, badminton, stoni tenis, tenis, bilijar, surf, kanu, aerobik..

Smeštaj

Ukupan smeštajni kapacitet je 170 vila, koje se nalaze na plaži ili u unutrašnjosti ostrva.

Za decu

Royal Island Resort & Spa je za najmladje goste obezbedio bazen za decu i uslugu čuvanja dece. Ova usluga je uz doplatu od 10,00-12,00 USD po satu.

Honeymooon

Gosti Royal Island Resort & Spa koji slave srebrnu ili zlatnu godišnjicu braka dobijaju flašu penušavog vina i korpu sa voćem. Za medeni mesec dodatno je uključena i svečana večera.

Cenovnik

Za sve informacije o cenama i raspoloživosti, pošaljite nam upit.

Pošaljite Upit

Informacije

Osnovni paket u našoj ponudi uključuje odabranu uslugu (vrstu obroka), povratnu avionsku kartu, kao i transfer sa aerodroma na Maldivima do izabranog rizorta.

Na destinaciji imate mogućnost asistencije lokalnog predstavnika, koja je isto tako uključena u cenu.

Troškovi koji nisu uključeni u cenu

 • putno osiguranje koje po trenutno najpovoljnijoj ceni možete obezbediti u našoj agenciji
 • obavezan i PCR test i to ne stariji od 96 sati
 • taksa za Maldive – 25,00 USD plaća se prilikom izlaska iz zemlje

Svi polasci za Maldive su individualni, ne zavise od broja prijavljenih putnika a samim tim su i garantovani. Možete putovati sami, u paru ili u većem ili manjem društvu.

Putovanja nisu vezana ni za odredjene datume, možete putovati kada god želite, a mi smo tu da Vas posavetujemo za sve dodatne informacije.

Ukoliko želite da rezervišete aranžman, naša preporuka je da prvo pošaljete upit u kome će biti navedeni svi detalji vezani za vaše putovanje: destinacija polaska, datum polaska, broj noćenja, broj osoba i vrsta usluge. U napomeni možete u slobodnoj formi naglasiti i bilo koju dodatnu informaciju.

Na vaš upit odgovorićemo u najkraćem mogućem roku, slanjem ponude sa odredjenim rokom trajanja. To znači da bi ukoliko Vam ponuda odgovara, bilo neophodno da u roku koji je naznačen uplatite akontaciju aranžmana, a ostatak po predvidjenoj dinamici.

Ukoliko Vam ponuda ne odgovara, nemate nikakvih obaveza prema našoj agenciji, osim molbe da nam na ponudu odgovorite u roku koji je predvidjen za odgovor.

Upite možete poslati za više različitih hotela, na svaki upit odgovorićemo sa posebnom ponudom.

Cene izražene u Eur su plative u dinarima po srednjem kursu NBS na dan uplate aranžmana, osim u slučaju uplate na devizni račun naše agencije (važi za uplate iz inostranstva).

U slučaju uplate iz inostranstva, na devizni račun agencije, troškove transfera, ukoliko postoje, plaća kupac tj. putnik.

Cene aranžmana je jedinstvena i obuhvata uslugu smeštaja, ishrane, transfera i avio prevoza, a plaćanje se vrši u celosti do polaska, tj. prilikom rezervacije ili par dana nakon izvršene rezervacije (ukoliko je to moguće).

U odredjenim situacijama, moguće je uplatiti deo akontacije aranžmana, (minimalno 40%), koji se odnosi na smeštaj, ishranu i transfer, a ostatak 15 dana pre polaska.

Avionski prevoz se plaća u celosti prilikom rezervacije ili u roku koji je predvidela avio kompanija, a to je obično, najkasnije 2 dana po izvršenoj rezervaciji.

Način plaćanja za sve usluge može biti: gotovinski, platnim karticama ili na osnovu profakture.

Letovi iz Beograda do Maldiva traju u proseku od 12-18 sati.

Trenutno najkraća varijanta za let iz Beograda je preko Istanbula, sa kompanijom Turkish Airlines, gde je vreme čekanja na let Istanbul – Male 3 sata, a ukupno vreme trajanja leta je 12 sati.

Od ostalih kompanija koje imaju povoljne letove iz Beograda, izdvojićemo Qatar Airways (let preko Dohe), i kompanije Emirates i flydubai (letovi preko Dubaija.

Naša agencija je u mogućnosti da obezbedi i letove iz gradova u našem okruženju, regionu ali i iz Evrope.

Aranžmani u našoj ponudi ne podrazumevaju letove iz Beograda.

Na letu za Maldive uglavnom sve kompanije imaju uračunat prtljag u cenu karte, i to jedan kofer (od 23-30 kg), kao i jednu putnu torbu (od 5 do 10 kg). Bebe do 2 godine nemaju prava na besplatan prtljag.

Svaki višak prtljaga se dodatno naplaćuje prema pravilima i tarifama koje određuje avio kompanija. Iznosi dozvoljenog prtljaga se razlikuju po kompanijama i naš savet je da se kod naših agenata detaljno informišete o prtljagu pre leta.

Turkish Airlines

 • dozvoljeni prtljag koji se predaje može biti maksimum do 23 kg i 1 ručni/kabinski prtljag koji se unosi u avion težine do 8 kg
 • ručni prtljag po svojim dimenzijama može biti dug maksimalno 55 cm, širok maksimalno 40 cm i dubok maksimalno 20 cm, dok njihov zbir maksimalno iznosi 115 cm
 • u ručnom prtljagu nije dozvoljeno nositi oštre predmete i tečnost preko 100 ml

Od 10.09.2020. godine državljani Srbije mogu da uđu na Maldive samo uz negativan PCR test koji nije stariji od 96 sati

Negativan PCR test, neophodno je proslediti online, i to ne manje od 24 sata pre planiranog dolaska na Maldive uz popunjen formular.

Za formular je neophodna i slika u elektronskom formatu, a slanje formulara se vrši i prilikom povratka sa Maldiva. Putnici mogu odštampati QR code sa formulara koji će dobiti ili sačuvati u telefonu, jer će biti potreban već prilikom čekiranja u Beogradu.

Vaučer/potvrda rezervacije za ceo period boravka je obavezan da se pokaže pri dolasku na Maldive (obezbedjuje agencija).

Merenje temperature se vrši po ulasku u zemlju. Ukoliko postoje putnici sa simptomima Covid 19, oni moraju da urade dodatni test na aerodromu (trošak snosi putnik).

Vlasti Maldiva imaju pravo da urade sporadični test, čiji trošak snose Maldivske vlasti.

Putnici sa pozitivnim rezultatom moraju da budu u karantinu, zavisno od zdravstenih uslova i odluke resorta, u resortu ili u objektima namenjenim od strane vlasti Maldiva. Boravak je ograničen na rezervisan resort; putovanja na druga ostrva trenutno nisu moguća.

Maldivske vlasti preporučuju putnicima da koriste lokalnu aplikaciju za praćenje informacija oko COVID19 virusa – TraceEkee.

Putnici moraju da poseduju i međunarodno putno zdravstveno osiguranje na osiguranu sumu od minimum 30.000 Eur i sa obaveznim COVID19 pokrićem.

Maldivi su verovatno, trenutno najbezbednija destinacija kada je u pitanju COVID 19 virus, jer je distanca na destinaciji skoro zagarantovana, a standardi koji se primenjuju za vreme boravka su jako visoki.

Higijena u hotelima i prilikom spremanja hrane je na najvišem mogućem nivou, a zaposleni se redovno testiraju.

Shodno tome, neke od usluga i aktivnosti u rizortima kao što su: izleti, masaže, korišćenje wellness & spa sadržaja, teratana i tome sl. mogu trenutno biti ukinute.

S obzirom na specifičnost situacije, povodom pandemije, većina hotela trenutno izlazi u susret, kada je pomeranje datuma u pitanju.

Treba imati u vidu, da većina avio kompanija zahteva negativan PCR test pri povratku, pa se na vreme treba informisati i uraditi test na samoj destinaciji.

Cena PCR testa na Maldivima je od 120,00 – 250,00 USD i putnici sami snose troškove testiranja.

Putovanje na Maldive je moguće tokom cele godine, jer uglavnom uvek ima dosta sunca, a kiša i kada pada je sitna i kratko traje.

Najbolji period sa minimalnim uslovima za padavine je od novembra do aprila, ali je tada i period visoke sezone, tako da su i cene u hotelima najviše.

Veliki broj putnika, se sve više opredeljuje na putovanja u maju i junu, kada su cene dosta niže.

Nekoliko saveta i korisnih informacija za Maldive:

 • službena valuta na Maldivima je rufija (MVR). a za 1,00 EUR se dobija oko 18,00 MVR
 • preporučuje se da na Maldive nosite američke dolare za 1 USD se dobija 15,5 MVR
 • većina prodavnica, butika, i restorana prima platne kartice Master, Visa, American
 • alkohol je strogo zabranjen na lokalnim ostrvima, sem u hotelskim kompleksima

Opisi hotela, sadržaja i hotelskih usluga su informativnog karaktera i podložni su promenama.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi organizatora putovanja.

Organizator putovanja je Turističko preduzeće Panorama doo Beograd, licenca OTP 472 od 11.12.2020.

Galerija

Povezane Ponude

 • Sve
 • 4* (Maldivi)
 • 5* (Maldivi)
Paradise Island Resort & Spa

Paradise Island Resort 4*

Transfer od aerodroma traje samo 15 minuta, veliki broj besplatnih aktivnosti

Daleke destinacije

Sun Island Resort & Spa 4*

Transfer od aerodoroma oko 35 minuta, jedan je od najpopularnijih hotela

Kuredu Island Resort

Kuredu Island Resort 4*

Udaljen je 40 minuta leta hidro avionom, raj za ljubitelje ronjenja

Fihalhohi Island Resort - Maldivi

Fihalhohi Island Resort 4*

Udaljen 50 minuta hidrogliserom od aerodroma, odličan odnos cene i usluge

Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa

Sheraton Maldives 5*

Udaljen 20 minuta leta hidro avionom, za parove i porodice sa decom

Velassaru Maldives

Velassaru Maldives 5*

12 km od aerodroma, jedan od najboljih hotela sa 5* na Maldivima

back-to-top