Maldivi

Biser Indijskog okeana

Pošaljite Upit

Maldivi - tamo gde je raj na zemlji!

Maldivi su ostrvska država u južnoj Aziji, tačnije u Indijskom okeanu, udaljeni su oko 700 km od Šri Lanke, a čine je 1.200 koralnih ostrva koja su grupisana u 26 atola. Naseljenih ostrva je skoro 200, od kojih je 100 pretvoreno u hotelske rizorte.

Glavni grad i administrativni centar je grad Male sa nešto više od 160.000 stanovnika. Ovde se nalazi i aerodrom, kao i baza za hidro avione i glisere, kojima se vrši prevoz turista.

Za gradjane Srbije nije potrebna viza za boravak do 30 dana, ali je potreban negativan PCR test ne stariji od 96 sati.

Maldivi
Play Video

Maldivi

Kada putovati na Maldive?

Na Maldive možete putovati tokom cele godine, jer je more uvek toplo, a temperatura vazduha oko 30 stepeni. Ono što je promenljivo, to su monsunske kiše koje su prisutnije tokom leta. Bitno je napomenuti da kišni periodi nisu praćeni vetrom, jer nema velike razlike u temperaturi vazduha, kao i to da kiša ne znači provalu oblaka, već sitnu kišu koja pada u kraćim intervalima. Sigurno nećete pogrešiti ukoliko se odlučite da putujete u periodu od novembra do aprila, mada je to i period visoke sezone kada su cene hotela u pitanju. Od maja do jula je period niske sezone, kupanje je zagarantovano u svakom slučaju, tako je možda baš to period gde bi mogli da spojite i lepo ali i malo jeftinije…

Individualni polasci tokom cele godine

Ponuda naše agencije uključuje paket koji se sastoji od avionskog prevoza, transfera, hotelskog smeštaja, kao i usluge predstavnika na destinaciji.

Period putovanja je fleksibilan, ne zavisi od broja putnika, kao ni od broja noćenja ili odabrane usluge (noćenje sa doručkom, polupansion, pun pansion ili all inclusive).

Naša preporuka za uslugu je polupansion (doručak i večera), jer hrana i piće nisu jeftini, kokteli su oko 20 Eur, a prosečna večera oko 100 Eur.

Ukoliko ste u mogućnosti, all inclusive je u svakom slučaju, najbolji izbor kada je ishrana u pitanju.

Turkish Airlines vas vodi na Maldive

Prosečna cena povratne avio karte iz Beograda za Male je oko 600,00 Eur i u ponudi je nekoliko avio kompanija koje imaju dobru vezu i relativno kratko čekanje prilikom presedanja (Turkish Airlines, Qatar Airways, Etihad, Emirates i Flydubai).

Trenutno najkraći let z Beograda, sa presedanjem u Istanbulu, koji ukupno traje nešto više od 12 sati, a vreme čekanja u Istanbulu je 3 sata. 

Pored najpovoljnijih letova iz Beograda, preko naše agencije možete obezbediti i avionske karte za ovu destinaciju i iz regiona (Skoplja, Sarajeva, Podgorice i Zagreba), kao i iz drugih evropskih gradova.

Maldivi

Transferi

Transferi na Maldivima

Transferi brodom ili hidro avionom

Transferi se vrše od glavnog aerodroma do hotelskih letovališta brodom ili hidro gliserom, ako su u pitanju bliži kompleksi aerodromu, a u slučaju daljih, sledi mala “avantura” i vožnja hidro avionom. Vožnja hidro avionom se obavlja tokom dana i traje u proseku oko 40 minuta, mada za neke rizorte može biti i do sat i po vremena. Let uključuje i specijalan “tretman” putnika (čekiranje, prevoz putnika od aerodromske zgrade do marine gde su hidro avioni, kao i besplatno korišćenje VIP Lounge-a, gde možete da se osvežite i probate najukusnije domaće snekove, topla pića ili koktele). Transferi na Maldivima, bez obzira koji je vid prevoza u pitanju, su uključeni u cenu u svim paketima.

Maldivi

Smeštaj

Paradise Island Resort & Spa - Maldivi

Smeštaj na vodi

Vile ili bungalovi na vodi su zaštitini znak Maldiva kada je smeštaj u pitanju. Nalaze se drvenom pontonu, koji je povezan sa obalom. Vile na vodi uglavnom imaju direktan pristup okeanu sa stepeništa na terasi. Mogu da se razlikuju kada je pogled u pitanju, jer neke gledaju na lagunu, a neke na okean.

Curedu Island Resort & Spa

Smeštaj na plaži

Vile na plaži se nalaze na kopnu i namenjene su gostima koji žele da iz sobe izadju na obalu i uživaju u čarima tropskih plaža. Ovi tipovi soba, kao i vile na vodi, mogu biti sa pogledom na okean i lagunu ili se nalaze u unutrašnjosti ostrva (garden vila). Neki rizorti nude i smeštaj u povezanim (family) vilama.

Maldivi

Honeymoon

Maldivi

Medeni mesec na Maldivima

Skoro svi rizorti na Maldivima nude i pakete za goste koji žele da proslave godišnjicu braka ili provedu medeni mesec u u pravom tropskom raju. Ukoliko želite, na Maldivima se mogu organizovati i venčanja. Ukoliko se odlučite za ovakav aranžman, trebalo bi da znate da je venčanje na Maldivima neformalnog karaktera i uključuje ceremoniju i romantičnu večeru na samoj obali okeana.

Maldivi

Ishrana

Royal Island Resort & Spa

Restorani

Ishrana je nešto po čemu su Maldivi posebno prepoznatljivi. Različite kuhinje sa interkontinentalnim, azijskim i mediteranskim jelima, zadovoljiće ukuse i najprobirljivih ljubitelja dobre i kvalitetne hrane. Za sve ljubitelje ribe i morskih plodova, Maldivi su prava oaza kvaliteta i prefinjenog ukusa.

Curedu Island Resort & Spa

Barovi

Barovi na Maldivima zadovoljiće i najveće hedoniste i ljubitelje kvalitetnih pića i koktela, koji vole da uživaju u opuštenoj atmosferi uz laganu i prijatnu muziku. Veliki izbor lokalnih i stranih vina, piva, toplih i hladnih napitaka, snekova i posebno koktela su u ponudi u skoro svakom rizortu na Maldivima.

Maldivi

Aktivnosti

Maldivi | Plaža

Peščane plaže i tirkizno more

Beskonačne peščane plaže, sa sitnim, puderastim peskom su sinonim za Maldive. Ispred vas je samo tirkizni okean i sunčano nebo, a iza vas su ostale sve brige i problemi. Imate samo jedan zadatak, a to je da se odmorite i opustite na verovatno najlepšem mestu na planeti, uživajući u koktelima i snekovima ili u brojnim aktivnostima i izletima.

Maldivi | Sport

Sport i rekreacija

Odaberite neke od sportskih aktivnosti: fitnes, tenis, jedrenje, odbojku na plaži, jogu, pilates, skijanje na vodi, wakeboard, jet-ski, kite-surfing, fun tubes, vožnju čamcem sa staklenim dnom, vožnju sa banana-čamcem, pecanje na otvorenom moru…

Maldivi | Ronjenje

Ronjenje

Svaki rizort nudi škole ronjenja, izlete sa stručnim vodičima ili samo iznajmljivanje ronilačke opreme. Vodeni svet na Maldivima i upoznavanje sa koralnim grebenima je neprocenjivo iskustvo koje preporučujemo svim putnicima.

Izdvajamo iz ponude

Januar - April | 2021

  • Sve
  • 5* (Maldivi)
  • 4* (Maldivi)
Velassaru Maldives
Maldivi

Velassaru Maldives 5*

7 punih pansiona sa uključenim avio prevozom i transferom od 2.670 Eur

Više informacija
Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa
Maldivi

Sheraton Maldives Full Moon 5*

7 punih pansiona sa uključenim avio prevozom i transferom od 1.995 Eur

Više informacija
Fihalhohi Island Resort - Maldivi
Maldivi

Fihalhohi Island Resort 4*

7 punih pansiona sa uključenim avio prevozom i transferom od 1.420 Eur

Više informacija
Kuredu Island Resort
Maldivi

Kuredu Island Resort & Spa 4*

7 punih pansiona sa uključenim avio prevozom i transferom od 1.670 Eur

Više informacija
Daleke destinacije
Maldivi

Sun Island Resort & Spa 4*

7 punih pansiona sa uključenim avio prevozom i transferom od 1.660 Eur

Više informacija
Paradise Island Resort & Spa
Maldivi

Paradise Island Resort & Spa 4*

7 punih pansiona sa uključenim avio prevozom i transferom od 1.700 Eur

Više informacija
back-to-top