Banje u Madjarskoj

Individualni polasci

Banje u Madjarskoj

Banje u Madjarskoj su već godinama najpopularniji aranžman u našoj ponudi. Blizina destinacija i kvalitetni  sadržaji su razlozi zbog kojih, veliki broj naših putnika preferira Madjarsku kao wellness & spa destinaciju. Za većinu destinacija u Madjarskoj, postoji mogućnosti doplate za kombi prevoz sa kućne adrese do odabranog hotela.

Rimske Terme prevoz

Terme Rimske Toplice su od Beograda su udaljene oko 490 kilometara, a od termalnog kompleksa Terme Laško u Sloveniji oko 6 kilometara. Za putovanje kolima potrebno je nešto više od 5 sati, a najbliži put je preko Hrvatske. Prednost putovanja je autoput kojim se putuje većim delom puta. Izlaz sa auto puta u Sloveniji je mesto Kronovo, nastavljate putem za Celje preko Krškog, a prvo mesto posle Krškog i pre Terme Laško su Rimske Toplice. Cene putarina u Hrvatskoj su oko 15,00 Eur po pravcu, a putarinu možete platiti u gotovini u Eur ili kunama ili platnom karticom. Za korišćenja autoputa u Sloveniji neophodna je kupovina vinjete, a cena sedmodnevne vinjete je 15,00 Eur. Vinjeta se kupuje na samom graničnom prelazu ili benzinskim pumpama.

Rimske Terme atrakcije

Rimske Terme Bazeni

Bazeni

Na bazenima Rimskih Toplica u okviru Spa centra Amalia možete da uživate kao nekada i stari Rimljani. Bazeni su sa termalnom vodom od 32-35 C i nalaze se na površini od 450 kvadrata,  osmišljeni po uzoru na rimska kupališta. Na raspolaganju su unutrašnji i spoljašnji panoramski bazen, kao i masažni bazeni.

Rimske Terme Saune

Saune

Sauna centar Varinia je poseban doživljaj za sve ljubitelje sauna i kupki. Gostima su na raspolaganju rimska, finska, turska i infracrvena sauna. Isto tako,  gosti mogu uživati i u autentičnim kamenim kupkama iz rimskih vremena, kao i šest savremenih kupki za opuštanje u dvoje.

Rimske Terme Fitness & Masaže

Fitness & Masaže

Fitnes centar Spartakus svim gostima nudi savremene sprave za vežbu u okviru savremenog fitness centra.
Kod masaža se možete prepustiti uživanju u raznim vrstama masaža sa opojnim eteričnim uljima i vrhunskom doživljaju koji vraća snagu i zdravlje.

Rimske Terme Medicinska Rehabilitacija

Medicinska Rehabilitacija

U Rimskim termama se nalazi i jedan od najbolje opremljenih medicinsko-rehabilitacijskih centara u Sloveniji. U medicinskom centru Valetuda sprovode se rehabilitacijski programi pod vodjstvom iskusnih fizioterapeuta i stručnjaka za rehabilitaciju.

Nova Godina ponude

  • Sve
  • Banja Djula
  • Budimpešta
  • Morahalom
  • Segedin
Hotel Forras - Segedin
Segedin

Hotel Forras 4*

Deo kompleksa akva parka Aquapolis

Više informacija
Hotel Novotel - Segedin
Segedin

Hotel Novotel 4*

U centru, 1,5 km od wellness centra Aquapolis

Više informacija
Aquaworld Resort Budapest
Budimpešta

Aquaworld Resort 4*

Najveći zatvoreni akva park u Madjarskoj

Više informacija
Hotel Colloseum - Morahalom
Morahalom

Hotel Colosseum 4*

Hotel povezan sa banjom Erszebet Spa

Više informacija
Hotel Elixir - Morahalom
Morahalom

Hotel Elixir 3*

Hotel je povezan je sa akva parkom i banjom

Više informacija
Hotel Erker Durer - Banja Djula
Banja Djula

Hotel Erkel Durer 4*

Preporučuje se porodicama sa decom

Više informacija
back-to-top