Avio karte za Istanbul

Istanbul, Turska

Pošaljite Upit

Avio karte Istanbul

Avio karte za Istanbul po trenutno najpovoljnijim cenama možete rezervisati preko naše turističke agencije. Direktan let iz Beograda za Istanbul traje oko 2 sata. Pored nacionalne avio kompanije Air Serbia, avio saobraćaj za Istanbul, obavljaju i kompanije Turkish Airlines i Pegasus. Za sve dodatne informacije o cenama i raspoloživosti, preporučujemo da pozovete call centar naše agencije ili nam pošaljete upit.

Istanbul od 129 Eur

Promotivna akcija avio kompanije Turkish Airlines za povratne letove iz Beograda za Istanbul

 • period prodaje je 17-27.01.2022
 • period putovanja je 24.01-07.06.2022
 • minimum boravka – 2 dana / nedelja
 • maksimum boravka – 6 meseci
 • promene su dozvoljene, refundacije nije moguća
 • broj avio karata po promotivnim cenama je ograničen
 • karte se moraju kupiti, 24 h od uradjene rezervacije
Avio kompanija Turkish Airlines

Informacije

Ukoliko rezervaciju avio karte za Istanbul radite u našoj agenciji ili pozivanjem call centra, dobićete tačnu informaciju o roku za kupovinu avio karte

Napomena

 • rokovi za važnost rezervacije avio karte ne zavise od agencije, već isključivo od avio kompanije
 • rokovi za važnost rezervacije su automatski postavljaju od strane avio kompanije i automatski ističu na dan i u vreme do kada je naglašeno na rezervaciji
 • u odredjenim situacijama važnost rezervacije avio karte može biti produžena

Za rezervacije avio karte za Istanbul, koje su izvršene preko našeg call centra ili direktno u agenciji, plaćanje može biti gotovinsko, na osnovu profakture ili platnom karticom.

Plaćanje avio karte profakturom

 • plaćanje avio karte profakturom može biti izvršeno na naš dinarski ili devizni račun. Ukoliko želite da plaćanje izvršite na devizni račun, to morate navesti u napomeni prilikom rezervacije. Za uplate na devizni račun morate imati u vidu da je potrebno nekoliko dana da sredstva budu na računu, tako da proces ovakvog načina plaćanja mora biti uskladjen sa rokom do kada važi vaša rezervacija

Plaćanje avio karte na osnovu autorizacije

 • u odredjenim situacijama, postoji mogućnost i plaćanja karticom bez vašeg prisustva na osnovu autorizacije plaćanja koja podrazumeva (popunjen formular o autorizaciji, kopiju kartice i kopiju pasoša ili drugog ličnog dokumenta vlasnika kartice).
Avio karte za Istanbul koje su kupljene u našoj agenciji možete preuzeti po izvršenoj kupovini, a možemo ih i poslati na vašu e-mail adresu. Na isti način će Vam biti dostavljene i avio karte koje su plaćene profakturom, vaša elektronska karta biće poslata na e-mail odmah po izvršenom plaćanju.
 • uslovi kupovine avio karte za Istanbul su definisani pravilima avio kompanije koja važe za svaku pojedinačnu kupovinu
 • ukoliko avio karte kupujete preko interneta, uslovi i rokovi kupovine su jasno naznačeni na pojedinačnoj rezervaciji

Pred-ugovorno obaveštavanje o uslugama i obavezama

 • svaka online transakcija na web sajtu je u potpunosti definisana informacijama koje imaju važeću formu pred-ugovornog obaveštenja, a odnose se na uslove avio kompanije
 • pored uslova avio kompanije, putnik je u obavezi da se informiše i posebnim agencijskim uslovima koji isto tako, čine deo pred-ugovornog obaveštenja

Otkazivanje avio karte je moguće uz odredjene penale i delimičnu refundaciju troškova.

Pre kupovine avio karte za Istanbul neophodno je da se informišete i o svim uslovima otkazivanja.

Za neke od avio kompanije moguće je izvršiti samo promenu avio karte, uz odredjene penale.

Istanbul ima dva aerodroma koja su namenjena komercijalnim letovima. Aerodrom Sabiha Gokcen koji se nalazi u azijskom delu i novi, Aerodrom Istanbul u evropskom delu grada, koji je otvoren 2018. godine.

Istanbul je očaravajući grad, kada god se odlučili da ga posetite. Period od decembra do marta zna da bude manje privlačan, zbog kiše, snega i vetrovitijih dana, ali i to ima svojih čari u Istanbulu.

Ukoliko želite da izbegnete letnje gužve i vrućine, rano proleće i jesen su u svakom slučaju, periodi kada Istanbul doživljaja svoj puni sjaj. 

Istanbul u svojoj zvaničnoj ponudi ima skoro 900 hotela različitih kategorija. Najveći broj hotela je lociran na turističkim lokalitetima kao što je oblast Sultanahmet ili u centru grada u glavnoj pešačkoj zoni.

Naš predlog su u svakom slučaju hotelu u istorijskom delu grada – oblast Sultanahmet, jer su dosta jeftiniji nego u centru. Isto tako, ukoliko želite da dan provedete u centru, za samo 10-ak minuta vožnje ste na lokaciji.

U Istanbulu ima jako veliki broj hotela u kategoriji 3*, koji zadovoljavaju sve uslove po pitanju, čistoće, ishrane i usluge.

Putno osiguranje je važan instrument vašeg obezbedjenja i sigurnosti putovanja.

Putno osiguranje omogućava da Vam se refundiraju svi troškovi koji nastanu usled eventualnih povreda, nezgoda ili bolničkog lečenja.

Svim putnicima preporučujemo kupovinu putnog osiguranja koje možete uzeti u našoj agenciji prema važećem cenovniku osiguravajuće kompanija Triglav.

Pošaljite Upit

Povezane Ponude

back-to-top