Maldivi 8 dana od 1150 Eur

Maldivi 8 dana avionom

Maldivi 8 dana avionom, individualni turistički aranžmani za Maldive sa polascima tokom cele godine. Aranžman uključuje avionski prevoz i Beograda sa presedanjem u Istanbulu, usluge polupansiona, kao i transfere od aerodroma Male do izabranog rizorta. Datume polaska, možete izabrati sami, u zavisnosti od raspoloživosti letova i hotelskih kapaciteta.

CENOVNIK

Maj-Jul 2019

7 polupansiona po osobi u Eur sa avio kartom i transferom

 • Sun Island Resort & Spa 4* od 1.150,00 Eur
 • Barefoot Eco Hotel 4* od 1.170,00 Eur
 • Royal Island Resort& Spa 4* od 1.250,00 Eur

U cenu je uključeno

 • smeštaj u odabranom hotelu na bazi polupansiona (doručak i večera – švedski sto)
 • avionski prevoz (uključene sve aerodromske takse)
 • transferi
 • organizacija putovanja i usluge lokalnog predstavnika agencija partnera

U cenu nisu uključeni

 • medjunarodno putno zdravstveno osiguranje
 • transferi na licu mesta (ukoliko nisu navedeni u cenovniku)
 • fakultativni izleti
 • ostale nepomenute usluge
 • izlazna taksa koje se plaća na aerodromu – 25,00 USD 

Napomena

 • cene avio prevoza važe do popunjenosti mesta po odredjenim tarifama
 • postoji mogućnost doplate za dodatne dane ili All Inclusive uslugu
 • u našoj ponudi je veliki broj hotela na Maldivima, za dodatne informacije i ponudu, pošaljite nam upit

Cene

 • cene su plative u dinarima po prodajnom kursu Banke Inteza za efektivu na dan uplate aranžmana

Način plaćanja

 • gotovinski
 • virmanski
 • platnim karticama
 • čekovima gradjana

Uslovi za hotelski smeštaj

 • prilikom akontacije uplaćuje se 30%, ostatak uplate 28 dana pre polaska. Ukoliko se rezervacija vrši u roku koji je kraći od 28 dana, putnik je u obavezi da prilikom rezervacije izvrši kompletnu uplatu aranžmana
 • uslovi plaćanja hotelskog smeštaja mogu biti promenjeni u slučaju posebnih ponuda ili promene ino-partnera (dobavljača usluge hotelskog smeštaja)

Uslovi za avionski prevoz

 • avio karte se plaćaju prilikom izdavanja (u odredjenim slučajevima postoji mogućnost rezervacije bez uplate do odredjenog roka koji odredjuje avio kompanija)
 • cena avio karte je garantovana samo ukoliko se prilikom rezervacije izvrši kompletna uplata
PROGRAM PUTOVANJA

Maldivi 8 dana avionom

Polasci od 01.04.2019

1. dan. Polazak iz Beograda avionom za Istanbul letom u 20.20. Dolazak u Istanbul u 23.05 po lokalnom vremenu, let iz Beograda za Istanbul traje oko 1.50.

2. dan. Poletanje iz Istanbula za Male (Maldivi) u 01.55. Dolazak na Maldive u 11.55. Transfer hidrogliserom, avionom ili hidro avionom do izabranog hotela. Smeštaj u hotel. Večera.

3-6 dan. Slobodno vreme uz mogućnost doplate za izlete sa lokalnim vodičima ili od strane predstavnika turoperatora. Usluga na bazi polupansiona (doručak i večera – švedski sto).

7. dan. Doručak. Slobodno vreme do transfera na aerodrom Male. Poletanje sa Maldiva u 22.45.

8. dan. Dolazak u Istanbul u 05.00 po lokalnom vremenu. Poletanje iz Istanbula za Beograd u 07.40. Dolazak u Beograd u 08.20 po lokalnom vremenu, let iz Beograda za Istanbul traje oko 1.50.

HOTELI
U okviru programa Maldivi 8 dana avionom, izdvojili smo samo neke od hotela iz naše ponude za Maldive.

Royal Island Resort & Spa 4*

Royal Island Resort & Spa 4* (Maldivi)Royal Island Resort & Spa 4* se nalazi na 800 metara dugačkom i 220 metara širokom ostrvu Horubadhoo. Ostrvo karakteriše bujna tropska vegetacija i kristalno čista laguna, koji obećavaju odmor u opuštenom i prelepom ambijentu. Aerodrom Male je od Royal Island Resort & Spa 4* udaljen oko 118 kilometara, tj. oko 35 minuta unutrašnjim letom i brodom.  Sadržaj hotela čine glavni restoran Maakanaa sa azijskim i internacionalnim specijalitetima, a-la-carte restoran Raabondhi koji služi internacionalna jela, ali i morske specijalitete, Coffee Shop Pool Terrace, jedan bar, jedan bar na bazenu i jedan pab

Sun Island Resort & Spa 4*

Sun Island Resort & Spa 4* - MaldiviSun Island Resort & Spa 4* je idealan za aktivniji i opušteniji odmor. Dugačka peščana i velika ponuda sportova su karakteristični za ovaj kompleks. Sun Island Resort & Spa 4* se nalazi na ostrvu Nalaguraidhoo (1,6 kilometara x 440 metara), aerodrom Male je udaljen oko 113 kilometara, tj. oko 35 minuta unutrašnjeg leta i transfera brodom. Sun Island Resort & Spa 4* je idealan za odmor u opuštenoj atmosferi, sa mogućnošću mnogobrojnih aktivnosti. Kulinarsku ponudu hotela Sun Island Resort & Spa 4*, sa specijalitetima iz celog sveta možete oprobati u nekom od 7 restorana na ostrvu, bilo da je to Sun Star sa tajlandskom kuhinjom, ili Zero koji se nalazi u sred povrtnjaka i koristi to povrće u svojoj kuhinji. Tu su još i 5 barova, kao i bazen sa odvojenim dečijim bazenom, juvelir, razne prodavnice, frizer, besplatan Wi-Fi internet u Golf Bar-u, Beach Bar-u, i Coffee Shop-u

Hotel The Barefoot Eco 4*

Barefoot Eco Hotel 4* - MaldiviHotel je jedini rizort na Maldivima koji se nalazi na ostrvu nastanjenom lokalnim stanovništvom. Otkrijte ostrvo biciklom i zavirite u svakodnevicu ljudi koji žive u malom maldivskom ribarskom selu. Hotel se nalazi na ostrvu Hanimadhoo na severu Maldiva, na 800 m dugačkoj privatnoj peščanoj plaži. Aerodrom Male udaljen oko 330 km, oko 60 minuta unutrašnjim letom. Kao jedini rizort koji se nalazi na ostrvu nastanjenim domaćim stanovništvom, ovaj hotel je potpuno drugačiji od ostalih. Ostrvo je dugo 7 km, a nastanjuje ga oko 2000 stanovnika. Malo ribarsko selo pruža mogućnost da vidite svakodnevicu domaćina, a između ostalog se tu nalaze i jedna škola i džamija

USLOVI
Uz program Maldivi 8 dana avionom važe opšti uslovi putovanja organizatora DERTOUR d.o.o. Beograd, licence: OTP 486/2010 od 03.2010. godine

Uslovi otkazivanja DER Touristik Frankfurt GmbH & Co. KG (marke DERTOUR, MEIERS WELTREISEN, ADAC) i DER Touristik Keln GmbH (marke ITS, JAHN REISEN, TJAEREBORG)

Hoteli, paketi, izleti, turističke kartice, transferi i DERTOUR parkiranje na aerodromu

 • do godinu dana pre početka putovanja – 5%
 • do 42 dana pre početka putovanja – 20%
 • od 41. dana do 30. dana pre početka putovanja – 25% cene putovanja
 • od 29. dana do 22. dana pre početka putovanja – 30% cene putovanja
 • od 21. dana do 15. dana pre početka putovanja – 40% cene putovanja
 • od 14. dana do 7. dana pre početka putovanja – 60% cene putovanja
 • od 6. dana do 3. dana pre početka putovanja – 75% cene putovanja
 • od 2. dana pre početka putovanja 80% – cene putovanja
 • u slučaju nedolaska i na dan dolaska -100%

Apartmani

 • do 45. dana pre početka zakupa (početka putovanja) – 25% cene zakupa odn. cene putovanja po smeštajnoj jedinici
 • od 44. dana do 35. dana pre početka zakupa (početka putovanja) – 50% cene zakupa odn. cene putovanja po smeštajnoj jedinici
 • od 34. dana pre početka zakupa (početka putovanja) – 80% cene zakupa odn. cene putovanja po smeštajnoj jedinici

Otkazivanje avionskog prevoza

 • važe uslovi otkazivanja za svaku avio kompaniju pojedinačno

Ovlašćeni subagent prodaje – Turistička agencija Panorama (Panorama doo)

Napomena:

DESTINACIJA

Maldivi

Maldivi su ostrvska država u Indijskom okeanu i nalaze se na oko 700 kilometara jugozapadno od Šri Lanke. Maldivski arhipelag se sastoji od 1.126 malih koralnih ostrva grupisanih u 26 atola koji zauzimaju površinu od 104.000 kvadratnih kilometara. Na Maldivima je samo 200 ostrva je naseljeno, a 88 su pretvorena u ekskluzivna letovališta.

Male

U najgušće naseljenoj prestonici na svetu živi oko ¼ stanovništva Maldiva. Posetite je za vreme svog odmora i pored Sultanovog parka istražite i brojne čajdžinice, koje važe za mesta opuštanja lokalnog stanovništva i živopisnu riblju pijacu.

Severni Male atol

Krenite tragom prvih turista na Maldivima. Pre oko 50 godina je većina severnih ostrva bila i dalje nenaseljena, dok se danas ovde nalazi oko 30 ostrvskih hotelskih kompleksa. Ronioci mogu biti sigurno da su dolaskom ovde na pravom mestu za ronjenje. Atol je veoma dobro istražen i posebno na jugu i istoku se nalaze idealna mesta za ronioce.

Južni Male atol

Ako se plašite dugih putovanja trajektima, a želite da iskusite pravi raj – ovo je pravo mesto za Vas. Atol raspolaže sa tri naseljena ostrva, a zbog male razdaljine se isplati jednodnevni izlet do Malea. Sam atol ima mnogo toga da ponudi: mesta za ronjenje, a možete se i upoznati sa tradicionalnim životom autohtonog stanovništva na jednom od lokalnih ostrva.

Ari-Atoll

Pri samom dolasku nailazi se na prirodu koja oduzima dah. Jedan od najvećih atola Maldiva se prostire dužinom sever-jug oko 80 kilometara i čini ga preko 100 ostrva. Raznolikost ovog atola ne ostavlja ravnodušnim. I početnici imaju ovde mogućnost da istraže podvodni svet Maldiva.

Severni atoli

Dolazak na atole na severu traje nešto duže, ali se isplati. Lepa mesta za ronjenje, kristalno jasne lagune i bujna vegetacija opisuju ove atole na najbolji način. Ronilačke lokacije Lhaviyani atola su veoma dobro istraženi i veoma su omiljena.

Južni atoli

Dolazak i na ove atole traje nešto duže. Zbog toga se van tipičnih turističkih destinacija ovde nalaze i usamljena ostrva sa prelepim i netaknutim podvodnim svetom. Tek je izgradnja aerodroma omogućila da se putuje do ovih ostrva. Ovde možete iskusiti prave Maldive.

Klima

Na Maldivima je tropska klima koja podrazumeva prosečnu temperaturu između 29 i 32 stepena Celzijusa, sa povremenim tropskim pljuskovima. Od kraja maja do početka septembra je (jugozapadni) monsunski period u kojem ima povremeno kiše i vetra, dok je od novembra do aprila (severoistočni) monsun topao i suv.

Vizni režim

Viza za Maldive nije potrebna srpskim državljanima. Plaća se samo izlazna taksa koja iznosi oko 25,00 USD.

POŠALJITE UPIT

Za sve dodatne informacije vezane za program Maldivi 8 dana avionom, pošaljite upit i poslaćemo Vam ponudu u najkraćem mogućem roku

Kategorija hotela
3*4*5*