Girandella Village 2*

Podelite stranicu

Turističko naselje Girandella Village (Rabac)Girandella Village turističko naselje je udaljeno oko 1,5 kilometara od grada i samo 50 metara od izvanredne šljunkovite plaže. Preporučuje se porodicama sa decom, parovima kao i svim gostima koji su ljubitelji aktivnog odmora. Za najmladje goste, decu do 12 godina obezbedjena je odlična animacija u Maro klubu, a za malo starije, decu od 13-17 godina, odlična zabava i animacija u Teens Loung-u.

Turističko naselje Girandella Village (Rabac)

Turističko naselje Girandella Village (Rabac) 2*, Slobode 84, 52221, Rabac, Hrvatska

CENOVNIK
Za sve informacije o cenama i raspoloživosti, pozovite nas ili nam pošaljite upit

USLOVI

U cenu nisu uključeni

 • prevoz
 • boravišna taksa
 • medjunarodno putno osiguranje koje možete obezbediti preko naše agencije po važećem cenovniku osiguravajuće kompanije

Cene

 • cene su plative u dinarima po prodajnom kursu Banke Inteza za efektivu na dan uplate aranžmana

Način plaćanja

 • gotovinski
 • virmanski
 • platnim karticama
 • čekovima gradjana

Uslovi plaćanja

 • 30% prilikom rezevacije, ostatak 7 dana pre polaska
 • ukoliko se rezervacija aranžmana izvrši u roku koji je kraći od 7 dana, prilikom rezervacije se vrši kompletna uplata aranžmana
 • u slučaju promene cena, cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom, garantovan je samo iznos uplate za akontaciju
OPIS

Turističko naselje Girandella Village

Parking je besplatan za sve goste hotela i nije neophodna prethodna rezervacija. Wi-Fi internet je moguć na glavnoj recepciji i kafe baru. U hotelu postoji internet kutak uz doplatu.

Usluga

 • usluga u hotelu je polupansion (doručak i večera) na bazi švedskog stola
 • doručak u hotelu je od 07.30-10.00, a večera od 19.00-21.00

Check In / Check Out

Ulazak u hotel od 14.00, izlazak iz hotela do 10.00.

Restorani i barovi: show cooking restoran Girandella u sklopu turističkog naselja, bistro Plaža s prostranom terasom – bogata ponuda pića i laganih obroka, Tropic lounge bar – povremeno tematske večeri (Tropicana, Moulin Rouge), povremeno večeri sa muzikom, café bar.

Plaže i bazeni

Plaže i bazeni: šljunkovite i stjenovite plaže sa uredjenim platoima odmah ispod turističkog naselja, Plava zastava (priznanje za čistoću mora i plaže), spoljašnji bazen sa pogledom na more, ležaljke i suncobrani uz doplatu. Animacija: programi večernje animacije i zabave, programi sportsko-rekreativne animacije, Maro Club za najmaladje goste (ispod restorana Girandella), Teens Lounge u blizini, dečje igralište.

Sport i rekreacija

Sport i rekreacija: teniski tereni (50 metara od hotela), ronilački centar (200 metara od hotela), najam bicikla (800 metara od hotela). Dodatni sadržaji: prodavnica, kiosk, menjačnica, sef uz doplatu. Spoljašnji bazen je sa morskom vodom, opremljen ležaljkama, suncobranima, kabinama i barom.

Smeštaj

Turističko naselje Girandella Village (Rabac) ima kapacitet od 353 sobe u 3 paviljona. Sobe su standard ili superior od 17-35 kvadrata. Sobe nemaju klimaju, većina soba ima balkon, sve sobe imaju frižider, kupatilo sa tušem i LCD tv.

Superior sobe su okrenute ka morskoj strani. U hotelu postoje i standard porodične sobe (dve sobe medjusobno povezane vratima), prva soba 17 i druga soba 25 kvadrata, dva odvojena kupatila sa tušem, i u takvim sobama je moguće smestiti maksimalno do 5 osoba.

Galerija

PREVOZ
U toku letnje sezone, postoji mogućnost doplate za prevoz kombijem sa kućne adrese iz Beograda do odabranog smeštaj ili avionskog prevoza iz Beograda za Pulu

DESTINACIJA

Rabac

Rabac preporučujemo svima koji vole izvanredne plaže, aktivan odmor i odličnu istarsku kuhinju i vina. 

Plaža Lanterna sa Plavom zastavom, je udaljena samo pedeset metara od Casa Valamar Sanfior, idealna je za sve ljubitelje mora i kupanja. Raznovrsna ponuda vodenih sportova poput jet-skija ili vožnje na banani, a oni željni mira i opuštanja svoje mesto mogu pronaći u hladovini mirisnih borova uz samu plažu.

Plaža St. Andrea smeštena je pored šetališta od centra grada duž cele obale. Plaža je stenovita sa uredjenim platoima, u blizini hotela Valamar Sanfior, Pollux i Marina. Prirodna hladovina mirisnih borova pruža izvrsnu zaštitu za one osjetljivijeg tena, a veliki izbor sportova na vodi zadovoljava sve željne ludog i aktivnog provoda. Plaža St. Andrea se takodje, može pohvaliti Plavom zastavom, a more kristalnom čistoćom.

Šljunkovita plaža Girandell sa Plavom zastavom, smeštena je tek sedamdesetak metara od istoimenog turističkog naselja. Prepustite se čarima leta i uronite u kristalno čisto more ili se oprobajte u jedrenju na dasci i vožnji biciklom na vodi. Odmarajte se u hladovini borova udišući miris mora i uživajte u idiličnom pogledu na Kvarnerski zaliv i ostrvi Cres.

Hrvatska

Hrvatska je geografski smeštena na prelazu iz srednje u jugoistočnu Evropu, graniči se na severu sa Slovenijom i Madjarskom, na istoku sa Srbijom, na jugu i istoku s Bosnom i Hercegovinom i Crnom Gorom, a sa Italijom ima morsku granicu.

Za gradjane Srbije sa novim biometerijskim pasošima, nije potrebna viza za Hrvatsku. Svim putnicima preporučujemo kupovinu putnog zdravstvenog osiguranja.

NAPOMENA
Sastavni deo ovo programa su Opšti uslovi putovanja i Opšte napomene za individualna putovanja

Organizator putovanja – Turistička agencija Panorama (Panorama doo)

Licenca organizatora putovanja

 • OTP br 16 od 30.01.2010
POŠALJITE UPIT