Hotel Miramar 3*

Hotel Miramar 3* (Rabac)Hotel Miramar 3* (Rabac) je odlično pozicioniran u samom zalivu, na polusotrvu Sv. Andrea i idealno je mesto za letovanje i boravak porodica. Hotel Miramar 3* (Rabac) nudi sobe i studio apartmane sa pogledom ka moru ili borovoj šumi, a najmladji gosti mogu uživati u Maro dečijem klubu, bazenima, igralištu i odličnoj animaciji.

Hotel Miramar 3* (Rabac)

Hotel Miramar 3* (Rabac), Svetog Andrije 1, 52221, Rabac, Hrvatska

CENOVNIK
Za sve informacije o cenama i raspoloživosti, pozovite nas ili nam pošaljite upit

USLOVI

U cenu nisu uključeni

 • prevoz
 • boravišna taksa
 • medjunarodno putno osiguranje koje možete obezbediti preko naše agencije po važećem cenovniku osiguravajuće kompanije

Cene

 • cene su plative u dinarima po prodajnom kursu Banke Inteza za efektivu na dan uplate aranžmana

Način plaćanja

 • gotovinski
 • virmanski
 • platnim karticama
 • čekovima gradjana

Uslovi plaćanja

 • 30% prilikom rezevacije, ostatak 7 dana pre polaska
 • ukoliko se rezervacija aranžmana izvrši u roku koji je kraći od 7 dana, prilikom rezervacije se vrši kompletna uplata aranžmana
 • u slučaju promene cena, cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom, garantovan je samo iznos uplate za akontaciju
OPIS

Hotel Miramar 3*

Hotel Miramar 3* (Rabac) je udaljen 700 metara od centra grada i 70 metara od najbliže plaže. 

Usluga

 • usluga u hotelu je na bazi polupansiona (doručak i večera švedski sto)
 • doručak je od 07.00-10.00, večera 18.30-20.00 ili od 20.00-21.00

Animacija

U hotelu postoji odlična animacija za decu u Maro klubu u toku letnje sezone.

Usluge

 • Wi-Fi je besplatan i dostupan u celom objektu za sve goste hotela
 • parking je besplatan i nije neophodna prethodna rezervacija

Check In / Check Out

 • ulazak u hotel do 14.00, izlazak iz hotela do 10.00.

Restorani

Klimatizovan hotelski show cooking restoran, bogati bife doručak i večera, tematske večeri 2 puta nedeljno (hrvatska i mediteranska), á la carte restoran Santa Andrea, ponuda hrane i pića na bazenu, lobby bar sa terasom.

Plaže

Odlične šljunkovite i stenovite plaže sa uređenim platoima u neposrednoj blizini hotela, plaže obeležene Plavom zastavom (priznanje za čistoću mora i plaže), spoljašnji bazen sa odvojenim bazenom za decu. Plaža je opremljena tuševima, kabinama za presvlačenje, moguća je vožnja pedalina i sandolina. 

Bazeni

Spoljašnji bazen je sa morskom vodom, opremljen ležaljkama, suncobranima, kabinama i barom.

Smeštaj

Hotel Miramar 3* (Rabac) ima ukupno 165 soba i 13 studio apartmana. Sobe su standard i superior, dvokrevetne sobe, dvokrevetne sobe sa sofom, trokrevetne sobe, porodične sobe, studio apartmani. Sve superior sobe imaju balkon i okrenute su ka morskoj strani. Sve smeštajne jedinice su klimatizovane, imaju fen, lcd sat tv, kupatilo sa tušem.

Porodične sobe

U hotelu postoje i porodične standard i superior sobe, od 32-40, koje su medjusobno povezane vratima, za maksimalni boravak do 4 osobe. U porodičnim sobama u jednoj sobi je francuski ležaj, a u drugoj dva odvojena ležaja.

Galerija

PREVOZ
U toku letnje sezone, postoji mogućnost doplate za prevoz kombijem sa kućne adrese iz Beograda do odabranog smeštaja ili avionskog prevoza iz Beograda za Pulu

DESTINACIJA

Rabac

Rabac preporučujemo svima koji vole izvanredne plaže, aktivan odmor i odličnu istarsku kuhinju i vina. 

Plaža Lanterna sa Plavom zastavom, je udaljena samo pedeset metara od Casa Valamar Sanfior, idealna je za sve ljubitelje mora i kupanja. Raznovrsna ponuda vodenih sportova poput jet-skija ili vožnje na banani, a oni željni mira i opuštanja svoje mesto mogu pronaći u hladovini mirisnih borova uz samu plažu.

Plaža St. Andrea smeštena je pored šetališta od centra grada duž cele obale. Plaža je stenovita sa uredjenim platoima, u blizini hotela Valamar Sanfior, Pollux i Marina. Prirodna hladovina mirisnih borova pruža izvrsnu zaštitu za one osjetljivijeg tena, a veliki izbor sportova na vodi zadovoljava sve željne ludog i aktivnog provoda. Plaža St. Andrea se takodje, može pohvaliti Plavom zastavom, a more kristalnom čistoćom.

Šljunkovita plaža Girandell sa Plavom zastavom, smeštena je tek sedamdesetak metara od istoimenog turističkog naselja. Prepustite se čarima leta i uronite u kristalno čisto more ili se oprobajte u jedrenju na dasci i vožnji biciklom na vodi. Odmarajte se u hladovini borova udišući miris mora i uživajte u idiličnom pogledu na Kvarnerski zaliv i ostrvi Cres.

Hrvatska

Hrvatska je geografski smeštena na prelazu iz srednje u jugoistočnu Evropu, graniči se na severu sa Slovenijom i Madjarskom, na istoku sa Srbijom, na jugu i istoku s Bosnom i Hercegovinom i Crnom Gorom, a sa Italijom ima morsku granicu.

Za gradjane Srbije sa novim biometerijskim pasošima, nije potrebna viza za Hrvatsku. Svim putnicima preporučujemo kupovinu putnog zdravstvenog osiguranja.

NAPOMENA
Sastavni deo ovo programa su Opšti uslovi putovanja i Opšte napomene za individualna putovanja

Organizator putovanja – Turistička agencija Panorama (Panorama doo)

Licenca organizatora putovanja

 • OTP br 16 od 30.01.2010
NAPOMENA