Hotel Valamar Diamant 4*

Hotel Valamar Diamant 4*Hotel Valamar Diamant 4* je udaljen oko 10 minuta pešice od centra Poreča. Hotel Valamar Diamant 4* (Poreč) je jedan od najboljih hotela u Poreču, kada su u pitanju sportsko – rekreativni sadržaji. Odlična usluga i ishrana, sportska dvorana, spoljašnji i unutrašnji bazen, modeni wellness i beauty centar, udaljen je od plaže oko 200 metara i toplo se preporučuje svim ljubiteljima biciklizma.

Hotel Valamar Diamant 4* (Poreč)

Hotel Valamar Diamant 4*, Brulo, 52440 Poreč, Hrvatska

CENOVNIK
Za sve informacije o cenama i raspoloživosti, pozovite nas ili nam pošaljite upit

USLOVI

U cenu nisu uključeni

 • prevoz
 • boravišna taksa
 • medjunarodno putno osiguranje koje možete obezbediti preko naše agencije po važećem cenovniku osiguravajuće kompanije

Cene

 • cene su plative u dinarima po prodajnom kursu Banke Inteza za efektivu na dan uplate aranžmana

Način plaćanja

 • gotovinski
 • virmanski
 • platnim karticama
 • čekovima gradjana

Uslovi plaćanja

 • 30% prilikom rezevacije, ostatak 7 dana pre polaska
 • ukoliko se rezervacija aranžmana izvrši u roku koji je kraći od 7 dana, prilikom rezervacije se vrši kompletna uplata aranžmana
 • u slučaju promene cena, cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom, garantovan je samo iznos uplate za akontaciju
OPIS

Hotel Valamar Diamant 4*

Hotel Valamar Diamant 4* ima ukupno 10 spratova, parking (uz doplatu), internetski kutak (uz doplatu), karte za izlete dostupne su na hospitality desku, kiosk, menjačnica, posluga u sobi (uz doplatu), frizerski salon, business corner.

Usluga

 • usluga hotelu je polupansion ili pun pan pansion, na bazi švedskog stola
 • vreme služenja obroka: doručak (07.00-09.00), ručak (12.00-14.00) i večera (19.00-21.00).

Ostale usluge

 • parking je moguć za goste hotela uz doplatu
 • Wi-Fi je besplatan i dostupan u celom hotelu

Check In / Check Out

 • Ulazak u hotel od 14.00, izlazak iz hotel 18.00

Restorani

Show cooking restoran, bogati bife doručak, ručak i večera, tematske večeri 4 puta nedeljno (hrvatska i mediteranska, italijanska i istarska kuhinja), pool snack bar, lobby bar, sport bar, wellness bar.

Plaže

Šljunkovita, travnata, popločana i kamena plaža udaljena je 200 metara od hotela, spoljašnji bazen sa odvojenim bazenom za decu, unutrašnji bazen sa odvojenim bazenom za decu, wellness centar (unutrašnji bazen, sobe za opuštanje, jacuzzi, saune, kupke, spoljna terasa za sunčanje), centar za lepotu i zdravlje (masaže, tretmani nege lica i tela).

Kongresi

Kongresna dvorana kapaciteta do 180 osoba, 3 dvorane za sastanke kapaciteta za 12, 35 i 80 osoba. Animacija: večernja muzika uživo u hotelu, programi animacije za decu, Maro Club za decu, Teens lounge (13 do 17 godina), Maro Garden, dečje igralište. 

Sport i rekreacija

Fitness centar u hotelu, sportska dvorana u hotelu (1000 m²), polivalentno spoljašnje igralište, raznovrsni sportski i rekreativni programi, teniski tereni u blizini hotela, sportski centar u blizini hotela, ostava za bicikle, regionalne biciklističke karte, mesto za pranje bicikala, komplet alata za jednostavne popravke bicikala, biciklistički informativni kutak sa opisom ruta i biciklističkim časopisima.

Smeštaj

Ukupno 244 prostrane sobe / 457 kreveta, jednokrevetne sobe, dvokrevetne sobe, sobe s francuskim krevetom, sobe sa odvojenim i spojenim krevetima, suitovi, 2 sobe delimično prilagođene osobama s posebnim potrebama, klimatizacija i bežični internet.

Tipovi soba

Classic (sa ili bez balkona) i Superior (sa balkonom i pogledom na more). Classic sobe su od 18-20 kvadrata, superior sobe 20 kvadrata, a jednokrevetne classic sobe oko 16 kvadrata. Sve sobe imaju mini bar, telefon, klimu i sef, LCD Sat tv, kupatilo.

Galerija

PREVOZ
U toku letnje sezone, postoji mogućnost doplate za prevoz kombijem sa kućne adrese iz Beograda do odabranog smeštaja u Poreču ili avionskog prevoza iz Beograda za Pulu

DESTINACIJA

Poreč

Poreč

Poreč je grad bogate istorije, kulture, tradicije, i ujedno je i najpoznatiji turistički centar u Istri. Pored jako kvalitetnog smeštaja različitih kategorija, Poreč je poznat i kao turistička destinacija sa preko dvadeset plaža sa Plavom zastavicom, koja je dokaz čistog mora, sredjene obale i kvalitetne usluge. 

Odmor u Poreču nudi i susret sa jedinstvenim kulturnim i istorijskim nasleđem u kojem posebno mesto zauzima čuvena Eufrazijeva bazilika pod zaštitom UNESCO-a. Za vreme vašeg boravka, ne propustite otkriti lepote autentične istarske kuhinje i enologije i obavezno posetite nedaleki živopisni gradić Motovun, koji je poslednjih godina poznat po čuvenom međunarodnom filmskom festivalu.

Hrvatska

Hrvatska je geografski smeštena na prelazu iz srednje u jugoistočnu Evropu, graniči se na severu sa Slovenijom i Madjarskom, na istoku sa Srbijom, na jugu i istoku s Bosnom i Hercegovinom i Crnom Gorom, a sa Italijom ima morsku granicu.

Za gradjane Srbije sa novim biometerijskim pasošima, nije potrebna viza za Hrvatsku. Svim putnicima preporučujemo kupovinu putnog zdravstvenog osiguranja.

NAPOMENA
Sastavni deo ovo programa su Opšti uslovi putovanja i Opšte napomene za individualna putovanja

Organizator putovanja – Turistička agencija Panorama (Panorama doo)

Licenca organizatora putovanja

 • OTP br 16 od 30.01.2010
POŠALJITE UPIT