Apartmani Lanterna 2*

Apartmani Lanterna 2* (Poreč)Apartmani Lanterna 2* (Poreč) su udaljeni oko 10 kilometara od Poreča, do koga možete stići i uredjenom biciklističkom stazom. Apartmani Lanterna 2* (Poreč) su potpuno opremljeni priborom za jelom i kuvanje i odličan su izbor za porodični odmor, sportsku razonodu i opuštanje. Iz ponude turističkog naselja Lanterna, posebno izdvajamo apartmane sa pogledom na morsku pučinu.

Apartmani Lanterna 2* (Poreč)

Apartmani Lanterna 2* (Poreč), Lanterna 11, 52465, Tar, Hrvatska

CENOVNIK
Za sve informacije o cenama i raspoloživosti, pozovite nas ili nam pošaljite upit

USLOVI

U cenu nisu uključeni

 • prevoz
 • boravišna taksa
 • medjunarodno putno osiguranje koje možete obezbediti preko naše agencije po važećem cenovniku osiguravajuće kompanije

Cene

 • cene su plative u dinarima po prodajnom kursu Banke Inteza za efektivu na dan uplate aranžmana

Način plaćanja

 • gotovinski
 • virmanski
 • platnim karticama
 • čekovima gradjana

Uslovi plaćanja

 • 30% prilikom rezevacije, ostatak 7 dana pre polaska
 • ukoliko se rezervacija aranžmana izvrši u roku koji je kraći od 7 dana, prilikom rezervacije se vrši kompletna uplata aranžmana
 • u slučaju promene cena, cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom, garantovan je samo iznos uplate za akontaciju
OPIS

Apartmani Lanterna 2* (Poreč) se preporučuju za boravak porodica i svim putnicima koji žele miran i opuštajući odmor u korektnom apartmanskom smeštaju.

Ulazak u apartmane 14.00, izlazak iz apartmana 10.00. 

Parking je moguć i besplatan za sve goste hotela. 

Boravak kućnih ljubimaca je moguć na upit. 

Wi-Fi je moguć i besplatan samo na recepciji apartmanskog naselja Lanterna.

Dodatni sadržaji i usluge: pranje veša – uz doplatu, suvenirnica, sef uz doplatu, rent-a-car i taxi prevoz, ambulanta, dolazak lekara na poziv – svakim danom od 08.00 do 22.00, prodavnica, pekara, voće i povrće, prodavnica artiklima za plažu.

Restorani

Mogućnost korišćenja usluge polupansiona u restoranu Marina, show cooking u à la carte restoranu Marina, à la carte restorani s terasama u apartmanskom naselju, barovi i fast food restorani u sklopu apartmanskog naselja.

Sport, zabava, animacija

Animacija: muzika uživo u toku glavne sezone, disko klub, Maro Club za decu, dečija igrališta. Sport i rekreacija: sportski centar u blizini apartmana, teniski teren u blizini apartmana, sportsko igralište, sportski centar Valeta u blizini apartmana, velik izbor sportova na vodi, uredjenje biciklističke staze.

Plaža

Plaža je udaljena od naselja oko 100 metara: šljunkovita, kamena, travnata i popločana, plaža s Plavom zastavom, plaža za kućne ljubimce.

Smeštaj

Ukupan kapacitet apartmanskog naselja Lanterna u Poreču je 570 apartmana u kojima je moguć smeštaj za 3, 4 i 6 osoba.

Standard apartmani

Apartmani do 3 osobe su kvadrature 37 kvadrata, apartmani za 4 osobe do 45 kvadrata. Potpuno opremljeni priborom i posudjem, posteljina se menja jednom tokom 7 dana. Svi apartmani imaju balkon. Apartmani se sastoje iz dnvenog boravka i spavaće sobe. U apartmanima za 3 osobe u dnevnom boravku su 2 ležaja, u spavaćoj sobi 1, u apartmanima za 4 osobe, 2 ležaja u dnevnom boravku i 2 u spavaćoj sobi. Kupatilo je sa tuš kabinom.

Superior apartmani

Apartmani do 3 osobe su kvadrature 37 kvadrata, apartmani za 4 osobe do 45 kvadrata. Potpuno opremljeni priborom i posudjem, posteljina se menja jednom tokom 7 dana. Svi apartmani imaju balkon. Apartmani se sastoje iz dnevnog boravka i spavaće sobe. U dnevnom boravku se nalazi sofa, a u spavaćoj sobi po 2 kreveta. Kupatilo je sa tuš kabinom.

Apartmani za 6 osoba

Tri balkona / pogled na park ili morska strana, tri spavaće sobe s dva odvojena kreveta, ukupno 90 kvadrata na dve etaže, maksimalno do 6 osoba, dva kupatila sa tušem / kadom, zamena posteljine jedanput nedeljno, kuhinja opremljena priborom za kuvanje i jelo.

Galerija

PREVOZ
U toku letnje sezone, postoji mogućnost doplate za prevoz kombijem sa kućne adrese iz Beograda do odabranog smeštaja u Poreču ili avionskog prevoza iz Beograda za Pulu

DESTINACIJA

Poreč

Poreč

Poreč je grad bogate istorije, kulture, tradicije, i ujedno je i najpoznatiji turistički centar u Istri. Pored jako kvalitetnog smeštaja različitih kategorija, Poreč je poznat i kao turistička destinacija sa preko dvadeset plaža sa Plavom zastavicom, koja je dokaz čistog mora, sredjene obale i kvalitetne usluge. Odmor u Poreču nudi i susret sa jedinstvenim kulturnim i istorijskim nasleđem u kojem posebno mesto zauzima čuvena Eufrazijeva bazilika pod zaštitom UNESCO-a. Za vreme vašeg boravka, ne propustite otkriti lepote autentične istarske kuhinje i enologije i obavezno posetite nedaleki živopisni gradić Motovun, koji je poslednjih godina poznat po čuvenom međunarodnom filmskom festivalu.

Hrvatska

Hrvatska je geografski smeštena na prelazu iz srednje u jugoistočnu Evropu, graniči se na severu sa Slovenijom i Madjarskom, na istoku sa Srbijom, na jugu i istoku s Bosnom i Hercegovinom i Crnom Gorom, a sa Italijom ima morsku granicu.

Za gradjane Srbije sa novim biometerijskim pasošima, nije potrebna viza za Hrvatsku. Svim putnicima preporučujemo kupovinu putnog zdravstvenog osiguranja.

NAPOMENA
Sastavni deo ovo programa su Opšti uslovi putovanja i Opšte napomene za individualna putovanja

Organizator putovanja – Turistička agencija Panorama (Panorama doo)

Licenca organizatora putovanja

 • OTP br 16 od 30.01.2010
POŠALJITE UPIT