Hotel Sveti Jakov 5*

Podelite stranicu

Hotel Sveti Jakov 5* (Opatija)Hotel Sveti Jakov 5* (Opatija) je smešten u luksuznoj vili u najlepšem opatijskom parku uz samu crkvu Svetog Jakova i poznatu fontanu ‘Helios i Selena’.  U hotelu se nalazi i čuvena Cantinetta Sveti Jakov, jedinstveni tip restorana poznat kao kao kombinacija italijanske tratorije i wine bara. U ponudi ovog resotrana su najkvalitetnija pršuta, sirevi, sveže pečeni domaći hleb, sveže domaće testenine kao i razni specijaliteti od ribe.

Hotel Sveti Jakov 5* (Opatija)

Hotel Sveti Jakov 5* (Opatija), Pava Tomašića 1, Opatija, Hrvatska

CENOVNIK

Za sve informacije o cenama i raspoloživosti, pozovite nas ili nam pošaljite upit

USLOVI

U cenu nisu uključeni

 • prevoz
 • boravišna taksa
 • medjunarodno putno osiguranje koje možete obezbediti preko naše agencije po važećem cenovniku osiguravajuće kompanije

Cene

 • cene su plative u dinarima po prodajnom kursu Banke Inteza za efektivu na dan uplate aranžmana

Način plaćanja

 • gotovinski
 • virmanski
 • platnim karticama
 • čekovima gradjana

Uslovi plaćanja

 • 30% prilikom rezevacije, ostatak 7 dana pre polaska
 • ukoliko se rezervacija aranžmana izvrši u roku koji je kraći od 7 dana, prilikom rezervacije se vrši kompletna uplata aranžmana
 • u slučaju promene cena, cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom, garantovan je samo iznos uplate za akontaciju
OPIS

Hotel Sveti Jakov 5* (Opatija)

Vila je sagradjena 1886. godine i poznata je i kao dugogodišnji dom čuvenog bečkog lekara i naučnika Juliusa Glaxa.

Gostima hotela Sveti Jakov 5* (Opatija) na raspolaganju je i garaža, kao i wellness centar Royal Spa koji se nalazi u sklopu hotela Milenij koji je udaljen svega 100 metara. Ulazak u hotel od 15.00, izlazak iz hotela do 11.00.

Hotel Sveti Jakov 5* (Opatija) raspolaže sa 26 prostranih i udobnih soba kategorije superior sa predivnim pogledom na park.

Galerija

Više informacija

PREVOZ
U toku letnje sezone, postoji mogućnost doplate za prevoz kombijem sa kućne adrese iz Beograda do odabranog smeštaja u Opatiji ili avionskog prevoza iz Beograda za Pulu

DESTINACIJA

Opatija

Opatija je jedno od najpoznatijih turističkih mesta u Hrvatskoj, kao i mesto s najdužom turističkom tradicijom na istočnoj obali Jadrana. Poslednjih godina vraća se na lestvice elitnih destinacija na Mediteranu. Uz peščane i šljunkovite plaže, kilometre šetališta, obilje zabave i kvalitetan smeštaj, Opatija ne ostavlja nikog ravnodušnim.

Hrvatska

Hrvatska je geografski smeštena na prelazu iz srednje u jugoistočnu Evropu, graniči se na severu sa Slovenijom i Madjarskom, na istoku sa Srbijom, na jugu i istoku s Bosnom i Hercegovinom i Crnom Gorom, a sa Italijom ima morsku granicu.

Za gradjane Srbije sa novim biometerijskim pasošima, nije potrebna viza za Hrvatsku. Svim putnicima preporučujemo kupovinu putnog zdravstvenog osiguranja.

NAPOMENA
Sastavni deo ovo programa su Opšti uslovi putovanja i Opšte napomene za individualna putovanja

Organizator putovanja – Turistička agencija Panorama (Panorama doo)

Licenca organizatora putovanja

 • OTP br 16 od 30.01.2010
POŠALJITE UPIT