Hotel Royal 4*

Podelite stranicu

Hotel Royal 4* (Opatija)Hotel Royal 4* (Opatija) zamišljen je kao centar i mesto okupljanja ljubitelja misaonih igara – šaha, bridža, sudoku-a i ostalih. Prilaz hotelu zapravo je mali trg – zove se Holiday Platz – koji je posebno uredjen i popločan, a uz njega se nalazi i francuski vrt s biljkama raznolikih oblika i veličina, kao i lounge bar sa impresivnim pogledom. Hotel Royal 4* (Opatija) se nalazi se odmah uz opatijski Lungo mare. Uz recepciju hotela nalazi se Royal Club Caffé u sklopu kojeg je uredjena i biblioteka s udobnim sofama za uživanje u omiljenoj knjizi kao i stolovi za popularne misaone igre.

Hotel Royal 4* (Opatija)

Hotel Royal 4* (Opatija), Viktorija Cara Emina 10, Opatija

CENOVNIK
Za sve informacije o cenama i raspoloživosti, pozovite nas ili nam pošaljite upit

USLOVI

U cenu nisu uključeni

 • prevoz
 • boravišna taksa
 • medjunarodno putno osiguranje koje možete obezbediti preko naše agencije po važećem cenovniku osiguravajuće kompanije

Cene

 • cene su plative u dinarima po prodajnom kursu Banke Inteza za efektivu na dan uplate aranžmana

Način plaćanja

 • gotovinski
 • virmanski
 • platnim karticama
 • čekovima gradjana

Uslovi plaćanja

 • 30% prilikom rezevacije, ostatak 7 dana pre polaska
 • ukoliko se rezervacija aranžmana izvrši u roku koji je kraći od 7 dana, prilikom rezervacije se vrši kompletna uplata aranžmana
 • u slučaju promene cena, cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom, garantovan je samo iznos uplate za akontaciju
OPIS

Hotel Royal 4* (Opatija)

Na donjoj etaži hotela nalazi se restoran Mahler koja je ime dobila po prvom vlasniku ville koja se nalazila na mestu današnjeg hotela Royal Juliusu Mahleru. Restoran sa terasom je smešten neposredno uz Lungo mare, a ponudu čine domaći kolači i poslastice iz vlastite proizvodnje Milenij hotela.

Izvanredan pogled na more i Lungo mare pruža se i iz restorana hotela Royal. Bilo da se radi o doručku ili á la carte ručku ili večeri za pripremu jela koriste se isključivo sveže i zdrave namirnice strogo kontrolisanog porekla.

Velelepna i vrhunski opremljena dvorana Royal sa velikim staklenim stenama vizualno uranja u more i odiše elegancijom dvorane za balove, a idealna je i za održavanje raznih korporativnih dogadjaja, predstava, koncerata, gala večera i venčanja

Ulazak u hotel je od 15.00, a izlazak iz hotela do 11.00.

Hotel Royal 4* (Opatija) ima 54 luksuzne sobe i apartmana iz kojih se pruža pogled na opatijsku luku i celi Kvarner.

Galerija

Više informacija

PREVOZ
U toku letnje sezone, postoji mogućnost doplate za prevoz kombijem sa kućne adrese iz Beograda do odabranog smeštaja u Opatiji ili avionskog prevoza iz Beograda za Pulu

DESTINACIJA

Opatija

Opatija je jedno od najpoznatijih turističkih mesta u Hrvatskoj, kao i mesto s najdužom turističkom tradicijom na istočnoj obali Jadrana. Poslednjih godina vraća se na lestvice elitnih destinacija na Mediteranu. Uz peščane i šljunkovite plaže, kilometre šetališta, obilje zabave i kvalitetan smeštaj, Opatija ne ostavlja nikog ravnodušnim.

Hrvatska

Hrvatska je geografski smeštena na prelazu iz srednje u jugoistočnu Evropu, graniči se na severu sa Slovenijom i Madjarskom, na istoku sa Srbijom, na jugu i istoku s Bosnom i Hercegovinom i Crnom Gorom, a sa Italijom ima morsku granicu.

Za gradjane Srbije sa novim biometerijskim pasošima, nije potrebna viza za Hrvatsku. Svim putnicima preporučujemo kupovinu putnog zdravstvenog osiguranja.

NAPOMENA
Sastavni deo ovo programa su Opšti uslovi putovanja i Opšte napomene za individualna putovanja

Organizator putovanja – Turistička agencija Panorama (Panorama doo)

Licenca organizatora putovanja

 • OTP br 16 od 30.01.2010
POŠALJITE UPIT