Hotel Camellia 4*

Podelite stranicu

Hotel Camellia 4* (Opatija)Hotel Camellia 4* (Opatija) je smešten je u srcu Opatije uz kvarnersko šetalište Lungomare, u mediteranskom okruženju poznatih opatijskih parkova i vrtova. Hotel Camellia 4* (Opatija) se sastoji se od 4 međusobno povezane vile koje nose nazive opatijskog cveća (Camellia, Magnolija, Wisteria i Melia), u kojima se nalaze luksuzno i stilski uredjene sobe i apartmani.

Hotel Camellia 4* (Opatija)

Hotel Camellia 4* (Opatija), V. C. Emina 6, 51410, Opatija, HR, Hrvatska

CENOVNIK
Za sve informacije o cenama i raspoloživosti, pozovite nas ili nam pošaljite upit

USLOVI

U cenu je uključeno

 • usluga na bazi polupansiona (doručak i večera – švedski sto)

U cenu nisu uključeni

 • prevoz
 • boravišna taksa
 • medjunarodno putno osiguranje koje možete obezbediti preko naše agencije po važećem cenovniku osiguravajuće kompanije

Popusti

 • deca do 6 godina u sobi sa roditeljima (bez ležaja) – (besplatno)
 • deca 6-12 godina sa roditeljima (na pomoćnom ležaju) – 50% popusta
 • treća odrasla osoba (na pomoćnom ležaju) – 20% popusta
 • odbitak za noćenje sa doručkom – 6,00 Eur po osobi dnevno

Doplate

 • 1/1 soba – na upit
 • obavezna doplata za garažu (na licu mesta) – na upit
 • soba sa pogledom na more – 10,00 Eur po osobi dnevno (21.07-26.08.2017 – 20,00 Eur po osobi dnevno)
 • boravišna taksa za odrasle – 1,00 Eur, deca do 12 godina – ne plaćaju, deca 12-18 godina – 0,50 Eur

Cene

 • cene su plative u dinarima po prodajnom kursu Banke Inteza za efektivu na dan uplate aranžmana

Način plaćanja

 • gotovinski
 • virmanski
 • platnim karticama
 • čekovima gradjana

Uslovi plaćanja

 • 30% prilikom rezevacije, ostatak 7 dana pre polaska
 • ukoliko se rezervacija aranžmana izvrši u roku koji je kraći od 7 dana, prilikom rezervacije se vrši kompletna uplata aranžmana
 • u slučaju promene cena, cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom, garantovan je samo iznos uplate za akontaciju
OPIS

Hotel Camellia 4* (Opatija)

Hotel Camellia 4* (Opatija) ima podzemnu garažu uz obaveznu doplatu oko 13,00 Eur/dan.

Ishrana je na bazi polupansiona (doručak i večera švedski sto). U cenu je pored polupansiona uključeno i korišćenje usluga u okviru Wellness Spa centra: bazeni, džakuzi i saune. Ulazak u sobe je od 15.00, a izlazak iz soba do 11.00.

Sadržaj i usluge

Sadržaj: lift, garaža, kongresni centar, Wi-Fi, fitness, wellness, tursko kupatilo, masaže uz doplatu, spoljašnji bazen, unutrašnji bazen, javna plaža, menjačnica, restoran.

Wellness centar Oaza

Wellness spa centar (spoljni / unutrašnji bazen s podvodnim masažama, terapeutski bazen s podvodnim masažama, đakuzi, finske saune, rimska kupka, teretana, solarijum) smešten je na dva etaža i ima idealnu poziciji uz samo šetalište, Lungomare. Ovo je ujedno i najsavremeniji wellness centar u Opatiji, jedan od vodećih wellness hotela u Hrvatskoj. Od dodatnih usluga gostima su na raspolaganju: Saloni lepote, Grand exclusive shop, apoteka, prodavnica suvenira i mini klub za decu – čuvanje dece, hemijsko čišćenje, pranje i peglanje veša, menjačnica, 24-sata room servis.

Udobne i klimatizovane sobe su opremljene telefonom, sat tv-om, besplatnom internet vezom, kupatilom sa fenom i terasom. Odredjen broj soba ima terasu koja se može dobiti na upit bez doplate. Većina soba sa pogledom na more ima terasu.

Standardna jednokrevetna soba

Ove sobe se nalaze u vilama Wisteria, Magnolia i Melia i nose ime najpoznatijih cvetova opatijskih parkova te uz villu Camellia čine Grand hotel 4 Opatijska cvijeta. U blizini se nalazi i najstarija opatijska kavana Grand, nekadašnji Continental, sa odličnom ponudom domaćih kolača i ručno radjene čokolade.Sve sobe su prostrane i moderne, stilski uradjene i opremljene su sa: spojenim/odvojenim krevetima, kupatilom sa tušom/kadom, fenom za kosu, SAT TV, mini barom, sefom, radnim stolom, telefonom, priključcima za telefon i modem, internet pristupom, klimatizovane sobe, sobe za pušače i nepušače (na upit).

Standardna dvokrevetna soba

Ove sobe se nalaze u vilama Wisteria, Magnolia i Melia i Melia i nose ime najpoznatijih cvetova opatijskih parkova te uz villu Camellia čine Grand hotel 4 Opatijska cvijeta. U blizini se nalazi i najstarija opatijska kavana Grand, nekadašnji Continental, sa odličnom ponudom domaćih kolača i ručno radjene čokolade. Sve sobe su prostrane i komforne, moderno stilski uredjene, opremljene su sa: spojenim/odvojenim krevetima, kupatilom sa tušom/kadom, fenom za kosu, SAT TV, mini barom, sefom, radnim stolom, telefonom, priključcima za telefon i modem, internet pristupom, klimatizovane, sobe za pušače i nepušače (na upit), veličina sobe 25-35 kvadrata, mogućnost dodavanja dečjeg krevetca, mogućnost dodatnog ležaja, a u odredjenim sobam mogućnost dva dodatna ležaja (francuski ležaj na razvlačenje za dve osobe).

Standardna dvokrevetna soba (pogled more)

Ove sobe se nalaze u vilama Wisteria, Magnolia i Melia i Melia i nose ime najpoznatijih cvetova opatijskih parkova te uz villu Camellia čine Grand hotel 4 Opatijska cvijeta. U blizini se nalazi i najstarija opatijska kavana Grand, nekadašnji Continental, sa odličnom ponudom domaćih kolača i ručno radjene čokolade. Sve sobe su prostrane i komforne, moderno stilski uredjene sa pogledom na more. Sobe su opremljene: spojenim/odvojenim krevetima, kupatilom sa tušom/kadom, fenom za kosu, SAT TV, mini barom, sefom, radnim stolom, telefonom, priključcima za telefon i modem, internet pristupom, klimatizovane, sobe za pušače i nepušače (na upit), veličina sobe 25-35 kvadrata, mogućnost dodavanja dečjeg krevetca, mogućnost jednog dodatnog ležaja, a u odredjenim sobama mogućnost dva dodatna ležaja (francuski ležaj na razvlačenje za dve osobe).

Superior dvokrevetna soba

Ove sobe se nalaze u vili ‘Camellia Japonica’ koja je dobila ime po cvetu koji krasi mnoge opatijske parkove i vrtove i koji je ujedno i simbol Opatijske rivijere. Iz većine predivnih i vrlo prostranih soba ovog hotela pruža se predivan pogled na Opatijsku luku, obližnju reku i otoke. Sve sobe su prostrane i komforne, moderno stilski uredjene i opremljene sa: spojenim/odvojenim krevetima, kupatilom sa tušom/kadom, fenom za kosu, SAT TV, mini barom, sefom, radnim stolom, telefonom, priključcima za telefon i modem, internet pristupom, klimatizovane, sobe za pušače i nepušače (na upit), veličina sobe 25-35 kvadrata, mogućnost dodavanja dodatnog ležaja i krevetca, a u odredjenim sobama mogućnost dva dodatna ležaja (francuski ležaj na razvlačenje za dve osobe).

Standard apartmani

Blizina i pogled na najlepši opatijski park Angiolina, opatijsku luku i šetalište Lungo mare. Ako tražite luksuz i udobnost i na godišnjem odmoru, standardni apartmani Grand hotela 4 opatijska cvijeta idealan su izbor za vas. Ovi apartmani sastoje se od prostrane dnevne i spavaće sobe, predsoblja i kupatila. Ostali sadržaji: fen za kosu, mini bar, sef u sobi, TV, satelitska televizija, Pay TV, direktna telefonska linija, modemska linija, mogućnost dodavanja dva pomoćna ležaja u dnevno boravku.

Superior apartmani

Blizina i pogled na najlepši opatijski park Angiolina, opatijsku luku i šetalište Lungo mare. Ako tražite luksuz i udobnost i na godišnjem odmoru, superior apartmani Grand hotela 4 opatijska cvijeta idealan su izbor za vas. Ovi apartmani sastoje se od prostrane dnevne i dve spavaće sobe, predsoblja i kupatila. Ostali sadržaji: fen za kosu, mini bar, sef u sobi, TV, satelitska televizija, Pay TV, direktna telefonska linija, modemska linija, mogućnost dodavanja dva pomoćna ležaja u dnevno boravku, ukupano maksimalno 6 kreveta.

Galerija

Više informacija

PREVOZ

U toku letnje sezone, postoji mogućnost doplate za prevoz kombijem sa kućne adrese iz Beograda do odabranog smeštaja u Opatiji ili avionskog prevoza iz Beograda za Pulu

DESTINACIJA

Opatija

Opatija je jedno od najpoznatijih turističkih mesta u Hrvatskoj, kao i mesto s najdužom turističkom tradicijom na istočnoj obali Jadrana. Poslednjih godina vraća se na lestvice elitnih destinacija na Mediteranu. Uz peščane i šljunkovite plaže, kilometre šetališta, obilje zabave i kvalitetan smeštaj, Opatija ne ostavlja nikog ravnodušnim.

Hrvatska

Hrvatska je geografski smeštena na prelazu iz srednje u jugoistočnu Evropu, graniči se na severu sa Slovenijom i Madjarskom, na istoku sa Srbijom, na jugu i istoku s Bosnom i Hercegovinom i Crnom Gorom, a sa Italijom ima morsku granicu.

Za gradjane Srbije sa novim biometerijskim pasošima, nije potrebna viza za Hrvatsku. Svim putnicima preporučujemo kupovinu putnog zdravstvenog osiguranja.

NAPOMENA
Sastavni deo ovo programa su Opšti uslovi putovanja i Opšte napomene za individualna putovanja

Organizator putovanja – Turistička agencija Panorama (Panorama doo)

Licenca organizatora putovanja

 • OTP br 16 od 30.01.2010
POŠALJITE UPIT