Maldivi hoteli

Maldivi hoteliMaldivi hoteli svih kategorija po trenutno najpovoljnijm cenama uz mogućnost online proveru cena i raspoloživosti i rezervaciju smeštaja u samo 3 koraka. Za sve dodatne informacije, vezane za individualni aranžman Maldivi hoteli, pozovite naš call centar ili pošaljite upit za ponudu. Na vaš upit odgovorićemo u najkraćem mogućem roku.

Maldivi hoteli

CENOVNIK
Sve informacije o cenama i raspoloživosti i kompletnu ponudu smeštaja za Maldive, možete proveriti preko našeg online rezervacionog sistema

Za sve dodatne informacije, pozovite nas ili nam pošaljite upit.

PREPORUČENI HOTELI
Royal Island Resort & Spa 4*

Royal Island Resort & Spa 4* (Maldivi)Royal Island Resort & Spa 4* se nalazi na 800 metara dugačkom i 220 metara širokom ostrvu Horubadhoo. Ostrvo karakteriše bujna tropska vegetacija i kristalno čista laguna, koji obećavaju odmor u opuštenom i prelepom ambijentu. Aerodrom Male je od hotela udaljen oko 118 kilometara, tj. oko 35 minuta unutrašnjim letom i brodom.  

Meeru Island Resort & Spa 4*

Meeru Island Resort & Spa 4* (Maldivi)Meeru Island Resort & Spa 4* se nalazi na prostranom ostrvu Meeru, koje je oko 1200 metara dugačko i 350 metara široko. Aerodrom Male je od hotela 4* udaljen oko 45 kilometara tj. oko 55 minuta vožnje brzim brodom. Meeru Island Resort & Spa 4* je resort koji obećava opuštajući odmor u prijatnoj atmosferi. Hotel je jedan od najpopularnijh u našoj ponudi za Maldive.

Holiday Inn Kandooma Maldives 4*

Holiday Inn Kandooma Maldives 4*Arhitektonski izvanredno prilagodjen ostrvu, sa jasnim linijama i modernim dizajnom i idealan je za boravak porodica. Hotel ima u sastavu klub za decu na površini od 500 kvadrata. Holiday Inn Kandooma Maldives 4* se nalazi na oko 390 metara x 310 metara velikom ostrvu Kandooma. Aerodrom Male na oko 35 kilometara odnosno oko 40 minuta vožnje brzim brodom.

Kuredu Island Resort 4*

 Kuredu Island Resort 4* (Maldivi)Kuredu Island Resort 4* se preporučuje gostima koji žele opuštajući ili sportski aktivan odmor. Kuredu Island Resort 4* se nalazi u severnom delu Lhaviyani atola, poznatom po brojnim ribljim vrstama. Kuredu Island Resort 4* je ostrvo veličine od oko 1800 x 325 metara. Aerodrom Male je od Kuredu Island Resort 4* udaljen oko 152 kilometra, tj. oko 40 minuta leta hidroavionom.

Sun Island Resort & Spa 4*

Sun Island Resort & Spa 4* (Maldivi)Sun Island Resort & Spa 4* je idealan za aktivniji i opušteniji odmor. Dugačka peščana i velika ponuda sportova su karakteristični za ovaj kompleks. Sun Island Resort & Spa 4* se nalazi na ostrvu Nalaguraidhoo (1,6 kilometara x 440 metara), aerodrom Male je udaljen oko 113 kilometara, tj. oko 35 minuta unutrašnjeg leta i transfera brodom.

Paradise Island Resort & Spa

Paradise Island Resort & Spa (Maldivi)Paradise Island Resort & Spa 4* se izdvaja svetlim koralnim peskom i kristalno čistom lagunom. Paradise Island Resort & Spa 4* se nalazi na 931 metara dugačkom i 201 metara širokom Lankanfinolhu ostrvu. Aerodrom Male je udaljen samo 10 kilometara od ovog kompleksa, tj. oko 15 minuta vožnje brzim brodom.

USLOVI

U cenu je uključeno

 • smeštaj u odabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge i za odabrani broj noćenja
 • organizacija putovanja

U cenu nisu uključeni

 • prevoz
 • medjunarodno putno zdravstveno osiguranje
 • transferi na licu mesta
 • fakultativni izleti
 • ostale nepomenute usluge

Cene

Online rezervacije
 • cene su izražene i plative u dinarima po važećem kursu hotelskog rezervacionog sistema
Rezervacije u agenciji / call centru
 • cene su izražene u Eur i plative su u dinarima po prodajnom kursu Banke Inteza za efektivu na dan uplate

Način plaćanja

 • gotovinski
 • virmanski
 • platnim karticama
 • čekovima gradjana

Uslovi plaćanja

 • uslovi plaćanja zavise od uslova rezervacionog sistema (hotelskog dobavljača), u većini slučajeva se prilikom rezervacije vrši i plaćanje
 • u odredjenim situacijama postoji mogućnost rezervacije smeštaja sa rokom važnosti do odredjenog datuma, u slučaju ne izvršenja uplate, rezervacija će biti stornirana
PREVOZ
Putnicima za Maldive nudimo mogućnost doplate za avionski prevoz iz Beograda po trenutno najpovoljnijm tarifama.

DESTINACIJA

Maldivi

MaldiviMaldivi su ostrvska država u Indijskom okeanu i nalaze se na oko 700 kilometara jugozapadno od Šri Lanke. Maldivski arhipelag se sastoji od 1.126 malih koralnih ostrva grupisanih u 26 atola koji zauzimaju površinu od 104.000 kvadratnih kilometara. Na Maldivima je samo 200 ostrva je naseljeno, a 88 su pretvorena u ekskluzivna letovališta.

Male

U najgušće naseljenoj prestonici na svetu živi oko četvrtina stanovništva Maldiva. Posetite je za vreme svog odmora i pored Sultanovog parka istražite i brojne čajdžinice, koje važe za mesta opuštanja lokalnog stanovništva i živopisnu riblju pijacu.

Severni Male atol

Krenite tragom prvih turista na Maldivima. Pre oko 50 godina je većina severnih ostrva bila i dalje nenaseljena, dok se danas ovde nalazi oko 30 ostrvskih hotelskih kompleksa. Ronioci mogu biti sigurno da su dolaskom ovde na pravom mestu za ronjenje. Atol je veoma dobro istražen i posebno na jugu i istoku se nalaze idealna mesta za ronioce.

Južni Male atol

Ako se plašite dugih putovanja trajektima, a želite da iskusite pravi raj – ovo je pravo mesto za Vas. Atol raspolaže sa tri naseljena ostrva, a zbog male razdaljine se isplati jednodnevni izlet do Malea. Sam atol ima mnogo toga da ponudi: mesta za ronjenje, a možete se i upoznati sa tradicionalnim životom autohtonog stanovništva na jednom od lokalnih ostrva.

Ari-Atoll

Pri samom dolasku nailazi se na prirodu koja oduzima dah. Jedan od najvećih atola Maldiva se prostire dužinom sever-jug oko 80 kilometara i čini ga preko 100 ostrva. Raznolikost ovog atola ne ostavlja ravnodušnim. I početnici imaju ovde mogućnost da istraže podvodni svet Maldiva.

Severni atoli

Dolazak na atole na severu traje nešto duže, ali se isplati. Lepa mesta za ronjenje, kristalno jasne lagune i bujna vegetacija opisuju ove atole na najbolji način. Ronilačke lokacije Lhaviyani atola su veoma dobro istraženi i veoma su omiljena.

Južni atoli

Dolazak i na ove atole traje nešto duže. Zbog toga se van tipičnih turističkih destinacija ovde nalaze i usamljena ostrva sa prelepim i netaknutim podvodnim svetom. Tek je izgradnja aerodroma omogućila da se putuje do ovih ostrva. Ovde možete iskusiti prave Maldive.

Klima

Na Maldivima je tropska klima koja podrazumeva prosečnu temperaturu između 29 i 32 stepena Celzijusa, sa povremenim tropskim pljuskovima. Od kraja maja do početka septembra je (jugozapadni) monsunski period u kojem ima povremeno kiše i vetra, dok je od novembra do aprila (severoistočni) monsun topao i suv.

Vizni režim

Za državljane Srbije nije neophodna viza za Maldive.

NAPOMENA
Sastavni deo ovo programa su Opšti uslovi putovanja i Opšte napomene za individualna putovanja

Organizator putovanja – Turistička agencija Panorama (Panorama doo)

Licenca organizatora putovanja

 • OTP br 16 od 30.01.2010
POŠALJITE UPIT

Kategorija hotela
3*4*5*