Apartmani Christiana (Megali Amos)

Podelite stranicu

Apartmani Christiana (Skijatos, Megali Amos)Apartmani Christiana (Megali Amos) se nalaze 50 metara od dugačke i poznate peščano-šljunkovite plaže Megali Amos, 850 m od centra grada Skiatosa, 3 km od aerodroma. Neposredno pored apartmana se nalazi i bus stanica odakle sa može otići do bilo koje poznate plaže na 14 km dugačkoj obali Skijatosa. U blizini apartmana se nalaze supermarketi, taverne, restorani, mesta za zabavu. 

Apartmani Christiana (Megali Amos)

Apartmani Christiana, Skijatos (Megali Amos ), Grčka

CENOVNIK
USLOVI

Cene

 • cene su plative u dinarima po prodajnom kursu Banke Inteza za efektivu na dan uplate aranžmana

Način plaćanja

 • gotovinski
 • virmanski
 • platnim karticama
 • čekovima gradjana

Uslovi plaćanja

 • 40% prilikom rezevacije, ostatak 15 dana pre polaska
 • ukoliko se rezervacija aranžmana izvrši u roku koji je kraći od 15 dana, prilikom rezervacije se vrši kompletna uplata aranžmana
 • u slučaju promene cena, cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom, garantovan je samo iznos uplate za akontaciju
OPIS

Apartmani Christiana (Megali Amos)

Apartmani Christiana: besplatan wi-fi internet. S

Studiji mogu biti u prizemlju i na spratu. Studio: klima uređaj (uz doplatu), TV, kuhinjski deo sa rešoom i mini frižiderom, kupatilo, balkon.

Više informacija

PREVOZ
Paket aranžmani (čarter letovi iz Beograda)

 • u cene aranžmana je uključena povratna avio karta za direktan čarter let Beograd-Krit
 • tačna vremena polaska i povratka će se znati 2 dana pre polaska iz Beograda i povratka sa destinacije

Individualni polasci (redovne linije)

DESTINACIJA

Skijatos

Skijatos - GrčkaSkijatos pripada ostrvskoj grupi severni Sporadi, nalazi se u zapadnim vodama Egejskog mora. Ostrvo je površine od samo 48 kvadratnih kilometara, na kome živi oko 4500 stanovnika. Ovo malo ostrvo ima 66 fantastičnih plaža rasporedjenih po celom ostrvu. Skijatos je najpoznatije ostrvo severnih Sporada, a ovoj grupaciji pripadaju još i ostrva Skopelos i Alonisos.

Plaža Koukounaries - SkijatosGlavni i jedini grad na ostrvu je Skijatos grad, udaljen od aerodroma samo 2 km. Grad Skijatos je izuzetno lep, sa velikim brojem uskih uličica, puno restorana, taverni i barova, prelepom promenadom za šetnju odakle se pruža divan pogleda na poluostrvo Burzi. Jedna od najlepših plaža u Grčkoj, čuvena plaža Kukunaries, nalazi se upravo na Skijatosu.

Ova peščana plaža sa bujnom borovom šumom jedinstvena je po svojoj lepoti. I ostale plaže, Megali Ammos, Kanapitsa, Trulos, Ahladia, Banana, Vromolimnos, Lalaria jedinstvene su po svojoj lepoti i bujnoj vegetaciji.

Od grada Skijatosa ka zapadu se prostiru peščane plaže u dužini od oko 14 km, a na istočnoj strani od grada je aerodrom. Iznad grada je čuveni Kastro i manastir Evangelistrije, mesto gde su nekada živeli stanovnici Skijatosa, a danas je to mesto za celodnevni izlet odakle se pruža fantastičan pogledn severni deo ostrva i njegove šljunkovite plaže.

Grčka

Letovanje u GrčkojGrčka je država u jugoistočnoj Evropi, koja se nalazi na južnom delu Balkanskog poluostrva. Graniči se sa Albanijom, Bugarskom i Makedonijom na severu i Turskom na istoku. Egejsko more leži istočno i južno od kontinentalnog dela Grčke, dok se Jonsko more nalazi na zapadu i Sredozemno more na jugu. U oba ova mora se nalazi veliki broj ostrva. Grčka ima dvanaestu najdužu obalu na svetu sa 13.676 km dužine i sa ogromnim brojem ostrva (oko 1.400, od kojih 227 su naseljena).

Za gradjane Srbije sa novim biometrijskim pasošima, nije neophodna viza za Grčku.

NAPOMENA
Sastavni deo ovo programa su Opšti uslovi putovanja turooperatora Filip Travel iz Beograda, licenca OTP broj 196

Ovlašćeni subagent – Turistička agencija Panorama (Panorama doo)

Licenca subagenta

 • OTP br 16 od 30.01.2010
POŠALJITE UPIT