Hotel Avra Imperial Beach Resort & Spa 5* (Kolymbari)

Podelite stranicu

Hotel Avra Imperial Beach Resort & SpaHotel Avra Imperial Beach Resort & Spa 5* se nalazi na šljunkovitoj plaži, u mestu Kolimbari, 23 km od centra grada Hanja, 35 km od aerodroma Hanja. Hotel se sastoji iz dve zgrade koje deli ulica. Zgrade su spojene pešačkim mostom preko ulice. Druga zgrada je oko 150 m od šljunkovite plaže. Hotel ima 328 soba i 118 apartmana sa bazenom. 

Hotel Avra Imperial Beach Resort & Spa 5*

Hotel Avra Imperial Beach Resort & Spa 5*, Krit (Kolymbari), Grčka

CENOVNIK
USLOVI

Cene

 • cene su plative u dinarima po prodajnom kursu Banke Inteza za efektivu na dan uplate aranžmana

Način plaćanja

 • gotovinski
 • virmanski
 • platnim karticama
 • čekovima gradjana

Uslovi plaćanja

 • 40% prilikom rezevacije, ostatak 15 dana pre polaska
 • ukoliko se rezervacija aranžmana izvrši u roku koji je kraći od 15 dana, prilikom rezervacije se vrši kompletna uplata aranžmana
 • u slučaju promene cena, cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom, garantovan je samo iznos uplate za akontaciju
OPIS

Hotel Avra Imperial Beach Resort & Spa 5*

Hotel Avra Imperial Beach Resort & Spa 5*: restoran, lift, a la carte restoran, bar, snek bar, bar na plaži, tri bazena, dečiji deo bazena, bazen sa morskom vodom, bar pored bazena, spa centar, fitnes, sauna, đakuzi, masaže, tretmani lica i tela, zatvoreni bazen, igralište za decu, mini klub, baby sitting, animacija, bilijar, stoni tenis, mini market, besplatan wi-fi internet u javnim prostorijama, room servis, parking.

Standardne i porodične sobe: klima uređaj, SAT TV, telefon, sef, wi-fi internet, mini frižider, kupatilo, fen, papuče i bade mantil, balkon.

Ishrana: polupansion – doručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela). Mogućnost doplate za pun pansion.

Napomena: peškiri za plažu su uz depozit.

Više informacija

PREVOZ
Paket aranžmani (čarter letovi iz Beograda)

 • u cene aranžmana je uključena povratna avio karta za direktan čarter let Beograd-Krit
 • tačna vremena polaska i povratka će se znati 2 dana pre polaska iz Beograda i povratka sa destinacije

Individualni polasci (redovne linije)

DESTINACIJA

Krit

Krit - GrčkaKrit je najveće grčko ostrvo i danas je jedna od omljena destinacija ljubitelja odmora na grčkim ostrvima. Krit je destinacija prebogate istorije, prirode, pejzaža, autentične kulture i izvandredne kuhinje. Ostrvo Krit, je poznato i kao najsunčanije grčko ostrvo, gde je lepo vreme bez kiše, skoro zagarantovano. Sa obalom koja je duga preko 1000 km Krit je jedino grčko ostrvo na kome imate mogućnost da se kupate  u dva mora: Kritskom moru (sever obale) i tridesetak kilometara južnije, u modro plavom Libijskom moru.

Heraklion

HeraklionHeraklion je glavni grad Krita i predstavlja ujedno i najveći grad južne Grčke. Heraklion je isto tako, četvrti grad po broju stanovnika u Grčkoj. U Heraklionu je i glavni aerodrom na Kritu. Heraklion je prepoznatljiv po uskim ulicama, starom gradu, izvanrednoj kuhinji i neverovatnoj atmosferi.

Hersonisos

HersonisosHersonisos se nalazi izmedju Herakliona i Agios Nikolasa, jednog od najpoznatijih letovališta na istoku ostrva. Hersonisos je mesto koje se preporučuje mladjim gostima, jer je poznato po noćnom životu, diskotekama i klubovima. U blizini Hersonisosa su i mesta Piskopiano, Koutouloufari, i Stari Hersonisos, gde je znatno tiše i mirnije i pogodnije za parove ili porodice sa decom.

Retimno

Retimno - KritRetimno je treći grad po veličini na Kritu, sa 30.000 stanovnika i glavni je grad istoimene oblasti. Nalazi se između Irakliona i Hanje. Poznat je po autentičnom izgledu u starom delu grada: venecijanska luka, uske kamene uličice, fontane, zgrade koje datiraju iz XVI veka, džamije i minareti iz turskog perioda, mletačka tvrđava Forteca (dominira gradom a u teatru se organizuju koncerti, vinske svetkovine čija je tradicija duga 500 godina, izložbe i predavanja). Peščana plaža i šetalište uz obalu dugi su oko 12 km.

Hanja

Hanja - KritHanja je Jedno od najživopisnijih mesta na ostrvu, kome tragovi prošlosti daju poseban šarm. Hanja je dva grada u jednom. Šetnja starim srednjevekovnim delom grada u kome su prodavnice suvenira i taverne na otvorenom iz kojih dopiru zvuci buzukija, kao i novim delom grada sa velikom lukom, venecijanskim svetionikom, džamijom i kućama iz venecijanskog i turskog perioda, putovanje je kroz istoriju Krita. Pored starog mediteranskog šarma, Hanja je centar najboljeg provoda i zabave na Kritu.

Plaže

Posebnost Krita čini dužina obale od 1.046 km sa mnogo uvala i rtova, kao i dugih peščanih plaža od kojih 61 ispunjava standarde Evropske plave zastave za čistoću vode. Neke od njih su: Falasarna, Elafonisi, Matala, Amoudaki…

Znamenitosti

Knossos - KritNa Kritu u jednom danu možete upoznati Heraklion ali i arheološki muzej u kome se nalaze najvažniji arheološki pronalasci i originalne freske iz četiri najveće palate minojske civilizacije: Knosos, Festos, Zakros i Malia. Krit je kolevka evropske civilizacije i boravak na Kritu podrazumeva posetu palati Knosos. Kraljeve i kraljičine odaje, sobe sa prestolom, svetilišta, radionice, trezori i sve će to ostaviti izuzetno jak utisak na vas i svrstati ga u jedno od najboljih iskustava sa Krita.

Grčka

Letovanje u GrčkojGrčka je država u jugoistočnoj Evropi, koja se nalazi na južnom delu Balkanskog poluostrva. Graniči se sa Albanijom, Bugarskom i Makedonijom na severu i Turskom na istoku. Egejsko more leži istočno i južno od kontinentalnog dela Grčke, dok se Jonsko more nalazi na zapadu i Sredozemno more na jugu. U oba ova mora se nalazi veliki broj ostrva. Grčka ima dvanaestu najdužu obalu na svetu sa 13.676 km dužine i sa ogromnim brojem ostrva (oko 1.400, od kojih 227 su naseljena).

Za gradjane Srbije sa novim biometrijskim pasošima, nije neophodna viza za Grčku.

NAPOMENA
Sastavni deo ovo programa su Opšti uslovi putovanja turooperatora Filip Travel iz Beograda, licenca OTP broj 196

Ovlašćeni subagent – Turistička agencija Panorama (Panorama doo)

Licenca subagenta

 • OTP br 16 od 30.01.2010
POŠALJITE UPIT