Krit aranžmani

Podelite stranicu

Aranžmani za KritAranžmani za Krit  (individualni i paket aranžmani), hoteli i apartmani svih kategorija i avionski prevoz iz Beograda (redovni ili čarter letovi). Individualni aranžmani za Krit ne zavise od broja prijavljenih putnika i datuma putovanja i mogu se koristi kao odvojene usluge (smeštaj i avionski prevoz). Paket aranžmani za Krit su vezani za odredjene polaske i obuhvataju kompletnu organizaciju putovanja (smeštaj, prevoz, transfer i usluge vodiča).

Aranžmani za Krit

Individualni i paket aranžmani za Krit

CENOVNIK
Za sve informacije o cenama i raspoloživosti, pozovite nas ili nam pošaljite upit

USLOVI

Individualni aranžmani

Hotelski smeštaj
 • uslovi plaćanja zavise od uslova rezervacionog sistema (hotelskog dobavljača), u većini slučajeva se prilikom rezervacije vrši i plaćanje
 • u odredjenim situacijama postoji mogućnost rezervacije smeštaja sa rokom važnosti do odredjenog datuma, u slučaju ne izvršenja uplate, rezervacija će biti stornirana
Avionski prevoz
 • avio karte se plaćaju prilikom izdavanja (u odredjenim slučajevima postoji mogućnost rezervacije bez uplate do odredjenog roka koji odredjuje avio kompanija)
 • cena avio karte je garantovana samo ukoliko se prilikom rezervacije izvrši kompletna uplata
 • cene avionskog prevoza su plative po kursu avio kompanije na dan uplate

Paket aranžmani

 • cene su plative u dinarima po prodajnom kursu Banke Inteza za efektivu na dan uplate aranžmana
 • 40% prilikom rezevacije, ostatak 15 dana pre polaska
 • ukoliko se rezervacija aranžmana izvrši u roku koji je kraći od 15 dana, prilikom rezervacije se vrši kompletna uplata aranžmana
 • u slučaju promene cena, cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom, garantovan je samo iznos uplate za akontaciju

Način plaćanja

 • gotovinski
 • virmanski
 • platnim karticama
 • čekovima gradjana
OPIS

Aranžmani za Krit

1. dan: Putovanje sopstvenim ili avionskim prevozom. Dolazak u hotel. Ulazak u sobe posle 14.00. Smeštaj i prva usluga prema prethodno izabranoj i uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.

Zadnji dan: Napuštanje soba do 10.00 sati. Povratak sopstvenim ili avionskim prevozom.

PREVOZ

Individualni aranžmani

Mogućnost doplate za avionsku kartu po trenutno najpovoljnijim cenama, za više informacija pozovite nas ili proverite cene avio karata online

Paket aranžmani

U cenu aranžmana je uračunat i prevoz čarter letom iz Beograda. U odredjenim terminima postoji mogućnost korišćenja samo avionskog prevoza (čarter let).

DESTINACIJA

Krit

Krit - GrčkaKrit je najveće grčko ostrvo i danas je jedna od omljena destinacija ljubitelja odmora na grčkim ostrvima. Krit je destinacija prebogate istorije, prirode, pejzaža, autentične kulture i izvandredne kuhinje. Ostrvo Krit, je poznato i kao najsunčanije grčko ostrvo, gde je lepo vreme bez kiše, skoro zagarantovano. Sa obalom koja je duga preko 1000 km Krit je jedino grčko ostrvo na kome imate mogućnost da se kupate  u dva mora: Kritskom moru (sever obale) i tridesetak kilometara južnije, u modro plavom Libijskom moru.

Heraklion

HeraklionHeraklion je glavni grad Krita i predstavlja ujedno i najveći grad južne Grčke. Heraklion je isto tako, četvrti grad po broju stanovnika u Grčkoj. U Heraklionu je i glavni aerodrom na Kritu. Heraklion je prepoznatljiv po uskim ulicama, starom gradu, izvanrednoj kuhinji i neverovatnoj atmosferi.

Hersonisos

HersonisosHersonisos se nalazi izmedju Herakliona i Agios Nikolasa, jednog od najpoznatijih letovališta na istoku ostrva. Hersonisos je mesto koje se preporučuje mladjim gostima, jer je poznato po noćnom životu, diskotekama i klubovima. U blizini Hersonisosa su i mesta Piskopiano, Koutouloufari, i Stari Hersonisos, gde je znatno tiše i mirnije i pogodnije za parove ili porodice sa decom.

Retimno

Retimno - KritRetimno je treći grad po veličini na Kritu, sa 30.000 stanovnika i glavni je grad istoimene oblasti. Nalazi se između Irakliona i Hanje. Poznat je po autentičnom izgledu u starom delu grada: venecijanska luka, uske kamene uličice, fontane, zgrade koje datiraju iz XVI veka, džamije i minareti iz turskog perioda, mletačka tvrđava Forteca (dominira gradom a u teatru se organizuju koncerti, vinske svetkovine čija je tradicija duga 500 godina, izložbe i predavanja). Peščana plaža i šetalište uz obalu dugi su oko 12 km.

Hanja

Hanja - KritHanja je Jedno od najživopisnijih mesta na ostrvu, kome tragovi prošlosti daju poseban šarm. Hanja je dva grada u jednom. Šetnja starim srednjevekovnim delom grada u kome su prodavnice suvenira i taverne na otvorenom iz kojih dopiru zvuci buzukija, kao i novim delom grada sa velikom lukom, venecijanskim svetionikom, džamijom i kućama iz venecijanskog i turskog perioda, putovanje je kroz istoriju Krita. Pored starog mediteranskog šarma, Hanja je centar najboljeg provoda i zabave na Kritu.

Plaže

Posebnost Krita čini dužina obale od 1.046 km sa mnogo uvala i rtova, kao i dugih peščanih plaža od kojih 61 ispunjava standarde Evropske plave zastave za čistoću vode. Neke od njih su: Falasarna, Elafonisi, Matala, Amoudaki…

Znamenitosti

Knossos - KritNa Kritu u jednom danu možete upoznati Heraklion ali i arheološki muzej u kome se nalaze najvažniji arheološki pronalasci i originalne freske iz četiri najveće palate minojske civilizacije: Knosos, Festos, Zakros i Malia. Krit je kolevka evropske civilizacije i boravak na Kritu podrazumeva posetu palati Knosos. Kraljeve i kraljičine odaje, sobe sa prestolom, svetilišta, radionice, trezori i sve će to ostaviti izuzetno jak utisak na vas i svrstati ga u jedno od najboljih iskustava sa Krita.

Grčka

Letovanje u GrčkojGrčka je država u jugoistočnoj Evropi, koja se nalazi na južnom delu Balkanskog poluostrva. Graniči se sa Albanijom, Bugarskom i Makedonijom na severu i Turskom na istoku. Egejsko more leži istočno i južno od kontinentalnog dela Grčke, dok se Jonsko more nalazi na zapadu i Sredozemno more na jugu. U oba ova mora se nalazi veliki broj ostrva. Grčka ima dvanaestu najdužu obalu na svetu sa 13.676 km dužine i sa ogromnim brojem ostrva (oko 1.400, od kojih 227 su naseljena).

Za gradjane Srbije sa novim biometrijskim pasošima, nije neophodna viza za Grčku.

NAPOMENA
Sastavni deo ovo programa su Opšti uslovi putovanja i Opšte napomene za individualna putovanja

Organizator putovanja – Turistička agencija Panorama (Panorama doo)

Licenca organizatora putovanja

 • OTP br 16 od 30.01.2010

Napomena

 • u slučaju paket aranžmana koji uključuju čarter letove iz Beograda, važe opšti uslovi svih organizatora putovanja – turoperatora sa kojima agencija ima subagentske ugovore
POŠALJITE UPIT

Kategorija
2*3*4*5*