Krf individualni aranžmani

Aranžmani za KrfAranžmani za Krf  (individualni i paket aranžmani), hoteli i apartmani svih kategorija i avionski prevoz iz Beograda (redovni ili čarter letovi). Individualni aranžmani za Krf ne zavise od broja prijavljenih putnika i datuma putovanja i mogu se koristi kao odvojene usluge (smeštaj i avionski prevoz). Paket aranžmani za Krf su vezani za odredjene polaske i obuhvataju kompletnu organizaciju putovanja (smeštaj, prevoz, transfer i usluge vodiča).

Aranžmani za Krf

Individualni i paket aranžmani za Krf

CENOVNIK

Individualni aranžmani za Krf

Sve informacije o cenama i raspoloživosti smeštaja za program Individualni aranžmani za Krf možete proveriti preko našeg online rezervacionog sistema

Paket aranžmani za Krf

Za sve informacije o cenama za program paket aranžmani za Krf, pogledajte našu ponudu hotela na Krfu ili apartmanskog smeštaja

Za sve dodatne informacije, pozovite nas ili nam pošaljite upit.

USLOVI

Individualni aranžmani

Hotelski smeštaj
 • uslovi plaćanja zavise od uslova rezervacionog sistema (hotelskog dobavljača), u većini slučajeva se prilikom rezervacije vrši i plaćanje
 • u odredjenim situacijama postoji mogućnost rezervacije smeštaja sa rokom važnosti do odredjenog datuma, u slučaju ne izvršenja uplate, rezervacija će biti stornirana
Avionski prevoz
 • avio karte se plaćaju prilikom izdavanja (u odredjenim slučajevima postoji mogućnost rezervacije bez uplate do odredjenog roka koji odredjuje avio kompanija)
 • cena avio karte je garantovana samo ukoliko se prilikom rezervacije izvrši kompletna uplata
 • cene avionskog prevoza su plative po kursu avio kompanije na dan uplate

Paket aranžmani

 • cene su plative u dinarima po prodajnom kursu Banke Inteza za efektivu na dan uplate aranžmana
 • 40% prilikom rezevacije, ostatak 15 dana pre polaska
 • ukoliko se rezervacija aranžmana izvrši u roku koji je kraći od 15 dana, prilikom rezervacije se vrši kompletna uplata aranžmana
 • u slučaju promene cena, cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom, garantovan je samo iznos uplate za akontaciju

Način plaćanja

 • gotovinski
 • virmanski
 • platnim karticama
 • čekovima gradjana
OPIS

Aranžmani za Krf

1. dan: Putovanje sopstvenim ili avionskim prevozom. Dolazak u hotel. Ulazak u sobe posle 14.00. Smeštaj i prva usluga prema prethodno izabranoj i uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.

Zadnji dan: Napuštanje soba do 10.00 sati. Povratak sopstvenim ili avionskim prevozom

PREVOZ

Individualni aranžmani

Mogućnost doplate za avionsku kartu po trenutno najpovoljnijim cenama, za više informacija pozovite nas ili proverite cene avio karata online

Paket aranžmani

U cenu aranžmana je uračunat i prevoz čarter letom iz Beograda. U odredjenim terminima postoji mogućnost korišćenja samo avionskog prevoza (čarter let).

DESTINACIJA

Krf

Krf je jedno od sedam Jonskih ostrva. Ostrvo beskrajne prirodne lepote, pesme i muzike, kombinacija kospomopolitskog i tradicionalnog. Zbog blage klime i velike vlažnosti poznat je po smaragdnim uvalama, kristalno čistom moru, luksuznim hotelima, lepim plažama okruženim zelenilom i nepreglednim brdima obraslim maslinjacima. Ostrvo je dobilo ime po nimfi Korkira, kcerki reke Assopos u koju se Posejdon zaljubio, kidnapovao je i doveo na Krf.

Krf (grad)

KrfGlavni grad ostrva je grad Krf jedan od najlepših gradova u Grčkoj, prepun zelenila, divnih trgova, uskih uličica u kojima preovlađuje venecijanska i engleska arhitektura, dobro sačuvane znamenitosti ranijih osvajača. Grad ima dve tvrđave, staru i novu, obe se nalaze u centralnom delu grada. Jedna od najposećenijih je svakako Liston ulica, sa mnogobrojnim fenjerima, pruzice Vam poseban ugodjaj u toku večernjih šetnji. U gradu Krfu se nalazi Srpska kuća,mesto koje ne smete propustiti. U muzeju možete videti istoriju i stradanje sroskog naroda u Prvom svetskom ratu.

Guvija

Živopisno turističko mesto sa šljunkovitom plažom, obiljem barova, restorana i klubova, pruža mogućnosti za uživanje i bavljenje sportovima na vodi. U Guviji se nalazi jedna od najlepših marina. Udaljena je od grada Krfa 7 km, a odlično je povezano i sa ostalim delovima ostrva.

Achillion

Palata austrijske princeze Elizabete, nalazi se u predivnom vrtu na samo 10km od grada. Ova predivna neoklasicna gradjevina izgradjena je u proslom veku. Oko palate je predivan vrt u kome se nalazi statua ranjenog Ahila.

Ostrvo Vido

Plava grobnica, udaljeno od grada oko 15 minuta vožnje brodom. Turistički brodići polaze svakog punog sata iz male turističke luke u centru grada, a vraćaju se na pola sata sa Vida. Na vidu možete videti mauzolej srpskih vojnika, a čarobna tisina na ostrvu i priče koje ste čuli u Srpskoj kući o hrabrim srpskim vojnicima nateraće vas na duboko razmišljanje.

Pontikonissi i Mišje ostrvo

Ova mesta su zaštitni znaci Krfa.

Paleokastrica

Udaljena 25 km od grada, najstarije je naselje na ostrvu. Sa svojim predivnim plažama i kristalno čistim morem pružiće vam nezaboravan izlet. Na vrhu brda, gde se pruža predivan pogled na zaliv, nalazi se manastir Zoodochou Pigis. Sagrađen je 1228. godine Pre nego sto uđete u Paleokastricu, preporučujemo Vam da posetite mestašce Lakones, oblast Bella Vista sa predivnim pogledom na Paleokastricu i deo ostrva.

Sidari

Nalazi se u severnom delu ostrva. Oblasti Sidari je u mnogome različita od svega ostalog na Krfu. Vetar i more isklesali su prelepe stene, koje liče na statue. Između njih su male peščane plaže, koje između stena izgledaju kao mali bazeni ili kanali.

Komeno, Dassia, Ipsos, Pirgi, Barbati, Kasiopi, Kalami

Ovo su mesta u severnom i severnoističnom delu ostrva, koja treba posetiti zbog prelepih plaža. Luksuzni hoteli, sportovi na vodi i bogat noćni život.

Lefkimi, Kavos

Nalaze se u južnom delu ostrva. U mestu Lefkimi, nalazi se luka sa svakodnevnim prevozom do Igumenice.

Glifada

U zapadnom delu ostrva, nalazi se jedna od najlepših dugih peščanih plaža. kojoj se pripisuje da je najatraktivnija turistička lokacija.

Najpoznatije plaže

 • Dasija – ova peskovite plaža okružena zelenilom nalazi se na 14 km od grada
 • Ipsos – nalazi se na 17 km od grada. Ova šljunkovita plaža je veoma popularna kod mladih osoba zbog bogatog dnevnog i noćnog života
 • Kasiopi – prelepa šljunkovita plaža nalazi se na 37 km od grada
 • Paleocastrica – peskovita plaža sa kristalno čistim morem nalazi se 25 km od grada
 • Agios Geogrios – peščana plaža duga 3 km sa velikom ponudom sportova na vodi nalazi se na 30 km od grada

Grčka

Letovanje u GrčkojGrčka je država u jugoistočnoj Evropi, koja se nalazi na južnom delu Balkanskog poluostrva. Graniči se sa Albanijom, Bugarskom i Makedonijom na severu i Turskom na istoku. Egejsko more leži istočno i južno od kontinentalnog dela Grčke, dok se Jonsko more nalazi na zapadu i Sredozemno more na jugu. U oba ova mora se nalazi veliki broj ostrva. Grčka ima dvanaestu najdužu obalu na svetu sa 13.676 km dužine i sa ogromnim brojem ostrva (oko 1.400, od kojih 227 su naseljena).

Za gradjane Srbije sa novim biometrijskim pasošima, nije neophodna viza za Grčku.

NAPOMENA
Sastavni deo ovo programa su Opšti uslovi putovanja i Opšte napomene za individualna putovanja

Organizator putovanja – Turistička agencija Panorama (Panorama doo)

Licenca organizatora putovanja

 • OTP br 16 od 30.01.2010

Napomena

 • u slučaju paket aranžmana koji uključuju čarter letove iz Beograda, važe opšti uslovi svih organizatora putovanja – turoperatora sa kojima agencija ima subagentske ugovore
POŠALJITE UPIT

Kategorija
2*3*4*5*