Trst

Podelite stranicu

Aranžmani za TrstTrst se nalazi u Tršćanskom zalivu, na severoistočnoj obali Jadranskog mora. Trst je glavni grad italijanske autonomnne regije Friuli-Venezia-Giulia i provincije Trieste. Staro gradsko jezgro Trsta potiče iz XVIII i XIX veka i smešteno je oko Kanala Grande, gde se nalazi i srpska pravoslavna opština i crkva Svetog Spiridiona. U našoj ponudi za Trst su individualni aranžmani tokom cele godine, sa fleksibilnim datumima putovanja i bez obzira na broj prijavljenih putnika.

Najpoznatije znamenitosti u Trstu

Dvorac Miramare, Dvorac San Giusto, Piazza dell’Unita d’Italia, trg Ponte Rosso, svetionik – Faro della Vittoria, sinagoga na uglu ulice Via S. Francesco d ‘Assisi i Piazza Giotti.

Aranžmani za Trst

Aranžman se može koristiti samo kao hotelski smeštaj ili kombinacija hotelskog smeštaja i avionskog prevoza.

Italija

Italija obuhvata Apeninsko poluostrvo i tri velika ostrva na Sredozemnom moru: Siciliju, Sardiniju i Elbu. Jedinu kopnenu granicu ima na severu, na Alpima, gde se graniči sa Francuskom, Švajcarskom, Austrijom i Slovenijom. Nezavisne države San Marino i Vatikan nalaze se unutar teritorije Italije.

Za gradjane Srbije, sa novim biometrijskim pasošima, nije potrebna viza za Italiju.

Trst hoteli

U našoj ponudi je veliki broj hotela svih kategorija po povoljnim cenama. Sve informacije o cenama i raspoloživosti, možete proveriti preko našeg sistema za pretragu hotela u samo 3 koraka.

Trst avio karte

Ukoliko želite da putujete avionom, za direktne letove iz Beograda preporučujemo avio kompaniju Air Serbia. Trenutnu raspoloživost letova i cene avio karata proverite preko našeg rezervacionog sistema za avio karte.

Pošaljite upit

U našoj ponudi za ovu destinaciju su individualni polasci tokom cele godine. Datume i dužinu boravka birate sami, uz mogućnost doplate za avionski prevoz. Ukoliko želite da Vam pošaljemo ponudu, pošaljite upit i odgovorićemo u najkraćem mogućem roku.

Datum polaska

Datum povratka

Fleksibilnost putovanja

Usluga (izaberite jednu ili više usluga)
avio kartahotel 2*hotel 3*hotel 4*hotel 5*transfer