Rim

RimRim je prema legendi osnovao Romul, potomak trojanskog junaka Eneja, 753 godine p.n.e, a današnji simbol grada predstavlja vučica koja je othranila Romula i Rema. Rim se nalazi u središnjoj Italiji u regiji Lacio, na ušću reka Aniene i Tibar.  Rim je glavni grad Italije od 1870 godine. U njemu se nalazi sedište Vlade, Parlamenta i Senata. 

Najpoznatije znamenitosti

Koloseum, Rimski forum, Trg Venecija, Kampidoljo, Crkva Santa Marija Mađore, Trg Republike, Trg Barberini, tvrđava svetog Anđela i Crkva svetog Petra, Via Veneto, Vila Borgeze, Trg Barberini, „Bocca della Verita“, Trg Naroda, Španske stepenice, Fontana di Trevi, Panteon, Trg Navona

Italija

Italija obuhvata Apeninsko poluostrvo i tri velika ostrva na Sredozemnom moru: Siciliju, Sardiniju i Elbu. Jedinu kopnenu granicu ima na severu, na Alpima, gde se graniči sa Francuskom, Švajcarskom, Austrijom i Slovenijom. Nezavisne države San Marino i Vatikan nalaze se unutar teritorije Italije. 

Za gradjane Srbije, sa novim biometrijskim pasošima, nije potrebna viza za Italiju.

Rim aranžmani

U našoj ponudi za Rim su individualni aranžmani tokom cele godine, sa fleksibilnim datumima putovanja i bez obzira na broj prijavljenih putnika. Aranžman se može koristiti samo kao hotelski smeštaj ili kombinacija hotelskog smeštaja i avionskog prevoza.

Rim hoteli

U našoj ponudi je veliki broj hotela svih kategorija po povoljnim cenama. Sve informacije o cenama i raspoloživosti, možete proveriti preko našeg sistema za pretragu hotela u samo 3 koraka.

Rim avio karte

Ukoliko želite da putujete avionom, za direktne letove iz Beograda preporučujemo avio kompaniju Air Serbia. Trenutnu raspoloživost letova i cene avio karata proverite preko našeg rezervacionog sistema za avio karte.

Pošaljite upit

U našoj ponudi za ovu destinaciju su individualni polasci tokom cele godine. Datume i dužinu boravka birate sami, uz mogućnost doplate za avionski prevoz. Ukoliko želite da Vam pošaljemo ponudu, pošaljite upit i odgovorićemo u najkraćem mogućem roku.

Datum polaska

Datum povratka

Fleksibilnost putovanja

Usluga (izaberite jednu ili više usluga)
avio kartahotel 2*hotel 3*hotel 4*hotel 5*transfer