Moskva

MoskvaMoskva je najveći i glavni grad Ruske Federacije, nalazi se na reci Moskvi i po mnogim kriterijumima je jedan od najvažnijih gradova na svetu. Isto tako, Moskva je i grad sa najvećim brojem stanovnika u Rusiji, po popisima posle 2000. godine u širem gradskom području živi blizu 15.000.000 stanovnika. Moskva je danas jedna od najposećenijih evropskih destinacija.

Moskva

Moskva je grad prebogate istorije, kulture, grad koji pleni i osvaja svojom arhitekturom, bogatstvom i tradicijom.

Najpoznatije znamenitosti i atrakcije

  • Crveni trg, početna lokacija za obilazak grada, tu se nalaze Lenjinov Mauzolej, crkva Svetog Vasilija i jedan od zidova tvrđave Kremlj
  • Crkva Svetog Vasilija je zadužbina ruskog cara Ivana Groznog
  • Kremlj – najznačajnije obeležje Moskve, u okviru koga se nalaze dvorac Terem, Granovita palata, Uspenska crkva, crkva Svetog Mihaila, mauzolej careva, kao i  kula Spaskaja, jedna od najlepših u čitavoj Moskvi
  • Boljšoj teatar
  • Moskovski metro
  • Novodevičij manastir
  • Gorki Park
  • Katedrala Hrista Spasitelja

Rusija

Rusija (Ruska Federacija) se nalazi na istoku Evrope i severu Azije. Po površini je najveća zemlja na svetu (ukupno 11,5% zemaljskog kopna), a broju stanovnika je deveta zemlja na svetu. Glavni grad je Moskva.

Moskva hoteli

U našoj ponudi je veliki broj hotela svih kategorija po povoljnim cenama. Sve informacije o cenama i raspoloživosti, možete proveriti preko našeg sistema za pretragu hotela u samo 3 koraka.

Moskva avio karte

Ukoliko želite da putujete avionom, za direktne letove iz Beograda preporučujemo avio kompaniju Air Serbia. Trenutnu raspoloživost letova i cene avio karata proverite preko našeg rezervacionog sistema za avio karte.

Pošaljite upit

U našoj ponudi za ovu destinaciju su individualni polasci tokom cele godine. Datume i dužinu boravka birate sami, uz mogućnost doplate za avionski prevoz. Ukoliko želite da Vam pošaljemo ponudu, pošaljite upit i odgovorićemo u najkraćem mogućem roku.

Datum polaska

Datum povratka

Fleksibilnost putovanja

Usluga (izaberite jednu ili više usluga)
avio kartahotel 2*hotel 3*hotel 4*hotel 5*transfer