London

LondonLondon je glavni grad Velike Britanije, ali i svetski finansijski centar, kao i prestonica mode, umetnosti i zabave i jedna od najpopularnijh turističkih destinacija na svetu. London je isto tako, i drugi je po veličini grad Evrope sa preko 7 miliona stanovnika. Najpoznatije znamenitosti u Londonu su: Bakingemska palata, Tower Bridge-a, Big Bena, galerija Tejt, muzej voštanih figura Madam Tiso, Britanski muzej, muzej nauke i prirodnjački muzej, kao i čuveni londonski City-u na kome se nalazi jedna od najvećih berzi na svetu.

London aranžmani

U našoj ponudi za London su individualni aranžmani tokom cele godine, sa fleksibilnim datumima putovanja i bez obzira na broj prijavljenih putnika. Aranžman se može koristiti samo kao hotelski smeštaj ili kombinacija hotelskog smeštaja i avionskog prevoza.

Engleska

Engleska je najveća konstitutivna država Ujedinjenog Kraljevstva i obuhvata centralni i južni deo ostrva Velike Britanije. Prostire se na površini od 130.395 kvadratnih kilometara i nalazi se između Škotske na severu, Velsa na zapadu, Irskog mora na severozapadu i Keltskog mora na jugozapadu. Od kontinentalnog dela Evrope, odvojena je na istoku Severnim morem i kanalom Lamanšem. Sa ostatkom Evrope, Engleska je povezana podvodnim tunelom koji ide ispod Lamanša. Za gradjane Srbije je potrebna viza za Englesku.

London hoteli

U našoj ponudi je veliki broj hotela svih kategorija po povoljnim cenama. Sve informacije o cenama i raspoloživosti, možete proveriti preko našeg sistema za pretragu hotela u samo 3 koraka.

London avio karte

Ukoliko želite da putujete avionom, za direktne letove iz Beograda preporučujemo avio kompaniju Air Serbia. Trenutnu raspoloživost letova i cene avio karata proverite preko našeg rezervacionog sistema za avio karte.

Pošaljite upit

U našoj ponudi za ovu destinaciju su individualni polasci tokom cele godine. Datume i dužinu boravka birate sami, uz mogućnost doplate za avionski prevoz. Ukoliko želite da Vam pošaljemo ponudu, pošaljite upit i odgovorićemo u najkraćem mogućem roku.

Fleksibilnost putovanja

Kategorija hotela
2*3*4*5*

Usluga