Budimpešta

BudimpeštaBudimpešta je danas jedna od najpoznatijih turističkih destinacija u Evropi , koji zauzima obe obale Dunava, Budim i Obuda su na desnoj obali i Pešta na levoj (istočnoj) obali. Znamenitosti i lokacije koje bi obavezno trebalo posetiti: Sent Andreja, Trg Heroja, Bazilika svetog Ištvana, Parlament, Sinagoga, Ribarska tvrdjava, obilasci mostova u Budimpešti, Budim i mnoge druge.

Budimpešta

U našoj ponudi za ovu destinaciju, su individualni aranžmani tokom cele godine. Aranžmani nisu uslovljeni brojem prijavljenih putnika ni datumima putovanja. Prevoz može biti sopstveni ili prevoz kombijem sa kućne adrese iz Beograda.

Madjarska

Madjarska se nalazi u Srednjoj Evropi i graniči se sa Slovačkom, Ukrajinom, Rumunijom, Srbijom, Hrvatskom, Slovenijom i Austrijom. Zvanično ime države je Republika Madjarska, a glavni grad je Budimpešta. Za gradjane Srbije sa novim biometrijskim pasošima nije potrebna viza za Madjarsku. Za sve putnike koji putuju sosptvenim prevozom u Madjarsku, obavezna je kupovina vinjete za korišćenje auto puta.

Budimpešta hoteli

U našoj ponudi je veliki broj hotela u Budimpešti svih kategorija po povoljnim cenama. Sve informacije o cenama i raspoloživosti hotela u Budimpešti, možete proveriti preko našeg sistema za pretragu u samo 3 koraka

Prevoz minibusom sa kućne adrese

Putnicima za Budimpeštu nudimo mogućnost doplate za svakodnevni kombi prevoz iz Beograda

  • povratna karta 50,00 Eur po osobi
  • karta u jednom u pravcu 25,00 Eur po osobi
Napomena
  • vreme polaska se odredjuje na osnovu reda vožnje prevoznika
  • minibusevi su kapaciteta 7 ili 8 sedišta (klima, radio, cd)
  • prevoznik je turistička agencija Terra travel doo

Pošaljite upit

Ukoliko želite da Vam pošaljemo ponudu, pošaljite upit i odgovorićemo u najkraćem mogućem roku.

Kategorija hotela
2*3*4*5*

Prevoz