Pariz

Pariz hoteliPariz je glavni i najveći grad u Francuskoj. Rekom Senom je podeljen na dva dela: na severnu “desnu” i na južnu, manju, “levu obalu”. Pariz je danas politički, ekonomski, obrazovni i kulturni centar Francuske i čitave Evrope i jedan je od najznačajnijih svetskih gradova. Sa prošlošću dugom preko 2.000 godina bio je mesto značajnih istorijskih dogadjaja. Veliki broj znamenitosti i turističkih atrakcija u ovaj grad svake godine, privlače milione turista iz celog sveta.

Pariz aranžmani

U našoj ponudi za Pariz su individualni aranžmani tokom cele godine, sa fleksibilnim datumima putovanja i bez obzira na broj prijavljenih putnika. Aranžman se može koristiti samo kao hotelski smeštaj ili kombinacija hotelskog smeštaja i avionskog prevoza.

Francuska

Francuska je treća država po površini u Evropi, a po mnogima i najlepša zemlja u Evropi i svetu. Uživajte u izvanrednim vinima i sirevima, u nezaboravnom gradu svetlosti – Parizu, mondenskoj Nici, Kanu i celoj Azurnoj obali, kao i izvanrednim skijalištama na Alpima. 

Pariz hoteli

U našoj ponudi je veliki broj hotela svih kategorija po povoljnim cenama. Sve informacije o cenama i raspoloživosti, možete proveriti preko našeg sistema za pretragu hotela u samo 3 koraka.

Pariz avio karte

Ukoliko želite da putujete avionom, za direktne letove iz Beograda preporučujemo avio kompaniju Air Serbia. Trenutnu raspoloživost letova i cene avio karata proverite preko našeg rezervacionog sistema za avio karte.

Pošaljite upit

U našoj ponudi za ovu destinaciju su individualni polasci tokom cele godine. Datume i dužinu boravka birate sami, uz mogućnost doplate za avionski prevoz. Ukoliko želite da Vam pošaljemo ponudu, pošaljite upit i odgovorićemo u najkraćem mogućem roku.

Datum polaska

Datum povratka

Fleksibilnost putovanja

Usluga (izaberite jednu ili više usluga)
avio kartahotel 2*hotel 3*hotel 4*hotel 5*transfer