Hotel Tulip City Taksim 4*

Hotel Tulip City TaksimHotel Tulip City Taksim 4* se nalazi u modernom centralnom delu grada Taksim, u neposrednoj je blizini Istiklali džamije. U modernom zdanju hotela Tulip City Taksim 4* nalaze se i Spa sadržaji – tursko kupatilo, sauna, jacuzzi i potpuno opremljena vežbaonica. Hotel toplo preporučujemo svim ljubiteljima noćnog života, restorana i šopinga, zbog blizine centra grada i trga Taksim.

Hotel Tulip City Taksim 4* (Istanbul)

Hotel Tulip City Taksim 4*, Asmalı Mescit Mh., Meşrutiyet Cd No:95, 34430 Istanbul

CENOVNIK
Informacije o cenama i raspoloživosti, možete proveriti preko hotelskog rezervacionog sistema

USLOVI

Cene

  • cene su plative u dinarima po prodajnom kursu Banke Inteza za efektivu na dan uplate aranžmana

Način plaćanja

  • gotovinski
  • virmanski
  • platnim karticama
  • čekovima gradjana

Uslovi plaćanja

  • plaćanja hotelskog smeštaja se vrši u roku predvidjenom od strane hotela ili hotelskog dobavljača
OPIS

Hotel Tulip City Taksim 4* (Istanbul)

Sobe su opremljene besplatnim Wi-Fi-jem, LCD televizorima i kuvalom za čaj i kafu.

Više informacija

PREVOZ
Svim putnicima za Istanbul možemo da obezbedimo avionski prevoz iz Beograda ili bilo koje druge destinacije po trenutno najpovoljnijim cenama avionskih karata

DESTINACIJA

Istanbul

Istanbul je jedini grad na svetu koji se nalazi na dva kontinenta, u Aziji i Evropi. Istanbul je danas jedan od najvažnijih gradova na svetu i grad koji godišnje privuče milione turista. Grad u kome je sve jedinstveno i neponovljivo, grad u kome se prepliću vekovi, razni uticaji i kulture i grad koji je još uvek sija punim sjajem nekadašnje Otomanskog carstva. U Istanbul možete otići u bilo koje doba godine, sami ili u društvu, potpuno je nebitno jer će Vas već na prvom koraku očarati i zauzeti posebno mesto u vašem sećanju.

Turska

Turska je danas jedna od najatraktivnijih turističkih destinacija na svetu. Istanbul, grad sa neverovatnom istorijom i kulturnom baštinom, sredozemna obala sa čuvenim Efesom i Pergamom i neverovatni pejsaži Kapadokije su samo neke od odrednica koje mogu Vas motivišu na jedno novo i nezaboravno putovanje. Isto tako, turska obala i letovališta kao što su: Antalija, Alanja, Belek, Side, Bodrum, Kušadasi, Marmaris i Fetije su danas najpopularne destinacija naših turista.

NAPOMENA
Sastavni deo ovo programa su Opšti uslovi putovanja i Opšte napomene za individualna putovanja

Organizator putovanja – Turistička agencija Panorama (Panorama doo)

Licenca organizatora putovanja

  • OTP br 16 od 30.01.2010
POŠALJITE UPIT